Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Живко6461
Контакти:

Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Мнениеот Живко6461 » 25 юли 2014 22:47

Laetitia написа:... Трансферите ни са точно толкова безумни в последните сезони, колкото са и в Милан.
Ето, намерих общо... :D

"Левски" и "Милан" имат и обща привърженичка. Много чаровна!

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 25 юли 2014 22:51

Rivaldo10 написа:
Eminem написа:Дано да не сложат Бедоя на крилото, защото там не се чувства удобно. Срещу Локо не се представи добре там. Той си е плеймейкър. В някой сайтове пишеше, че най-новият испанец може да играе и на крилото.
Но пък Гонзо каза, че им трябва човек зад нападателя.....а бе сбъркана работа.

Взехме национал на този пост! Трябва да си идиот, за да сложиш дефанзивен халф на крилото!
Още по-голям, за да търпиш цял мач Сърмов! Това ми е и мнението към момента за Мурсия! :evil:
Ако имахме малко по-приличен отбор и треньор, щях да очаквам в неделя победа с 3+ гола, но с тези некадърници на и извън терена, ще си е постижение и реми...

Как определи отбора и треньора след един мач бе капацитет? Дай да го сменим и тоя треньор. То сме го докарали до тук, заради постоянното текучество на треньори и играчи. Айде стискайте зъби тоя сезон да видим кво ще стане, пък после ще си отворите големите усти и пак ще плюете на воля... И между другото Бедоя е офанзивен халф!
Последна промяна от Levski4Ever на 25 юли 2014 22:54, променено общо 1 път.
Изображение

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 25 юли 2014 22:51

Laetitia написа:А всички други анимационни герои, които си тръгнаха, преди да са си разопаковали всичкия багаж? :lol:
Трансферите ни са точно толкова безумни в последните сезони, колкото са и в Милан.

:lol: Лошото е, че Уолт Дисни Къмпани имаше голяма гледаемост и спечели доста пари. А нашите знаят 2 неща- много е млад и разтрогваме :lol: Само 1 не разбирам, както и 99% от хората-какво прави още тук Димов :( Явно момчето има голям потенциал и го доказа в контролите :lol: Аз лично предпочитам Огнянов да беше в отбора и малко по малко да влезне във форма за след нова година. Да ходим да пием по някоя бира, че ми станаха много проблемите за тази седмица :)

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 25 юли 2014 22:54

Levski4Ever написа:Как определи отбора и треньора след един мач бе капацитет? Дай да го сменим и тоя треньор. То сме го докарали до тук, заради постоянното текучество на треньори и играчи. Айде стискайте зъби тоя сезон да видим кво ще стане, пък после ще си отворите големите усти и пак ще плюете на воля...

Естествено, че този сезон Мурсия трябва да го изкара целия. Мисля, че работи добре и след края на сезона, ако бъде оставен да работи, отбора ще е поне малко по-добър :?

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 25 юли 2014 22:59

Живко6461 написа:
Laetitia написа:... Трансферите ни са точно толкова безумни в последните сезони, колкото са и в Милан.

Изчервих се, а не трябва. :oops:

trex написа: :lol: Лошото е, че Уолт Дисни Къмпани имаше голяма гледаемост и спечели доста пари. А нашите знаят 2 неща- много е млад и разтрогваме :lol: Само 1 не разбирам, както и 99% от хората-какво прави още тук Димов :( Явно момчето има голям потенциал и го доказа в контролите :lol: Аз лично предпочитам Огнянов да беше в отбора и малко по малко да влезне във форма за след нова година. Да ходим да пием по някоя бира, че ми станаха много проблемите за тази седмица :)
Огнянов май няма изигран мач за първия отбор в официален мач (или аз поне не помня). Димов сме го видели много отдавна какво представлява. Омръзна ми от тая въртележка от прииждащи и заминаващи играчи...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 25 юли 2014 23:22

Вярно, че Мария е единствената жена, която гледа футбол и е привърженик на "Левски" и "Милан". И едните, и другите са пълен майтап. Вторите вчера са били посрамени от посредствен отбор.
Много време ще трябва да мине, Мария, за да се изправят и двата отбора на крака. Аз ти казах моето мнение. По - малко нерви при такива случаи са добър съветник.
Едно време нямаше да направя така, но животът в България днес е достатъчно жесток. Той те събаря прекалено много, за да си пилееш нервите за хора, които не го заслужават. Ако футболистите в "Левски" започнат да играят за една средна работна заплата на месец, повече ще склонен да ги поддържам. Не може да получават толкова много пари и да не правят нищо.
Къде е наследникът на Соколов? Нали уж беше Вутов? Този човек може ли да борави с топката по същия начин? Може, само в сънищата си.
Никаква база за сравнение не може да има между миналото и настоящето. Днешните не струват - и нашите, и чуждите. Пълно е с набедени футболисти.
Жива и здрава!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 25 юли 2014 23:39

