За Д.Боримиров- самия факт ,че игра 9 сезона в Първа Бундеслига мисли че говори достатъчно,не е особено умен,но компромис с интересите на Левски няма да направи,а и ти гарантирам ,че докато той е шеф на школата корупцията в нея ще бъде сведена до минимум,повярвай ми не искам да съм на мястото на някой от треньорите в школата,ако Боримиров разбере ,че въпросния треньор е взел пари да налага определено момче или пък е препоръчал наше момче на друг клуб(и такива случаи има). Може да е всякакъв ,но е един от най-добре подготвените физически футболисти в цялата история на българския футбол, отделно и голям режимлия и се храни само с избрани храни,казвам ти че и в момента ако тренира 2 месеца ще бъде не по-зле от половината ни титуляри. За сега това ,което прави в школата е много добре,друг е въпроса,че в момента всичко са само идеи, а хубави идеи дал Господ ,трудно е да се реализират.
Чакай малко сега, къде видя да нападам моралът на Борето. Това, че си добър футболист бил не означава, че ще си и добър футболен ръководител. И тук не става дума за умствен багаж и разни такива. Комплексни са нещата. Най-просто може да се каже, че веднъж се получава, веднъж - не. Нали? След това това е работа с подрастващи, работа с хора. Къде е опита му? Неслучайно споменах Мъри и това, че още като футболист Славо почна да му помага. Гледа и Майстора. Гледа Гочето. Наско му е помагал. Успехът на Мъри не беше плод на случайност.
Вчера написах, че аз официално оттеглям подкрепата си за Гонзо, като ръководител. Първото нещо, заради което го правя са трите имена на треньори, които "помогнаха" на "Левски" да е на това дередже. Изборът му на Ратко и учудващо големия вот на доверие към него. Изборът на Костов. Изборът на Пепе. Една забележка. Относно Пепе не е много сигурно. В една друга тема, мисля bigbonusprize отбеляза наченките на хубави неща - опит за пресиране, движение, работа с топката. Да, и вчера ги имаше в първите 15 минути. Нещата не ставали с магическа пръчка - трябвало време. Това е най-смешното оправдание. Не беше ли дадено достатъчно време на Илиан Илиев? Не беше ли дадено такова на Костов? Не беше ли дадено такова на Ратко. Защо с Кокала може, а с тях - не? Защо с Тасевски, Гара, мароканците, Жо, Пламен, Дъстли и Грийн не можахме да спечелим нищо? Какво би станало, ако с подобни играчи разполагаше Кокала, Гочето, Мъри разполагаха с тези играчи. Нищо лошо против Ясен. Но той не беше треньор-победител! Нито Илиан беше такъв, нито Костов (вчера Цветков отново бележи, между другото), нито Вили. ОК, и Велев няма победи, ма той е перде, абсолютен непокист. Ей такъв ни трябва. Кой от изброените е някой, който може да бие шамари, да тропа по масата. И Гонзо не може да го прави. И щом позволява да му се качват на главата тоневци и батковци е ясна работата. Между другото съм съгласен - Дани няма да позволи това, ами си спомням държанието му на един турнир на синковеца му. Спомням си и след един мач с ЦСКА. Владо или Гонзо нямаше да си го позволят. Трябва ни директор от ранга на специалист като Вуцов -баща и треньор като Димитър Пенев. Но не ги виждам и двамата как ги назначава Батков.
Именно заради немския си опит и дисциплина, Борето е идеален за кондиционен треньор. И то на мъжете. Не казвам, че Борето ще се справи или не. Казвам, че той е назначен по неясни критерии. Поне за мен. И ние няма да видим плодовете на труда му, защото той ще бъде свален от позицията си от Батков, ако не на зима, то през февруари-март...
Преди това ще махне Мурсия, с който ще си замине и екипа му, след това и Гонзо. Клубът ще бъде разбит из основи за пореден път и така до безкрай!
Относно Лев Инс... знаеш как е в нашата татковина, нали?
Забравих да спомена втората причина, поради която Гонзо ме загуби. Това е размахът, с който направи промените. Трябваше едно по едно да прави нещата. Трябваше да помисли малко. Какво правим, ако Батков еднолично натири Мурсия и екипа му? А след това и Гонзо си тръгне.
Какво се случи, когато Наско и Мъри за втори път пометоха цял един отбор. Те нямаха бекъп-план.

В едно си заминаха прекалено много хора, а нямаше готови заместници. Последва и Сривът!
Никой от двамата не помисли: "Ами, ако не стане така, както го мислим?". Да не говорим за това, че имат един напълно непредсказуем шеф, дето, ако един ден ти каже: "Супер си!", на следващия може да стане с г_за нагоре и да те уволни.
Тая надежда, че нещата ще се променят, о с всеки ден отслабва. Говоря за отбора - игрово. За клуба - докато Бтков е тук - няма надежда. А след Батков не забравям, че може да дойде новия Венци Стефанов, така че...