http://gong.bg/bg-football/a-grupa/comm ... rno-291337
Дали Стефан Стоянов е целувал Батков по мустака

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
TodorT написа:И кое е лицемерното ?! Най-нормалното нещо е треньорът да не внася напрежение в отбора и да тръби навсякъде, че всичко е спокойно и всички са доволни. Да не мислите, че ще каже след загубата от ЦСКА "Гонзо ми се меси в работата"
Tommi написа:Мурсия ще извърти нещата, че той е решил да си тръгне, а не е изгонен заради незадоволителна работа.След мача с Локо София по нищо не личеше, че има намерение да напусне, даже напротив.
ros написа:TodorT написа:И кое е лицемерното ?! Най-нормалното нещо е треньорът да не внася напрежение в отбора и да тръби навсякъде, че всичко е спокойно и всички са доволни. Да не мислите, че ще каже след загубата от ЦСКА "Гонзо ми се меси в работата"
Наистина нещо много лежерно се отнасят от Гонг към ситуацията. Дали и те са "посъветвани" или лицемерното се отнася и за тях... Винаги са демонстрирали симпатии към Гонзо, лоша дума за него от тях аз не съм чул, въпреки многото поводи до момента. Както и да е - за пореден път му правят лоша услуга като си мълчат. То винаги е било така де... И после защо Левски е зле - ами защото липсва критика, градивна критика
Tommi написа:Мурсия ще извърти нещата, че той е решил да си тръгне, а не е изгонен заради незадоволителна работа.След мача с Локо София по нищо не личеше, че има намерение да напусне, даже напротив.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Tommi написа:Мурсия ще извърти нещата, че той е решил да си тръгне, а не е изгонен заради незадоволителна работа.След мача с Локо София по нищо не личеше, че има намерение да напусне, даже напротив.
Напълно естествено е всеки да извърта нещата както му е удобно. Според мен няма съмнение, че Мурсия беше уволнен, а не си е тръгнал сам. Но също така няма съмнение, че Гонзо се е месил в работата му.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Air_Smuggler, nikiobicata и 11 госта