Ех, Даниеле, какво би правил човек без твоята подкрепа и съвет. :D
Аз ти бях казала наскоро, че когато си привърженик на даден отбор, изживяваш всичко - и сладките моменти, и горчивите. Иначе всеки може да е фен на силните на деня. И в Левски, и в Милан проблемите идват от хора с име, започващо с "Б".
Може би за някои подобни сравнения изглеждат нелепи, но всъщност и при едните, и при другите ефектът е един - събирани от кола и въже футболисти и липса на финанси.
Жив и здрав!
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 25 юли 2014 23:53

Laetitia написа:Ех, Даниеле, какво би правил човек без твоята подкрепа и съвет. :D
Аз ти бях казала наскоро, че когато си привърженик на даден отбор, изживяваш всичко - и сладките моменти, и горчивите. Иначе всеки може да е фен на силните на деня. И в Левски, и в Милан проблемите идват от хора с име, започващо с "Б".
Може би за някои подобни сравнения изглеждат нелепи, но всъщност и при едните, и при другите ефектът е един - събирани от кола и въже футболисти и липса на финанси.
Жив и здрав!

;)
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 26 юли 2014 03:32

Моето мнение е малко по-различно. За мен А.Огнянов не е крило,а по скоро лек нападател(не много лек ;) ),поне в тези мачове който съм му гледал в Любимец играеше като раздвижен нападател ,но в никакъв случай като крило,то и Любимец не играеха с чисти крила. За мен А.Огнянов няма нито линейната бързина ,нито пас да бъде крило, за нападател става ,добре владее топката,обработва я на скорост има не лоши реализаторски качества,може да играе и зад нападателя. Но с подобни качества като неговите качества в Левски са още двамата Валериевци,Бедоя и новия Кинта(или Аниета)просто не виждам в моментната си форма А.Огнянов да се добере дори до разширения състав при положение и че Р.Цонев се завръща.
Според мен не е невъзможно Мурсия да опита Левски да играе с нещо като "тик-так" (само да не стане "мама си трака") с двама офанзивни халфове -двамата испанци , плюс Божинов ,Домо и Педро,като постоянно се въртят Божинов се сменя с новия испанец,а Бедоя се играе едновременно и офанзивен и дефанзивен халф(то такова деление май има само у нас),същото ще прави и Р.Цонев ,когато е на терена,като Домо и Педро ще играят по-отвънка,като е възможно и Кинта да играе като дясно крило. Но при схема с чисти крила изисква и чист центален нападател, а ние нямаме такъв и по всичко личи ,че треньора ще налага схема с раздвижени нападатели ,без типичен таран и без чисти крила. Като няколко футболиста ще си сменят позициите по време на мача,звучи добре, но май не е за нашите футболисти,много ще ме изненадат ако успеят. Между другото като десен външен халф може да играе и Пл.Крумов(общо взето това е позицията на която той игра най-дълго време). Иначе така ли нашите треньори не видяха,че Божинов може да бъде много полезен ,но ако до него има тежък центален нападател,ако той е на върха на атаката му се губи ефективността.

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 26 юли 2014 07:15

Laetitia написа:
Живко6461 написа:

Изчервих се, а не трябва. :oops:

По-вероятно е да говори за Ралка. :lol: :lol: :lol:

trex
Естествено, че този сезон Мурсия трябва да го изкара целия. Мисля, че работи добре и след края на сезона, ако бъде оставен да работи, отбора ще е поне малко по-добър :?

Мерсия е толкова неориентирана кукла на конци, че няма значение дали е треньор или не.
Има си някакви негови идеи в главата, които сам не може да проумее.
Да налагаш стил, на игра, който е разгадаем и се провали бързо, да "учиш" тепърва изградени футболисти и да ги принуждаваш да играят по начин , по който не могат, да не се съобразяваш с "материала" който имаш, е все едно да сечеш дърво с гумена брадва, защото си видял да изчукват тенеке на автомобил с гумен чук. :mrgreen:
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Върни се в “Левски”