КБ Левски - Хасково 1/4 финал /21.02.2015г.|3-0FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши първата среща от 1/4 финала за купата на България между отборите на Левски и Хасково

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: КБ Левски - Хасково 1/4 финал /21.02.2015г.|3-0FT

Мнениеот Red_Neck » 21 фев 2015 21:43

Tommi написа:Могъщ Левски даде заявка за купата след бой над Хасково. 8-)

Томи, ако заявката е в писмен вид - в Понеделник да я завериш при нотариус :)

Много сте взискателни като за първи мач :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 фев 2015 21:46

Честита ви първа победа за спортно-състезателната 2015 година :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Sorcerer
Контакти:

Re: КБ Левски - Хасково 1/4 финал /21.02.2015г.,17:00ч./

Мнениеот Sorcerer » 21 фев 2015 21:48

talpata написа:Аз гледах на плейгонга на HD и много ми сечеше,а като изкл. HD сече по малко,а процесора ми не е натоварен работи най много до 40%,а нета ми е вивакомски.Някой може ли да каже къде е проблема? Ако е от гонгаджиите давам им още един шанс и ако пак е така ще си кажем досвиданя. :)

Проблемът ти е в доставчика на нет :idea: Това още, като го споменаваш трябва да знаеш, че отговорът се съдържа във въпросът ти "...а нета ми е вивакомски..." ;) Тествай си нета - тук http://www.netmeter.eu/ , сравни го с на някой твой приятел, къде получава от читав доставчик и много неща ще ти се изяснят :twisted:

Сега за мачът - като за първа среща бива, чудеса не съм и очаквал - показаха желание, някои прегоряха в опита си да блеснат, Домо искрено ме учуди с движението и пресата , която се опитваше да налага на защитниците, Краев ооще малко, една идея му трябва , за да стане незаменим за нас/ голямо бъдеще го очаква това момче/. С две думи - доволен съм.
Левски това е България

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 21 фев 2015 21:49

milen.hristov написа:И да дам 10 лв, абе хора вие уважавате ли труда си на работните места и парите си. Питам страшно много левскари със солидни доходи дали биха давали подобни пари и те просто се смеят

Къде не си ги дал 10 лева?Да гледаш любимият си отбор,на цената на билет за кино това си е подарък.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 21 фев 2015 21:50

Player написа:
Мистри написа:
Stahlgewitter написа:Отказвам да споря с теб,ти си с прекалено много изисквания.Няма как да се върне онова време.А аз съм на 38 и също имам спомени за хубави времена.

Не споря с теб.
НИЕ сме ЛЕВСКАРИ.
Трябва да имаме изисквания.
Това ,че в момента не могат да бъдат покрити, не значи, че няма да подкрепяме Левски, нали?
Но да не се изхвърляме и да спорим, кой е по-левскар, става ли?
Аз съм миналото, вие сте бъдещето.
Просто помнете , че ЛЕВСКИ е ИДЕЯ ,не просто отбор.
Моля ви.

Пропускате факта че за времената за които говорите манталитета беше друг и не само на играчите в синьо а на всички, Нали знаете приказката че с какъвто се събереш такъв ставаш. Та в нашето блато или кочина както го каза Батков, какво повече искате. Слаба конкуренция, слабо ниво на противниците и слаб ставаш и ти. Единственото спасение е евротурнирите за да усетят друго ниво и класа и да прихванат от него нещо, защото сега прихващат от нивото на Хасково, Марек. Любимец и други такива.

Да пропусна -ЛЕВСКИ е ИДЕЯ ?
Ако това изпуснем, ставаме точно като тези-с НОВИЯ манталитет.
Нито времената, нито хората са други.
Просто възпитавайте децата си .Първо да са хора ,после Българи, после-Левскари, а от там нататък а бъдат каквито си искат.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Sorcerer
Контакти:

Мнениеот Sorcerer » 21 фев 2015 21:51

W84me написа:
talpata написа:Аз гледах на плейгонга на HD и много ми сечеше,а като изкл. HD сече по малко,а процесора ми не е натоварен работи най много до 40%,а нета ми е вивакомски.Някой може ли да каже къде е проблема?

Проблема е в гонг.

Проблемът е във вашия доставчик- стига сте писали глупости :!:
Левски това е България

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 21 фев 2015 22:01

Sorcerer написа:
W84me написа:
talpata написа:Аз гледах на плейгонга на HD и много ми сечеше,а като изкл. HD сече по малко,а процесора ми не е натоварен работи най много до 40%,а нета ми е вивакомски.Някой може ли да каже къде е проблема?

Проблема е в гонг.

Проблемът е във вашия доставчик- стига сте писали глупости :!:

Проблемът ви е в интернета.
Аз го гледах в Гонг и картината беше отлична.Казва ви го човек, занимаващ се с телевизия 30 години.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 21 фев 2015 22:01

Мистри написа:
Player написа:
Мистри написа:
Stahlgewitter написа:Отказвам да споря с теб,ти си с прекалено много изисквания.Няма как да се върне онова време.А аз съм на 38 и също имам спомени за хубави времена.

Не споря с теб.
НИЕ сме ЛЕВСКАРИ.
Това ,че в момента не могат да бъдат покрити, не значи, че няма да подкрепяме Левски, нали?
Моля ви.

Пропускате факта че за времената за които говорите манталитета беше друг и не само на играчите в синьо а на всички, Нали знаете приказката че с какъвто се събереш такъв ставаш. Та в нашето блато или кочина както го каза Батков, какво повече искате. Слаба конкуренция, слабо ниво на противниците и слаб ставаш и ти. Единственото спасение е евротурнирите за да усетят друго ниво и класа и да прихванат от него нещо, защото сега прихващат от нивото на Хасково, Марек. Любимец и други такива.

Просто възпитавайте децата си .Първо да са хора ,после Българи, после-Левскари, а от там нататък а бъдат каквито си искат.

Говорих само за футболистите, тези в Левски и тези в другите отбори. Не за хората и публиката на Левски а за всички които са във футбола ни от треньори и футболисти до школите и децата там. Днес и Меси да се роди тук няма да бъде много повече от другите защото ще се загуби в цялата верига и накрая ще е нещо много по различно от това е имал таланта и идеята да бъде.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 21 фев 2015 22:04

Само Левски! Добре си изкарахме, независимо от играта и резултата. Които са в наша полза :mrgreen: Единственият проблем беше студеното време. Мача можеше да е по-рано. Следващият мач пък са ни го плеснали в петък.... Малоумна работа.... Иначе очаквах повече хора на стадиона
CHELSEA

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 21 фев 2015 22:12

Player написа:
Мистри написа:
Player написа:
Мистри написа:

Не споря с теб.
НИЕ сме ЛЕВСКАРИ.
Моля ви.

Говорих само за футболистите, тези в Левски и тези в другите отбори. Не за хората и публиката на Левски а за всички които са във футбола ни от треньори и футболисти до школите и децата там. Днес и Меси да се роди тук няма да бъде много повече от другите защото ще се загуби в цялата верига и накрая ще е нещо много по различно от това е имал таланта и идеята да бъде.

За съжаление си прав.
Изображение

Изображение

Върни се в “Левски”