MuFc1878 написа:Сега като не бием Локо Сф или Берое, Мурсия е пътник
Ще ги бием бре, спокойно. Все пак са ни конкурент за оставане в елита, а както каза Гонзо навремето, Левски е силен, когато е опрян до стената

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
MuFc1878 написа:Сега като не бием Локо Сф или Берое, Мурсия е пътник
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:MuFc1878 написа:Сега като не бием Локо Сф или Берое, Мурсия е пътник
Ще ги бием бре, спокойно. Все пак са ни конкурент за оставане в елита, а както каза Гонзо навремето, Левски е силен, когато е опрян до стената
darakchiev_77 написа:Много интервю много нещо днес по медиите. Херо, Н. Илиев, Ил. Стоянов, и
всички критикуват. Някакво неясно изказване на Гонзо. Дали не се готви вече
треньорската смяна.
metodito написа:Player написа:ВНе мисля че Мурсия е по-слаб треньор от Велев, да не изброявам и други.
Бе защо така подценявате толкова много хора Велев. Мурсия е шампион с...? Като футболист колко титли има? Качвал ли е лично той отбор до евроместа? Еми, айде стига вече. Да, това не е гаранция. Просто Велев има нещо, което нито Илиев, нито Мурсия, нито Йока явно, да не говорим за Вили, Ясен или Костов имаха. Велев има на първо място топки и след това дух на победител. И като играч, и като треньор, той знае какво е да се бориш за челото. Не да се бориш за оставане в групата (като Костов) или да водиш средняк в смешната А група (Илиев, Ясен, Вили) и от теб единствено да се иска да не падаш в долен ешелон. Не, не е закон, че трябва да си ставал шампион, за да направиш шампиони, но това за духа е вярно. Задължително.
modor написа:darakchiev_77 написа:Много интервю много нещо днес по медиите. Херо, Н. Илиев, Ил. Стоянов, и
всички критикуват. Някакво неясно изказване на Гонзо. Дали не се готви вече
треньорската смяна.
Като знаем политиката на Батков. При негативен развой в следващите 2 мача, сами се сещате........
Ето и пълната програма на Левски за мача с Локомотив Сф:
Вторник (29.07) – 9:30 ч.
Сряда (30.07) – 18:30 ч.
Четвъртък (31.07) – 9:30 ч.
Петък (01.08) – 9:30 ч.
Събота (02.08) – Левски – Локомотив (Сф) – 20:00 ч.
Потребители, разглеждащи този форум: rhaegar и 23 госта