Всичко за случая с Ивайло Петев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Re: ТВ7: Ивайло Петев е новият треньор на Левски

Мнениеот tzvetan_tee » 08 окт 2013 12:28

Оригинала е този който беше при Мъри, а аз от фалшиви неща не се интересувам. Когато върнат оригинала, да, моля заповядайте.

Бори се за това, в което вярваш и обичаш. Ако си безразличен, как очакваш да се решат проблемите? Това е проблема на бг футбола, за това няма и хора по стадионите.
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 08 окт 2013 12:35

tzvetan_tee написа:Ако трябва да сме честни при Йока няма, абсолютно никакво развитие... ама абсолютно никакво. Съгласен съм, че селекцията е слаба, че има голямо напрежение, но той разполага с футболисти като: Генков, Родригез, Гаджев, Перез, Мюлдер, Пинто, които са над средното за "А" група. Не може да не може да вземеш нито една победа на Герена. Срещу Черно Море и Берое играем 60 минути с човек повече и пак равен... Локо Пд ни бие.. Отново повтарям, нито е правил селекция, нито нищо, но и Митов не беше, а отбора се вдигна. Ако и Йока беше направил това, до зимата, да позакърпим положението и като си направи селекция едно-друго да атакуваме на пролет титлата... Ама как да стане, като ние само деградираме и губим точки без спирка. Ако паднем и от цървените... отбора съвсем ще умре и тогава до края на полусезона не ми се мисли колко точки ще загубим.
Според мен за всичко е виновен Наско Сираков
1. Излъгал е Йока за ситуацията в клуба.
2. Не е показал никакви качества за ръководител към момента. Трансфери като Милиев и Макриев са повече от смешни!
3. Нон стоп обижда футболистите, а същевременно очаква от тях резултати.

Ясно е, че е нужна промяна. По-добър вариант от Петев не виждам, защото познава много добре А група. Играчите с, които разполага Левски... ситуацията в клуба и неговите амбиции. Стана две години поред шампион на България... Не е малко. Според мен, с Йока, няма как да бием цървените, а загуба там тотално ще омаже положението.

колега така е с сърбина трудно ще бием цска някак си няма мотивация в отбора хас спортна злоба подкепям те че петев е добар вариант за момента.Сигурно ли че ще е тои последно

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 08 окт 2013 12:45

Изображение

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 08 окт 2013 12:49

tzvetan_tee написа:Ако трябва да сме честни при Йока няма, абсолютно никакво развитие... ама абсолютно никакво. Съгласен съм, че селекцията е слаба, че има голямо напрежение, но той разполага с футболисти като: Генков, Родригез, Гаджев, Перез, Мюлдер, Пинто, които са над средното за "А" група. Не може да не може да вземеш нито една победа на Герена. Срещу Черно Море и Берое играем 60 минути с човек повече и пак равен... Локо Пд ни бие.. Отново повтарям, нито е правил селекция, нито нищо, но и Митов не беше, а отбора се вдигна. Ако и Йока беше направил това, до зимата, да позакърпим положението и като си направи селекция едно-друго да атакуваме на пролет титлата... Ама как да стане, като ние само деградираме и губим точки без спирка. Ако паднем и от цървените... отбора съвсем ще умре и тогава до края на полусезона не ми се мисли колко точки ще загубим.
Според мен за всичко е виновен Наско Сираков
1. Излъгал е Йока за ситуацията в клуба.
2. Не е показал никакви качества за ръководител към момента. Трансфери като Милиев и Макриев са повече от смешни!
3. Нон стоп обижда футболистите, а същевременно очаква от тях резултати.

Ясно е, че е нужна промяна. По-добър вариант от Петев не виждам, защото познава много добре А група. Играчите с, които разполага Левски... ситуацията в клуба и неговите амбиции. Стана две години поред шампион на България... Не е малко. Според мен, с Йока, няма как да бием цървените, а загуба там тотално ще омаже положението.

