Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот niki87 » 05 авг 2014 22:13

С Гонзо играхме най-силния си футбол от 2006 насам и бяхме на един автогол от излизане от групите на ЛЕ, и то срещу шампиона на Франция. Точно когато беше направил отбора му продадоха най-добрите футболисти- Жо и Гарата. Ама, не малоумниците си знаят тяхната- осмокласника, инженера... Епитети, които не знам как не ви е срам да използвате за човек, който е готов на всичко за Левски.Тракащи по клавиатурата путки и смешници, форумни революционери, появяващи се по стадиона да си правят селфи и да се тагват по Фб от 100 годишнината, организирана от "качулките", "наркоманите" и "платените" фенове. Банда нещастници- истински срам за левскарската общност :!:
...Към Георги Иванов имам слабост.Той неслучайно е любимец на феновете, ползва се с авторитет. Ще ви кажа нещо, което не съм ви споменавал. Това е единственият футболист, минал през Левски, който, когато Локомотив Пд три пъти ни изнуди, вдигаше трансферната сума, дойде в София и ми каза: "Г-н Лафчис, три години ще играя без пари в Левски, дайте моите пари на Локомотив". Винаги ще го уважавам за това. Показа характер. Това нещо не ми се е случвало никога, а имахме достатъчно тежки години...

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 05 авг 2014 22:15

TristaNNN написа:Вие хубаво набедихте Стивън Петков, че е продавал мачове и н'ам си к'во. А доказателства? Според това, което прочетох в медиите, правата му са спрени, докато се води разследването. Вероятно така е по правилник, но ме мързи да ровя сега. Разследване и отстраняване от Лудогорец не значат вина, или греша?

Абсолютно си прав. Преди време и Златко Янков заговори за корупция , даже имаше и едно тренерче , който заговори за бащата на "красавчика" (беше некъв съдия ама му забравих името). Точно след две седмици им запушиха устите.
То затва футбола ни е на това ниво. Ако тук няма "Черно тото" то не знам къде другаде ще има . Вземете една "Казанска афера" ако щете .
За хората , които са забравили : http://gong.bg/bg-football/a-grupa/eksk ... era-103568
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 05 авг 2014 23:31

niki87 написа:С Гонзо играхме най-силния си футбол от 2006 насам и бяхме на един автогол от излизане от групите на ЛЕ, и то срещу шампиона на Франция. Точно когато беше направил отбора му продадоха най-добрите футболисти- Жо и Гарата. Ама, не малоумниците си знаят тяхната- осмокласника, инженера... Епитети, които не знам как не ви е срам да използвате за човек, който е готов на всичко за Левски.Тракащи по клавиатурата путки и смешници, форумни революционери, появяващи се по стадиона да си правят селфи и да се тагват по Фб от 100 годишнината, организирана от "качулките", "наркоманите" и "платените" фенове. Банда нещастници- истински срам за левскарската общност :!:
...Към Георги Иванов имам слабост.Той неслучайно е любимец на феновете, ползва се с авторитет. Ще ви кажа нещо, което не съм ви споменавал. Това е единственият футболист, минал през Левски, който, когато Локомотив Пд три пъти ни изнуди, вдигаше трансферната сума, дойде в София и ми каза: "Г-н Лафчис, три години ще играя без пари в Левски, дайте моите пари на Локомотив". Винаги ще го уважавам за това. Показа характер. Това нещо не ми се е случвало никога, а имахме достатъчно тежки години...

Не си хаби нервите ,Ники. ;) Отдавна вече не обръщам внимание на тези индивиди. Тези хора са по-вредни за Левски и от лупитата...
Подкрепяй си любимия отбор докрай и това е. Бяхме с Левски в небесата ,ще бъдем с него и по дъната! ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 авг 2014 23:40

Ясно е, че няма да се откажем от отбора, дано Гонзо е бил подлъган за Мурсия, а това не е бил първоначалния му план...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 05 авг 2014 23:46

W84me написа:Ясно е, че няма да се откажем от отбора, дано Гонзо е бил подлъган за Мурсия, а това не е бил първоначалния му план...

