Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот miro_rz » 19 ное 2021 20:17

Лилавото се прави от синьо и червено! :mrgreen:
Обаче и люляка е лилав! :lol:
Изображение

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 19 ное 2021 20:56

Ние ,като по-евоюлирали просто се дразним от простаците.Тези ,които спят по улиците,бъркат в казаните,просят ,обират старци,обичат жужета и т.н.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 19 ное 2021 20:58

vlong написа:Ние ,като по-евоюлирали просто се дразним от простаците.Тези ,които спят по улиците,бъркат в казаните,просят ,обират старци,обичат жужета и т.н.

От себе си дразните ли се, когато пишете неграмотно :lol: .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 19 ное 2021 20:59

vlong написа:Ние ,като по-евоюлирали просто се дразним от простаците.Тези ,които спят по улиците,бъркат в казаните,просят ,обират старци,обичат жужета и т.н.

Ще даряваш ли на фенЮветИ ?
Акцийки взе ли ?
:?
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 19 ное 2021 21:13

BRF написа:
Eminem написа:
peliforewer написа:
BRF написа:Преди няколко дни имаше тук господа от гейарена,които обясняваха,че Ицо бил беднях и бил забравен в Барселона!Аз им повярвах,но каква беше изненада когато попаднах на представянето при завръщането на Дани Алвеш в Барселона,футболиста с най-много спечелени купи,цитирам: Избрах номер 8,защото мисля че това е уважение което трябва да покажа в моя живот към Христо и Андрес!

Последно време за сините фенове Валери Божинов е икона,хем дава пари за Левски, хем не си търси парите от Левски :) . Преди да започнат сините фенове да пишат простотии за Стоичков да видят едно видео от вчера на този свят човек Божинов за Ицо.Може и да го постнете.

По-добре Божинов да ни е икона, отколкото да си приписваме успехите на играчи, постигнати с чужди клубове.

Златна обувка,Голмайстор на КНК това са международни награди постигнати с екипа на ЦСКА!
Иначе да,Божинката идеално с вписва като идол за вас!

Трябва ли да ти напомням ,че точно заради Златната обувка на Хр.Стоичков с екипа на ЦСКА , въпросната надпревара престана да бъде официално съревнование- присъдиха я още веднъж понеже следващия сезон (1990-91г) вече беше започнал .но още есента на 1990г обявиха,че повече Златната обувка няма да се присъжда поради много често накърняване на спортния характер на състезанието. Причината в последните 4 мача Ицо вкара 8 гола, като в 28-я кръг не беше изгонен за удар без топка. Аз съм сигурен,че ако не беше вече играч на Барселона щяха да му я отнемат ,както направиха с Каматару през 1987г.
Лично за мен Сребърната топка на Н.Сираков през 1987 е по-честна . През целия сезон води в класацията но 4 мача преди края беше наказан за 3 мача и се върна за последния мач. Ако не беше това наказание щеше да има още една българска Златна обувка.
Между другото на кой отбор е юноша Н.Сираков?
Би ли ме светнал кога точно Хр.Стоичков и Лео Меси са живели в една държава?

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 19 ное 2021 21:15

honda написа:
BRF написа:
Eminem написа:
peliforewer написа:
BRF написа:Преди няколко дни имаше тук господа от гейарена,които обясняваха,че Ицо бил беднях и бил забравен в Барселона!Аз им повярвах,но каква беше изненада когато попаднах на представянето при завръщането на Дани Алвеш в Барселона,футболиста с най-много спечелени купи,цитирам: Избрах номер 8,защото мисля че това е уважение което трябва да покажа в моя живот към Христо и Андрес!

Последно време за сините фенове Валери Божинов е икона,хем дава пари за Левски, хем не си търси парите от Левски :) . Преди да започнат сините фенове да пишат простотии за Стоичков да видят едно видео от вчера на този свят човек Божинов за Ицо.Може и да го постнете.

По-добре Божинов да ни е икона, отколкото да си приписваме успехите на играчи, постигнати с чужди клубове.

Златна обувка,Голмайстор на КНК това са международни награди постигнати с екипа на ЦСКА!

Трябва ли да ти напомням ,че точно заради Златната обувка на Хр.Стоичков с екипа на ЦСКА , въпросната надпревара престана да бъде официално съревнование- присъдиха я още веднъж понеже следващия сезон (1990-91г) вече беше започнал .но още есента на 1990г обявиха,че повече Златната обувка няма да се присъжда поради много често накърняване на спортния характер на състезанието. Причината в последните 4 мача Ицо вкара 8 гола, като в 28-я кръг не беше изгонен за удар без топка. Аз съм сигурен,че ако не беше вече играч на Барселона щяха да му я отнемат ,както направиха с Каматару през 1987г.
Лично за мен Сребърната топка на Н.Сираков през 1987 е по-честна . През целия сезон води в класацията но 4 мача преди края беше наказан за 3 мача и се върна за последния мач. Ако не беше това наказание щеше да има още една българска Златна обувка.

Типичен пример за комплексиран динамовец! :mrgreen:
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 19 ное 2021 21:20

Ozzimozzi написа:
honda написа:
BRF написа:
Eminem написа:
peliforewer написа:

Типичен пример за комплексиран динамовец! :mrgreen:

Кое от това дето съм написал не е истина?
Знам ,че не ви харесва ,но това е самата истина.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 19 ное 2021 21:21

Като казваш истината си комплексиран.
Като утвърждаваш лъжата си - Какъв?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 19 ное 2021 21:26

[/quote]
Еи разбирач. Помниш ли датата 23 септември 1994 год. 7-1 да ти говори нещо. Сираков ви закова също 4 гола. Къса ви е памета ли какво. Същата година ви вкара 7 кола за 2 мача. Кои на кого трябва да прости. Жалки сте.[/quote]
Помня, Вълчане и аз бях там и аз броих до 7 :lol:
И те помнят и още им е кошмар :)
Седем е добро число 8-)
Последна промяна от goteborg на 19 ное 2021 21:26, променено общо 1 път.
Save Ukraine!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 19 ное 2021 21:26

vlong написа:Като казваш истината си комплексиран.
Като утвърждаваш лъжата си - Какъв?

Припок. :mrgreen:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”