Нали левскарите най-много ревахте срещу Лудогорец и съдийската подкрепа за гората. Което беше супер смешно на фона на ежеседмичните наказания на рефери свирили на Вашите срещи и допуснали грешки във Ваша полза...сега се оказва, че Петев е станал шампион напълно почтено :lol: :lol:
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
Левски или Смърт!!!
Контакти:

Мнениеот Левски или Смърт!!! » 08 окт 2013 13:00

Тоя селски бег няма място на Герена ама изобщо! Този селянин да не си помисля изобщо да стъпва в Левски, всички фракции ще са срещу него и ще му се стъжни животеца! Такова назначение е срам за 100 годиншнитата на тази институция! Не идвай в Левски прашка, не си желан и никога няма да си!

К..р за Батаюрк и ревящият, неспящ перчем!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/12/11baFJxAQ.gif[/wrapimg] [wrapimg=]http://prikachi.com/images/885/7454885i.gif[/wrapimg][/center]
[center]Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. Левскар завинаги оставам, Левскар дори и след смъртта!!![/center]
[center]Червения цвят ви издава, че курви сте вий по душа, че ЛЕВСКИ е символ на храброст, а вие сте турски чеда![/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 08 окт 2013 13:02

По ТВ7 Батков намекна,че е ще гони и Раев от Левски.Ако има някой близко до отбора - да пише и по тази тема.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 08 окт 2013 13:08

Ха-ха, Бидон-а са писали, че официално е избомбен Йоката :mrgreen: Чакайте Радо до часове :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 08 окт 2013 13:15

Анкета на Гонг
Общо гласове: 2985
» Славиша Йоканович трябва да остане.: 43%
» Ивайло Петев: 34%
» Димитър Димитров - Херо: 10%
» Станимир Стоилов: 6%
» Никой от посочените.: 5%
» Друг чужденец, който до този момент не е работил у нас.: 2%
Ако изгонят Йока съвсем нормално е Наско да напусне, това ще означава че Тонев си прави каквото поиска и той е безгласна буква.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 08 окт 2013 13:19

Какво значи да е мрънкал за играчи?!Естествено е , като не си правил селекцията ,да искаш необходимото да се случи в движение , защото договора ти е за 1 година и евентуално удължаване!Искат се резултати от шепа бездарни футболисти , а когато треньора иска качествени попълнения , за да се вдигне нивото ИДВА РЕД НА СПОЛТНО ТЕХНИЧЕСКИЯ ДИРЕКТОР И ЕКИПА ОТ "СПЕЦИАЛНОТО" ЗВЕНО ОТ "СЕЛЕКЦИОНЕРИ". И тогава се вижда колко същите стават за тая работа , когато НЯМА МНОГО ПАРИ ЗА ТРАСФЕРИ!Защото ,ако имаше пари щеше да е лесно!А когато докарваш дебелаци , ветерани и приключили с професионалния футбол псевдозвезди , ти лъсва оня голия задник , дето ти го е виждала цяла България!
За мен българските треньори просто не се развиват.Не импровизират , а търсят готови решения.Това важи в пълна степен и за Стоилов , въпреки , че тук много хора са му "страшни фенове".Той за жалост не може да надскочи сянката си и това е прекрасно видно назад в съвсем близкото минало - и в последните 2 сезона в Левски , после в националния отбор , после в Анортозис , а скоро ще стане същото и в Ботев- върви донякъде и после назад ,вместо напред.Той естествено има заслугите си за пробива в Европа с Левски , но не са тези "мистичните" , с които тук някои от вас го окичват.
Херо е много добро решение , но той с Наско Сираков няма да работи!А и на мен ми идват в повече непрекъснатите ревове към съдиите - къде с основание , къде не.
От доста време имаме треньор , който е открит и казва нещата , такива каквито са ! И това НАПЪЛНО ЕСТЕСТВЕНО не се харесва - ОСОБЕНО НА ХОРИЦАТА КАТО НАСО!
И веднага интригата е налице .И е най-удобно да го разкараш!Още по удобно е да назначиш изтривалката Петев - той ще е следващия виновник , защото само пълните лаици вярват в неговите заслуги за Лудогорец!

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 08 окт 2013 13:20

А Раев кога ще ни освободи от присъствието си?
СПУКАНОГЪРНЕ

Върни се в “Левски”