ППЛ: Ботев (Пловдив) - Левски (София) / 20:00 / неделя /

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
DarkPsy

Re: ППЛ: Ботев (Пловдив) - Левски (София) / 20:00 / неделя /

Мнениеот DarkPsy » 10 сеп 2017 23:03

ralka_levskarka написа:
slash1912 написа:Днес играхме ли нещо?Ако вратаря не я беше изпуснал тази,не се виждаше как ще ви вкараме.

Ми със сигурност не бяхте така сякаш се виждате за първи път. В онзи мач Минев все едно на сила си изкара картона. То братята не, че не си ги знаем, днес ще те обича, утре може да плюе на теб.

Кога най-накрая някой вас ще приеме загуба с достойнство? Все другите са ви виновни.

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 10 сеп 2017 23:04

ivan56 написа:
Jordan1914 написа:
popokutepetel написа:
Jordan1914 написа:Ей разбирачи,ЛЕВСКАРИ!Цяла седмица се пъняхте да обиждате феновете на Ботев и ЦСКА,ама сами не осъзнахте,както ви казах след мача с Лудогорец,че нямаме вратар!Мача си беше наш,ама без вратар няма как да стане,2 удара на Ботев 2 гола!Затова всички сте едни разбирачи,затова ЦСКА пак ще ни бие 3:0,затова и Берое ще ни бие в Стара Загора,защото сме жалки!Привличаме Обертан,Гомес ,алоооооооооо ЙОРГАЧЕВИЧ на 100 години да е нямаше да пусне тия балами голове!Срам ме е от вас феновете,защото вие не си гледате собсвтената паница,а тръгвате да оплювате всички други!Какво си мислите бе,вие не виждате ли?ЦСКА бие наред,и нас ще бие и шампион ще стане,защото хората знаят как?Цяло лято ние държим Прохазка крило,алооооооо той не крило!Вутов явно го беше ударила носталгията и реши да не играе срещу Ботев....Те едвам тичаха,ето затова Лудогорец са грант,защото срещу Славия излязоха с резервтите и биха 4:0,а ние падаме от Ботев,които нямахе победа от 1 месец с обрат!

ЦСКА фенове няма. Вчера имаше панахида за 1 г. от смъртта й. А умрелите отбори нямат фенове.
Това отхвърля възможността и да ни бият повече когато и да било.

Момче,Левскар съм,но свали очилата...последните 2-мача с тирето,на стадиона имаше само фенове на ЦСКА,защото след 10-та минута загиваха Левскарите!Стига с тия припознавачи,стига с тия ебавки,ЦСКА пак си е ЦСКА и е по-добър и от ЛЕВСКИ и от ЛУДОГОРЕЦ!ДА,боли ме да го казвам,но съм реалист!

Ти си толкова левскар, колкото и аз. Обикновен ловешки цървул си ти, в едно изречение пишеш тирето и феновете на ЦСКА, прозрачен си, могат да ти се вържат само някои без мозАк.

''Юни месец,беше 71-ва,кога загинаха,две големи звезди!Славната 9-та Георги Аспарухов,ГУНДИ го викаха .....незнам за теб,но аз съм ЛЕВСКАР!Просто съм реалист!!!''

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 10 сеп 2017 23:06

koisa написа:
helic написа:
koisa написа:Прохазка ми е любимец и го уважавам безкрайно, но започвам да се замислям дали не му е време за нов отбор. На мен ми изглежда някак си изчерпан. Това доста често се случва с играчи останали на едно място повече от 3-4 сезона.

Аз мисля че трябва да остане, идеален е за първа резерва и за даване на почивка на някои от титулярите в мачове с по-слаби противници

Прохазка има договор за още една година. Според теб ще остане ли в Левски, ако знае, че е резерва?
Временно оставяне на пейката може и да му даде нов стимул да се доказва.

ми и аз това казвам, ще е първа резерва,докато докаже, че не заслужава да е титуляр
В последното си интервю и той намекна, че не е решил да продължи ли или не договора.
Но дори и първа резерва в отбор с перспектива (ако направим такъв) би било по-добре от това да се забие в някой друг посредствен клуб. Все пак решението ще е негово, а решението дали да остане на пейката ще е на Делио Роси. Все пак днес не игра чааак толкова зле, но определено е един от хората, които понякога има дърварски изпълнения, а понякога и много добри - комбинацията за гола почна от него, изигра го много добре!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 сеп 2017 23:06

DarkPsy написа:
ralka_levskarka написа:
slash1912 написа:Днес играхме ли нещо?Ако вратаря не я беше изпуснал тази,не се виждаше как ще ви вкараме.

