tamkuan написа:Ти май не вдяваш,че точно тия дето се ''смеят'' запазват места нарочно и просто не ги плащат,за да може да има колкото се може по-малко левскари.
..... ба,.... не само ги резервират, ами ..... даже ги плащат ... за по-сигурно
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
tamkuan написа:Ти май не вдяваш,че точно тия дето се ''смеят'' запазват места нарочно и просто не ги плащат,за да може да има колкото се може по-малко левскари.
Red_Neck написа:tamkuan написа:Ти май не вдяваш,че точно тия дето се ''смеят'' запазват места нарочно и просто не ги плащат,за да може да има колкото се може по-малко левскари.
tamkuan написа:Red_Neck написа:tamkuan написа:Ти май не вдяваш,че точно тия дето се ''смеят'' запазват места нарочно и просто не ги плащат,за да може да има колкото се може по-малко левскари.
Припозна ли се нещо.
mikichan написа:От официалния форум един пич е питал в НКП и дано да е истина. Това са му отговорили:Блокираните билети се пазят за картодържатели и след отказ от тяхна страна да си подновят картата (невъзможност да дойдат, почивка в страната и чужбина или друга причина), се отблокират местата им за продажба. Затова се появяват свободни места. След 17:30 на касите ще бъдат пуснати в свободна продажба всички места, които до този час не са закупени с карта от картодържателите.
Сега си представи следната картинка - 16 000 абонаментни карти за подновяване на Герена, и зверски засукан мач на 21 юли. Ще има в свободна продажба само 1000 билета. И ще стане леш.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Red_Neck написа:tamkuan написа:Ти май не вдяваш,че точно тия дето се ''смеят'' запазват места нарочно и просто не ги плащат,за да може да има колкото се може по-малко левскари.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Pragmatichen написа:Мач, в който за победа на домакина в Еврофутбол е 2.10, а в Бет365 е 2.00 - НИКОГА НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ!
Запомнете веднъж завинаги - Божков и ЕФ никога, ама никога не дават по-висок коеф. от Бет365.
За да го дава, значи няма да излезе.
Така беше и на финала Франция - Португалия, в ЕФ за победител Франция беше 1.51, а в Бет365 - 1.44, още тогава ви казах, следете коефициентите, НЯМА ШАНС Еврофутбол да ви даде по-голяма печалба от Бет365.
И както се и очакваше, шампион стана Португалия.
Сега на мача на Левски е горе-долу същото, коеф за Марибор е 2.90, а за Левски - 2.10 (Това в ЕФ)
Докато в Бет365. за Марибор е 3.40, а за Левски 2.00.
С други думи - Божков ВИНАГИ дава по-ниския коефициент, и ако някъде е дал по-висок, бъдете сигурни, че няма да излезе.
Надеждата ми е за 0:0 и натам каквото стане в продълженията, защото искам силно представяне от Левски, Берое и Лудогорец.
България има нужда от силни участници, а не от Марибор, Звезда, ХИК и т.н.
HekakaB написа:tiamat написа:futbolqga написа:Сашо написа:greenday написа:Колеги трябва ми малко помощ! На почивка съм в гръцко, а телевизор не мога да намеря с булсат за мача! Та молбата ми е, ако някой знае някакви сайтове с добре качество за БТВ екшън да пише![]()
Копни тези букви в гугъл - seirsanduk ... и влез в първия сайт. Вътре има телевизор само с български програмиНо не знам дали работи зад граница?
Бачка - аз гледам от него от време на време. Другия вариант, който поне при мен работи добре, е bg-gledai.tv
Иначе, ако имаш някакви проблеми с тези два сайта, просто напиши в гугъл българска телевизия онлайн и излизат поне още 20 такива сайта.
Аз пък на ливетв.ру ходя...
БТВ си предава фрии на сайта си бре, какви са тия измислени сайтове дето влизате?
Потребители, разглеждащи този форум: futbolqga, Plamen_i00 и 16 госта