Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот damyanov1963 » 31 юли 2019 09:58

Soulen написа:Мариани е добър футболист, даже най-добрия в отбора, но ръководството е преценило, че шампиони не можем да станем, дори с него. В случая по-скоро са прави да го продадат, защото не можем да предложим такива условия на играча, а и не е първа младост, че да откаже 1 милион евро за година, за да дойде оферта от Запад и да се развие повече.

Трябват ни подобни евтини футболисти, от които да изкараме някой лев, докато излезем от дупката някой ден.

Изобщо не се надявай, че някой ден ще излезем от дупката по тоя скапан начин. Без първоначални инвестиций, от които после да се получи възвращаемост, нищо няма да стане, освен да си се въртиме в порочния кръг. Ние не сме в състояние да определиме цената на играчите си, а ги даваме на първия, който ни предложи жълти стотинки. Заприличали сме на улични музиканти, кой колкото хвърли в шапката, все е добре дошло, а хич?!
Последна промяна от damyanov1963 на 31 юли 2019 09:59, променено общо 1 път.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 юли 2019 09:58

olimpi написа:Поне за мен пътят е развитие на школата, чистене на дълговете и прбив в ЕКТ (ЛЕ). Дори с куц състав ще се класираме за ЕКТ, а за шампиони ще трябва да дебнем конкуренцията да се поцепи сама + да си развиваме отбора.

A как ще пробием в ЕКТ с куц състав, ако не е тайна, разбира се? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 юли 2019 10:01

Вълчан написа:
ChuckNorris написа:
bsz1916 написа:Май доста фенове са забравили , че още като поеха отбора , от новото ръководство заявиха че първата задача е да се намалят задълженията и отбора да се стабилизира финансово . Чак толкова глупави хора , които да дават собствените си пари вече няма .

Няма?!? Роман Абрамович допреди проблемите с визата, Шейх Мансур и т.н.
Божков на фона на България е нещо подобно на тях и може да дава пари стига да иска - за едното хоби. Та същия тъпак купува картини за по няколко милиона, държи хазарта в цяла държава. Не можел да извади някакви си милиони, които и без това не ги е изкарал честно. Може, но не иска. Тая мутра не е по-собствено желание в Левски!

Явно е така.Този сюндюк не е посетил една тренировка или мач.Не съм чул да се е изказал за отбора нещо.....има ли в света такъв президент с такова отношение.Океи....даваш пари ама поне се покажи като мъж а не да се крие като мишка разсърдена...

Алеле, майко! :shock:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 31 юли 2019 10:09

TristaNNN написа:A как ще пробием в ЕКТ с куц състав, ако не е тайна, разбира се? :roll:

С убийствено голям късмет и супер карък за противниците. Само така може да се класира куц състав в ЕКТ.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 31 юли 2019 10:10

100 000 евра на месец за Мариани! Дали можехме да го задържим ?
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 31 юли 2019 10:15

groti написа:Димитров е млад и има талант. Може да се развие. Има физиката за добър защитник. С работа ще стане един от най-добрите в България. От друга страна нашите Каргас и Рейш не са много по-добри.. да не кажа хич. Надеждата ми е Холмар да се възстанови и да си върне формата от преди онази контузия.

Всички на това се надяваме .... Холмар, за мен лично, е най-добрия централен в смешната ни ефбет лига ....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 31 юли 2019 10:21

OOP написа:100 000 евра на месец за Мариани! Дали можехме да го задържим ?

+1
Щях да попитам същото? Тези, които питат защое го продаваме, могат ли да извадят такива пари за заплата на Давиде? Щото то е много лесно да се вайкаме отстрани и само да псуваме. За тия пари и аз щях да се съглася, съвсем категорично го заявявам ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 31 юли 2019 10:23

specter написа:Добре де, само аз ли не разбирам с какво толкова Димитров ви е направил впечатление? :) В мача срещу нас беше тотал щета. А в онова положение, в което се наведе и по този начин Станислав Иванов излезна сам срещу вратаря искрено ме изби на смях. Ще взема да започна да гледам мачове на Ботев заради това прехласване по него. :lol: Реално, аз поне му знам името единствено заради гола, който вкара на тирето за купата. Освен това, не чак толкова отдавна беше обявил, че му е рано :lol: за трансфер в Левски и предпочита да си остане в Ботев.

