То наистина апетита идва с яденето
И доро да нямаме шанс в трети кръг, всяка година искам да отпадаме от отявлено по-силен от нас отбор.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Air_Smuggler_FU написа:Алар може да стане голям, ако 2-3 сезона вкарва поне по 20-22 гола на сезон, Здравко, ако продължавате да му опявате, че е пропуснал, и да му слагате етикети, накрая и той ще се спече, и наистина ще стане "бърз ама няма завършващ удар"...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
amoros написа:Добро ръководство плюс добър треньор това липсваше на Левски досега да бъде успешен.Никой не знае утре какво ще стане но има големи предпоставки Хубчев да извади Левски от нафталина.
kiril.a.d написа:Спокойно - мисля че сте намерили "истината" начело с Петьо Хубчев! А Ружоберачите никак не са случаен отбор и повечето мислехме че ще ви отвеят, както всяка година! Но ето, че явно сте намерили "истината"
veni__85 написа:kiril.a.d написа:Честито левскари и браво!
Може някои младежи тук да се изненадат, но се радвам да видя отбора на Левски такъв, какъвто го помня от моето време! - най-после! Но сигурно сте чели, че аз вярвам на Петьо Хубчев? Браво - мисля че той е в основата да сплоти отбора и да играете така добре организирано! Дори, като помисля за нашето дерби и бих казал бррррр...ама ще видим! - това му е хубавото!
И пак от моето време - не си спомням да са ни интересували отбори от Кипър или Молдова...Надявам се да го върнете това време!!!
И друго си е "Югославски" отбор, като Осиек...
Първо , благодаря за поздравленията, но без да искам да влизаме в излишен спор ,в последните три години кипърците играят два пъти в групите на ЛЕ, и един плейоф, а за вашите югославяни не знам да са постигнали нещо голямо.
riftwar написа:Честито на всички левскари и успех и срещу АЕК! Мислите ли, че сме обречени при евентуален мач с Аполон Лимасол или Риека?
То наистина апетита идва с яденето
И доро да нямаме шанс в трети кръг, всяка година искам да отпадаме от отявлено по-силен от нас отбор.
sin4ec написа:kiril.a.d написа:Спокойно - мисля че сте намерили "истината" начело с Петьо Хубчев! А Ружоберачите никак не са случаен отбор и повечето мислехме че ще ви отвеят, както всяка година! Но ето, че явно сте намерили "истината"
От "Осанна!" до " Разпни го!" пътят е твърде кратък. Хубчев все още е загадка, а и не са изтекли неговите 100 дни. От излишни дитирамби и превъзнасяне никой няма нужда.
Като гледам колегите в синьо са предпазливи и прибрани в оценките си. Логично-в отбора се виждат и с просто око пробойни и недостатъци. Нека изчакаме и да видим как ще тръгнат нещата. Жалко, че и с кипърци пак само дечица ще подкрепят отбора. Кой знае, може пък да са ни на кадем...
zlatan написа:От трите мача специално на мен ми се навъртяха следните неща.
Ляв бек е задължителен,едно крило задължително-по скоро със силе десен крак.Разиграващ халф също,защото Райнов не мога да го разбера.Костов,Алар до тях един едро-габаритен нападател.
helic написа:zlatan написа:От трите мача специално на мен ми се навъртяха следните неща.
Ляв бек е задължителен,едно крило задължително-по скоро със силе десен крак.Разиграващ халф също,защото Райнов не мога да го разбера.Костов,Алар до тях един едро-габаритен нападател.
днес Живко на няколко пъти също издъхна и беше надбяган, така че ръководството неслучайно търси бек дето да играе и ляв и десен.
А и от казаното от Хубчев обръщам основно внимание на следното - съвсем скоро ще почне да се усеща умора у играчите ни в тоя цикъл четвъртък-неделя.
Потребители, разглеждащи този форум: Сашо и 23 госта