Е, щом като е сериозно...Tommi написа:Laetitia написа:Сериозно ли питаш или пак да си ми контра просто? :DTommi написа:Каква е разликата между чужд отбор и друг български?
Сериозно
Аз лично мога да говоря за себе си, за разлика от други форумци, които са абсолютни дървени философи и слагат всичко и всички под общ знаменател.
Левски е първата ми футболна любов, нещо непреходно във времето и съществена част от мен като четвърто поколение левскарка.
Няма как да подкрепям друг български тим, защото както гласи едно старо лафче: "В България има само два отбора - Левски и юношите на Левски".
Милан е чуждият отбор, който обикнах по един много куриозен начин, но който НЕ Е заместил Левски, не е отнел от любовта ми към "сините" и частица.
Просто стои на съвсем различна плоскост, затова примерът с двете жени не бе особено коректен. А и още повече, че голяма част от вас, мъже, си има две и повече жени.
Има доста хора, които подкрепят по няколко отбора, имат си любим във всяко първенство - това е нещо, което не приемам, но си е техен избор.
Аз подкрепям и обичам Левски от българските отбори, а от чуждите стискам палци единствено на Милан.
Не е нещо сложно за разбиране.