Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Re: Официално:феновете на Левски бойкотират

Мнениеот actrus » 15 юли 2013 20:54

я па тия ще ми забраняват да гледам любимия отбор.Идвам от 3000 км и някой ще ми забранява.Алоооо от къде е този дето ще ми забранява.Антифен.И с подуенските баби да играете срещу Ботев сте длъжни да ги подкрепите.Два мача имат реална стойност за шампионата.Е и на единия като ви няма егати сте феновете(предатели).Или отсега усещате пълната кошница.Че сте слаби видяха всички но това не пречи да си подкрепяте отбора.И тия почнаха с ултиматумите.Тройчо Младенов да не ви е даскал :shock: :shock: :shock:

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 15 юли 2013 20:55

way написа:
MainEventer написа:Според мен е по-добре да напълним сектора и през цялото време да псуваме и обиждаме некадърниците на терена.

С псувни и обиди нищо не се оправя

С празен сектор какво се оправя ? Тогава бой.

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 15 юли 2013 20:56

На кой му е хрумнала идеята за бойкота? Решили да бойкотират - ок, няма проблеми. Призовават за бойкот - ок, няма проблеми. Хората си имат глави на раменете и ще си преценят.
АМА ДА МИ КАЖАТ, ЧЕ СТЮАРДИ ЩЕ МИ СПИРАТ ДОСТЪПА... Дали пък по този начин няма да спрат моят си бойкот и да отида нарочно!!!
Последна промяна от Foreigner на 15 юли 2013 21:17, променено общо 1 път.
...

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 15 юли 2013 20:59

ultralevski написа:И къде са тия 20 хилки сега? А сегашните играчи не е като да играят пред малка публика в Европа.

Ултрасите с простотиите си ги отказаха. И аз не говоря за преди 30-40 години ,като фифи. Аз говоря за по-близките години. Дори когато атаката на Левски се водеше от култовия нападател Чушката се събирахме десетки хиляди. Нямахме стадион,нямахме никакви успехи в Европа,футбола ни беше в ръцете на сик,вис и мултигруп и пак имаше хора по стадионите. Знаеш ли защо? Защото тогава можеше спокойно да отидеш на мач,нямаше ги "утрасите",който да започнат още от трамвая с бомбички и камъни (тези простотии започнаха малко след това). Футбола беше в пъти по-грозен и слаб,но ги нямаше тези гордите хулигани. Или пък ако ги имаше бяха в пъти по-малко. Тези,които се водят големи националисти,а в живота си не са прочели едно стихотворение на Ботев.
110 години любов!

deceitt
Контакти:

Мнениеот deceitt » 15 юли 2013 21:00

Кой не е пускал хората на стадиона бе, шизофреници. Кой ви пречи да идвате на мач? Защо сме по 2000 , че даже и по-малко на малко, на мач с Монтана, Пирин Гд и тем подобни, ама по дербита и евромачове сме големи левскари.. 100% съм сигурен, че най-големите мрънкачи са били на по-малко от 5 мача миналата година. Хореографиите са само част от огромната работа, която се върши от тези хора , за да се чувствате вие добре, за да има нормални фенски артикули, за да има нормално изглеждащи абонаментни карти и т.н. Как можете да плюете по фонда ??? Хората, които нямат общо с нито един фенклуб, си скъсват задника от работа преди мачовете, за да си прекараме всички добре! Ама то българина си такъв по природа - всичко хубаво трябва да се оплюе.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 15 юли 2013 21:01

Според мен решението не е въобще правилно. По-добре би било вместо да остава стадиона празен, да бъде пълен така, че да се пука по шевовете и да се скандира по време на целия мач - "Мърши вън", "БаткOFF вън" и пр. Ще се усети силата и ще има ефект, когато публиката е десетки хиляди, отколкото ако стадионът е празен. Проблем, е че едва ли ще отидат много хора, колкото и да ни се иска. Организаторите го разбират и избират неправилния ход. Вместо да организирате протести организирайте хората да ходят, спрете с глупостите по стадионите и извън тях. Нито БаткOFF, нито НСПП-то ще трогнете с не ходенето на мачове, виж ако на домакинствата 20 хиляди реват цял мач, а и след това "Вън мършите от Левски" или скандират срещу конкретни "герои", резултатът няма да бъде нулев. Тези разбират само от сила, а празните трибуни не са сила, а издават слабост.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