Ясно е ,че Гонзо направи грешки ,но в момента освен да го подкрепим друго не ни остава... А такива обидни епитети по негов адрес са просто жалки.
Аз не харесвам Сираков например ,но все пак изпитвам някакво уважение към него. Няма смисъл да изброяваме постиженията му с Левски... Ако ние не си уважаваме легендите ,няма кой друг да го направи.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 05 авг 2014 23:47

turbogena написа:
niki87 написа:С Гонзо играхме най-силния си футбол от 2006 насам и бяхме на един автогол от излизане от групите на ЛЕ, и то срещу шампиона на Франция. Точно когато беше направил отбора му продадоха най-добрите футболисти- Жо и Гарата. Ама, не малоумниците си знаят тяхната- осмокласника, инженера... Епитети, които не знам как не ви е срам да използвате за човек, който е готов на всичко за Левски.Тракащи по клавиатурата путки и смешници, форумни революционери, появяващи се по стадиона да си правят селфи и да се тагват по Фб от 100 годишнината, организирана от "качулките", "наркоманите" и "платените" фенове. Банда нещастници- истински срам за левскарската общност :!:

Не си хаби нервите ,Ники. ;) Отдавна вече не обръщам внимание на тези индивиди. Тези хора са по-вредни за Левски и от лупитата...
Подкрепяй си любимия отбор докрай и това е. Бяхме с Левски в небесата ,ще бъдем с него и по дъната! ;)

И ще чакате равнодушно какво ще ви сервира мустака . И една вметка : тренер на Левски беше Ясен , а злокобната смяна на Тасевски с Иво Иванов беше плод на великата мисъл на сегашния тренер.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 05 авг 2014 23:53

Левски влизаше за втори път в групите на ШЛ само без Гонзо.
Левски минаваше групите на ЛЕ само без Гонзо.

Аре стига сантименти че ми се повръща вече . Явно сте гледали некви мачове , ама нищо не сте разбрали. Оппа и не само мачове ...имаше едни 4-ма дето отидоха до казан и се върнаха ...това футболисти на Левски ли бяха извинете ?

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 06 авг 2014 00:03

Хората които се пишат левскари и не уважават сините легенди са срам за клуба. Не може да сипеш обиди по адрес на хора като Гозо и Наско които са донесли всичко хубаво в този отбор в последните 30 години. Да ги критикуваш-да, но да ги обиждаш е малоумно. Може да са допускали грешки, но си остават легенди на Левски. Само знаят да викат вън, а в същото време няма такъв който да им ойдисва и да не викат вън по негов адрес.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 06 авг 2014 00:06

plamenst7 написа:Хората които се пишат левскари и не уважават сините легенди са срам за клуба. Не може да сипеш обиди по адрес на хора като Гозо и Наско които са донесли всичко хубаво в този отбор в последните 30 години. Да ги критикуваш-да, но да ги обиждаш е малоумно. Може да са допускали грешки, но си остават легенди на Левски. Само знаят да викат вън, а в същото време няма такъв който да им ойдисва и да не викат вън по негов адрес.

Наско е легенда , ама за Гонзо трудно мога да го кажа . Както и да е , няма споря на тази тем .

ПС: Като футболист на местна основа ОК имаше успех. Като ръководител и човек ...не ми се коментира.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Йоканович си търси парите с адвокат

Мнениеот boabbb » 06 авг 2014 08:23

Един от многото бивши треньори на Левски в последно време - Славиша Йоканович, си търси неполучени суми. Същото важи и за помощниците на сърбина от периода на "Герена" - Александър Янкович и Драган Болич. За целта те са оторозирали българския адвокат Михаил Михайлов да преговаря с ръководството на Левски. След напускането на триото между двете страни беше сключено споразумение за изплащане на обезщетение. Сроковете по него обаче не се спазват. Йоканович пристигна през юли м.г. и беше освободен през октомври след 0:0 с Локо (Сф). В понеделник от Левски бе махнат и испанския специалист Пепе Мурсия. Той работи два месеца. Собственикът Тодор Батков каза, че Мурсия трабва да е доволен, защото си тръгва с щедро обезщетение. На мястото на Мурсия застана Георги Иванов - Гонзо. Повторният му дебют начело на столичани е в Стара Загора срещу Берое в неделя.

Източник: [offtopic]http://www.sportal.bg/news.php?news=502124[/offtopic]
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”