CSKA69 написа:А шествието?! Колегата много правилно го е споменал. На всеки мач ли правите шествие, или само когато е Вечното Дерби, което според вас, умници, не се е играло от 2016-а насам :lol: Още тогава го писах и пак ще го повторя - приказките за припознаването ще се въртят година две и всички ще отмине, просто защото такъв е естествения ход на събитията..
Не е, защото такъв е естественият ход, а защото масата левскари са същите припоци като вас в мисленето си и са точно толкова прости (без извинения), че не успяха да схванат огромното морално превъзходство, което има(х)ме над ловешките дошляци! А морал не се купува нито с нов стадион, нито с титли и участия в ЕКТ. Ще цитирам може би най-великата книга, писана от българин - юрист, участник в ПСВ, великан:
Виждате ли сега българския войник?
Може да няма гащи. Но победи!
Може да носи съдрани панталони. Но победи!
Може да мъкне смачкан шинел. Но победи!
Гащите се купуват. Панталоните се кърпят. Шинелите се гладят.
Славата не се купува. Честта не се закърпва. Поражението не се изглажда.
И все пак, вие ни сочите една хартия.
Ние ви сочим сто победи!
Ние, Първа дивизия! Желязната! Славната!
Непобедена! Непобедима! Непобеждаема! Ура!
Но сегашните фейсбук патриот и изметта в секБтор за едната слава по социалките е готова да загърби всичко, оти она си сака "вечното" дерби - апропо, тук, в нашия форум, също има подобни идиоти (отново без извинения), които открито си пропагандират за "вечното" дерби! Те са като затворник, който не знае какво да прави със свободата си и иска пак затвора...
та да, напълно си прав - масата левскари припознаха ловешкия Франкенщайн почти по същия начин, по който го направиха и голямата част от бившите чорбари и настоящи припоци. Мен лично ме е гнус, но всеки с вкуса и желанията си - не разбирам защо се отрича очеизвадното и от едната страна (че са припоци и са припознали Литекс на мястото на умрялото дружество), и от другата (че нямат нищо против въпросната лайнарщина и за тях да ходят на "вечното" дерби, за да "бият чорбата по главата" е въпрос на извратена фенщина, представена като любов към Левски)