Djack_84 написа:Относно селекцията и като цяло политиката на клуба,аз мисля,че трябва да се направи следното(едва ли всичко това ще стане,разбира се):
1.Задължително запазаването на Аниете,Прохазка и Абди.На първите двама да не им се пипат заплатите,а напротив да ги им предложат по-добри условия.На Абди да му се удължи наем с поне още половин сеозон с опция за откупуване.
2.Да се привлекат млади и перспекивни играчи от А и Б групата в това число наши юноши,които играят с успех в момента в други отбори(Асен Георгиев,Хрисофор Хубчев,Чунчуков,Алекс Колев)
3.Да се спре порочната практика на вземане на разни негри свободни агенти,които после се чудим как да разкараме - Педровци,Белаидовци и тем подобни.Може да се вземат 1-2 ма чужденци свобосни агенти,но не повече и то да са внимателно подбрани.
4.В никакъв случай да не се маха Краев.Той трябва да играе още поне 2 години и да се продаде когато е на 19 и вече по зрял за да може да се наложи директно в някой отбор,а не да го бутат по дубали и долни групи както Вутов.За справка Бебатов беше продаден на 19г и заигра на 20,а Краев е едва на 17
5.Времето на Гаджев изтече и трябва да бъде трансфериран вече.Личи си,че е изчерпан и няма качества за лидер на Левски.
6.Да се разкарат Педро,Белаид,Велев и Домо,като по възможност да се вземе някаква трансфена сума за тях.
7.Парите от Гаджев и евентуално от някой от тези от точка 6 да се използват за 1-2 нови попълнения и например за подновяване а наем ил откпуване правата на Абди.
8.Да,няма пари и е тежко положението,но не е пълна олигофрения ако не се отдели някаква сума за трансфери,а се търсят пак разни мангали свободни агенти.Така се въртим в един омагьосан кръг,от който излизане няма.
Според мен състава може да излежда така,при условие,че останат Аниете,Прохазка и Абди.
Вратари:Йоргачевич,Любенов,Крсътев
Ляв бек:Минев,Орачев,Ташев
Централни защитници:Стойчев,Дани Златков(ако е вярно,мисля,че не е лоша опция),Деян Иванов,Асен георгиев или Хубчев Монтана
десен бек:Алвеша става за резерва - но тук трябва да се намери човек - или чужденец или някое къдърно момче от Б група.Едва ли десния бек на ЛОко Горна да речем не би ни свършил работа.Още повече,че тази позиция е най-лесната във футбола
Опрни полузащитници:Сърмов,Прохазка,Орлин Старокин
Офанзивни халфове:Б.Цонев,Р.Цонев,Бедоя,Аниете
Крила:Абди,Мисяк,Краев и още някой нов
Нападатели:Алекс Колев или Чунчуков,Илия Димитров,+ някоий тип Бакари.
+1