1914lsfc
Контакти:

Мнениеот 1914lsfc » 15 юли 2013 21:02

didayyord написа:
ultralevski написа:И къде са тия 20 хилки сега? А сегашните играчи не е като да играят пред малка публика в Европа.

Ами как къде? Вие не ги пускате на стадиона!

Хайде да видим тия "хиляди левскари", които "наркоманите" не пускат на мач дали ще напълнят стадиона примерно на мач с Любимец през ноември или просто ще си мрънкат по форуми.
Тук е пълно с некви дървени философи, които само говорят, но когато трябват действия никви ги няма, а ето, че веднъж се иска от вас нищо да не правите, за да покажем принципна позиция и веднага писвате :shock:
Жалка история - добре, че има интернет където да се изявите.

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 15 юли 2013 21:03

фифи перото написа:
ultralevski написа:
фифи перото написа:Е сега ме ядосахте!
Каква хореогрфия бре?
Вие на мач ли ходите или на купон?

Като няма на какво да се радваме на терена, на хореографии ще се радваме, да.

Ами радвайте се.
Аз не ходя н мачове от момента, когато до мен и малкият ми син преди години избухна бомбичка.
Приятелите ми също не ходят заради такива изцепки.Синът ми, вече голям и приятелите му-също.
Правете си хореографии, сравнявайте се с диваците от сърбия и ще оставате все по-малко на стадиона.
Нямам нищо против нормалната хореография, радва окото.Но нещата , които я съпътстват, озверелите лица на хора, които не са наясно къде се намират и защо са там, не подкрепата на отбора , а да се покаже как сме " мъже" и можем да се бием и да пием , ме отвращава.
Аз не ходя на мач заради публиката, а заради отбора.
Ако това ме прави по-малко Левскар-добре.
Но за сведение ще ти кажа, че съм Левскар от 50 години.
Дай Боже повечето от вас да са дори и по-дълго от мен.
Успех!

Ето за това говорим . Заради 100-150 идиота в публиката на по-големите отбори,на стадионите спряха да ходят хиляди нормални и истински обичащи любимия си отбор. Затова, сини "приятелки" , в неделя си напълнете сектора без тези платени творци на хореографии.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 15 юли 2013 21:03

groti написа:

Ултрасите с простотиите си ги отказаха. И аз не говоря за преди 30-40 години ,като фифи. Аз говоря за по-близките години. Дори когато атаката на Левски се водеше от култовия нападател Чушката се събирахме десетки хиляди. Нямахме стадион,нямахме никакви успехи в Европа,футбола ни беше в ръцете на сик,вис и мултигруп и пак имаше хора по стадионите. Знаеш ли защо? Защото тогава можеше спокойно да отидеш на мач,нямаше ги "утрасите",който да започнат още от трамвая с бомбички и камъни (тези простотии започнаха малко след това). Футбола беше в пъти по-грозен и слаб,но ги нямаше тези гордите хулигани. Или пък ако ги имаше бяха в пъти по-малко. Тези,които се водят големи националисти,а в живота си не са прочели едно стихотворение на Ботев.

И аз не говоря само за преди 30-40 години, а за 90-те също.
Но на кого му пука? Нали сме делени на касти-най-големи, по-големи и по-малки Левскари.
Това започна края на 90-те.
А сега вече е в апогеят си!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 15 юли 2013 21:04

Стига глупости. Някакви си смешни стюардчета не могат да спрат хората, които искат да отидат на мача. Всеки сам да си решава дали ще бойкотира или не, ама да се забранява....не живеем в северна корея.

Върни се в “Левски”