А какво ще кажеш за комбинацията при третия гол? Къде беше Кристиян Димитров когато Костов и Горанов я разцъкаха необезспокоявани от противниковите централни защитници. По- високият как се казваше? Защо съм против привличането му? Не че някой ме пита, но все пак. Първо: отказва оферта от Левски с обяснението, че "още му е рано". Истината- несигурен в себе си. Неуверените нямат мислене на победител. С такива шампиони не се става. Второ: Преминал от Локо Пд в Ботев Пд. Без коментар. И трето: журналята говорят повече за него отколкото той самия показва с игрите си.
Колкото до Мариани- решението е правилно. Тази продажба носи на Левски сериозна сума пари. Колко мача в ЛЕ ще ни донесат 1,5 евро? С Мариани щяхме ли да ги спечелим? Отговорът- в четвъртък. На Хубчев му е ясно, че не бива да го спира. По разбираеми причини. Сега имаме шанс да развием друг на неговото място. Така е в бедните отбори. Развиват футболисти и после ги продават. Не бива да очакваме резултати на момента от заместника му. Който и да е той. Снощи гледах Тотнъм - Реал Мадрид. Един Еден Азар, човекът който правеше със завидна лекота чудеса в Челси, снощи беше притеснен, несигурен, несработен. Дори на него му трябва адаптация. Сигурен съм, че поне един от новите през пролетта ще показва истинските си умения. Дочакайте още по- новите преди да започнете оплюването.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 31 юли 2019 10:26

Майкооооо - за два дена такова реване за Мариани .... А реално пича влезна във формата на живота си за 5-6 мача и това е всичко, което е показал при нас .... По едно време миналия сезон се подигравахме по колко центрирания на мач ще направи без да я качи на някой на главата от наще ... Всички статични положения ги обираше и ефекта беше ..... НУЛЕВ!!! Този сезон играта му потръгна, вкара хубави голове и това е - най-правилния момент за него и за Левски да си замине - и то за доста добра сума за бг стандартите ... Аз лично предпочитам този сценарий, пред този с падане на формата и зимата да се търси на кой да се даде без пари ... (както е ставало с доста футболисти на Левски последно време) .... Дано се намери адекватен заместник ...
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 31 юли 2019 10:35

wilge написа:
specter написа:Добре де, само аз ли не разбирам с какво толкова Димитров ви е направил впечатление? :) В мача срещу нас беше тотал щета. А в онова положение, в което се наведе и по този начин Станислав Иванов излезна сам срещу вратаря искрено ме изби на смях. Ще взема да започна да гледам мачове на Ботев заради това прехласване по него. :lol: Реално, аз поне му знам името единствено заради гола, който вкара на тирето за купата. Освен това, не чак толкова отдавна беше обявил, че му е рано :lol: за трансфер в Левски и предпочита да си остане в Ботев.

А какво ще кажеш за комбинацията при третия гол? Къде беше Кристиян Димитров когато Костов и Горанов я разцъкаха необезспокоявани от противниковите централни защитници. По- високият как се казваше? Защо съм против привличането му? Не че някой ме пита, но все пак. Първо: отказва оферта от Левски с обяснението, че "още му е рано". Истината- несигурен в себе си. Неуверените нямат мислене на победител. С такива шампиони не се става. Второ: Преминал от Локо Пд в Ботев Пд. Без коментар. И трето: журналята говорят повече за него отколкото той самия показва с игрите си.
Колкото до Мариани- решението е правилно. Тази продажба носи на Левски сериозна сума пари. Колко мача в ЛЕ ще ни донесат 1,5 евро? С Мариани щяхме ли да ги спечелим? Отговорът- в четвъртък. На Хубчев му е ясно, че не бива да го спира. По разбираеми причини. Сега имаме шанс да развием друг на неговото място. Така е в бедните отбори. Развиват футболисти и после ги продават. Не бива да очакваме резултати на момента от заместника му. Който и да е той. Снощи гледах Тотнъм - Реал Мадрид. Един Еден Азар, човекът който правеше със завидна лекота чудеса в Челси, снощи беше притеснен, несигурен, несработен. Дори на него му трябва адаптация. Сигурен съм, че поне един от новите през пролетта ще показва истинските си умения. Дочакайте още по- новите преди да започнете оплюването.

Абсолютно съм съгласен с коментара ти - и за Мариани и за Димитров.
Искам да попитам тия същите, които вчера и днес реват за Мариани, колко от тях го псуваха първите му мачове след пристигането на Герена - мачовете с Вадуц, Черно море и т.н. ..... Момчето му се даде шанс, адаптира се и показа какво може ... Хванахме момента и му взехме парите ...
Само ще дам пример с едни измислени трансфери и лакомството на едни собственици когато си изпускат момента за продажба - Уилям Карвальо, Жан Мишел Сери, Адриен Рабио, Андреа Белоти и още доста .... Правят пе един силен сезон - дават луди пари на отборите им за трансфер, те се полакомяват и хоп .... Сега някой знае ли къде играе Сери, които Барса даваха 40 млн за него ? Или пък Карвальо - мокрия сън на Почетино ??? За Белоти(100 милионния)?
Мисълта ми е ясна - продава се навреме, докато ти дават добри пари!

Върни се в “Левски”