Ми със сигурност не бяхте така сякаш се виждате за първи път. В онзи мач Минев все едно на сила си изкара картона. То братята не, че не си ги знаем, днес ще те обича, утре може да плюе на теб.

Кога най-накрая някой вас ще приеме загуба с достойнство? Все другите са ви виновни.

Ако прочетеш - признаваме, че днес изиграхме слаб мач и то второто полувреме. Ако пък се загледаш още повече ще видиш, че просто отбелязваме, че как все на нас скачате, а срещу някой друг сте друг отбор. Много странно. Беройци са същата работа.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 10 сеп 2017 23:08

Какво стана кой победи,че не можах да гледам мача?
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 10 сеп 2017 23:08

helic написа:
popokutepetel написа:
helic написа:
blue avalanche написа:
mikata написа:С играчи като Любенов,Орачев,Горанов,Ангелов,Панайотов и Цветкович няма как да се класираме по-напред от трето място :idea:

Цветкович, пък, какво ти е виновен?

Цветкович игра прилично. И по мое мнение е бека с най-добро центриране в цялата ни А група.
Според мен Делио Роси изчаква новото франсе да влезе във форма, и тогава мястото на Прохазка в халфовата линия ще изстине - Гомес ще мине по крилото, франсето ще влезе в центъра двойка вътрешни халфове с Панайотов и ще играем така.
Самия факт, че пусна Орачев по крилото вместо Вутов показва, че новото франсе е доста назад с подготовката и сработването с отбора.
Малшанс стана и че двете ни опции за нови футболисти не минаха медицинските тестове, но по-добре така, отколкото да ги чакаме три месеца

Ми следващия път да вземат вратар от Окръжните или защитник от Окръжните и да ги пуснат щот няма кой друг :lol:
Гониш Йргачевич и взимаш за резерва вратар от В група и после някой очаквал нещо различно. Като идем във В група може да го ползваме и да е на ниво.

Йорга е контузен, мисля че нямаше как да играе този мач
Но пък съгласете се че е трудно и единадесет нови да вземем. Визирам да вземем и вратар. В този състав от тази вечер в сравнение с миналата година имаме 8 нови футболисти. Единствените останали са Пиргов, Яблонски и Прохазка, като последния сме с всички с нагласата, че няма и той да играе скоро
Да, и оранжевите, и Кирчовите хора веднага си взеха вратари като им запари под задника, но пък не взеха толкова нови като нас...............

Не знам дали е контузен или не, но и Митрев е повече от посредствен. А оправданието всяка година ма ние сме с много нови не върши особена работа.
Казах го и пак го повтарям не разбирам как едновременно може да вземеш Обертан и Гомез, но да не вземеш приличен вратар и качествено крило.
Виж нещата във футбола са прости и следват обикновената бизнеслогика - или правиш нещо като хората или не го правиш. Нещата така не стават и не може да станат. Или инвестираш и правиш наистина качествен отбор по всички линии или не правиш нищо. Второто означава, че се превръщаш в Славия и се издържаш от продадени мачове и комисионни да се хвърлиш срещу някой и креташ във втората половина на таблицата.
След още две-три подобни загуби и чувствително изоставане от върха сезона е заминал, респ. приходите са секнали. Пък ти си гради каквото искаш ако има с какво.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 10 сеп 2017 23:08

ralka_levskarka написа:
DarkPsy написа:
ralka_levskarka написа:

Ако прочетеш - признаваме, че днес изиграхме слаб мач и то второто полувреме. Ако пък се загледаш още повече ще видиш, че просто отбелязваме, че как все на нас скачате, а срещу някой друг сте друг отбор. Много странно. Беройци са същата работа.

Извинявай ама ти кой набор си? Не знаеш ли на-големия дразнител на Ботев кой е?

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 10 сеп 2017 23:09

а не виждам какво се впечатлявате, че всички ни скачат. така е било, така и ще бъде! Още повече, че в нашия отбор сега играят и футболисти като Обертан и Гомес. Е срещу кого друг да си покажеш хъса и магариите, ако не срещу подобни.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 сеп 2017 23:10

DarkPsy написа:Извинявай ама ти кой набор си? Не знаеш ли на-големия дразнител на Ботев кой е?

По това ли си избирате на кого да скачате? Какво значение има кой е най- големия дразнител на Ботев? Те Ботев мразят цяла София, ама срещу други софиянци са по-ниски от тревата.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 10 сеп 2017 23:10

Българският фен е странна порода говедо, само то е способно само преди два дена да си величае отбора и след една загуба да го погребва и да прави драми, и това са фенове които съм 200% сигурен, че не са стъпвали на стадиона. Обикновени тв. кибици и глорихънтари. Така от един мач навремето левскарите, отписаха Н. Михайлов, така отписват и младото вратарче.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Левски”