Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Anyway
Контакти:

Re: 3 години без купа. До кога, г - н Иванов?

Мнениеот Anyway » 03 апр 2012 18:23

TRIBUNAL написа:А,неустойките на всички прекратени договори кой ще ги плати ?!?

Кой е казал че ще им прекратяват договорите на половината свършват на лято другата половина за водоноски да ги ползват и така

Потребителски аватар
TRIBUNAL
Контакти:

Мнениеот TRIBUNAL » 03 апр 2012 18:27

Anyway написа:
TRIBUNAL написа:А,неустойките на всички прекратени договори кой ще ги плати ?!?

Кой е казал че ще им прекратяват договорите на половината свършват на лято другата половина за водоноски да ги ползват и така

Не е точно така , а и не е толкова просто колкото изглежда - повярвай ми !

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 03 апр 2012 18:28

sangio написа:не мога да разбера, защо ще се чака до четвъртък ... :?: :?: :?: дори и Борат да е тук, най вероятно ще махнат Гонзо ( дай боже ) ... при това положение, к'во има да се чака четвъртъка ... :o

Така или иначе отбора днес почиваше вкл. и Гонзо, който е имал разговор с Тонев и е заявил готовността си да направи всичко, което е добро за клуба. Нормално е, собственика да даде благословията си и да бъде изчакан да стъпи на БГ земя, освен ако не му падне самолета на връщане. Според мен на Тонев почна да му пари под краката и ще предприеме най-стандартния ход да се хареса на феновете т.е. да върне желаните от сек-б-тор лекета: СС.
След медийната война и помията която се изля ако това се случи един вид Батков ще се признае за победен и притиснат да прави отстъпки пред другата групировка: "Наглите 2"
Силната активност на медийния фронт на Илиана Раева и Наско ме навяват на мисълта, че имат пръст в цялата работа, освен че ни обясняваха на дълго и широко как били на Витоша и на театър и не гледали последните издънки съм сигурен че им е дошло дюшеш и им се е оправило настроението от последните загуби. Това са гадни, долни и подмолни същества, действащи типично по батковски. Не знам какво ще става в четвъртък само знам че ще стане интересно
Изображение

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Мнениеот arsenvengerin » 03 апр 2012 18:30

В четвъртък Левски ще прави промени, да бе да. нема какво.Те ще ни изненадат ли с нещо?
Обичам Левски

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 03 апр 2012 18:33

Хора,казах го и за Стоичков,казвам ги и за Георги Иванов-Гонзо.Тези хора биха дали мило и драго за ЦСКА и Левски.
Сега конкретно за Гонзо.Според мен именно такива хора са нужни,не само на Левски,но и на всички други клубове.Гонзо е силен ръководител,а и не лош треньор,въпреки,че всички го плюете.Виновникът ви е Батков,а Гонзо се мъчи със зъби и нокти да ве отърве от 5-тото място.Не малка е вината и на играчите,но според мен основният виновник се казва Тодор Батков ;)
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
blanco
Контакти:

Мнениеот blanco » 03 апр 2012 18:40

Артилериста написа:Хора,казах го и за Стоичков,казвам ги и за Георги Иванов-Гонзо.Тези хора биха дали мило и драго за ЦСКА и Левски.
Сега конкретно за Гонзо.Според мен именно такива хора са нужни,не само на Левски,но и на всички други клубове.Гонзо е силен ръководител,а и не лош треньор,въпреки,че всички го плюете.Виновникът ви е Батков,а Гонзо се мъчи със зъби и нокти да ве отърве от 5-тото място.Не малка е вината и на играчите,но според мен основният виновник се казва Тодор Батков ;)

Това, че би дал всичко за Левски, никой не го отрича. Но само с желание не става, трябва да има и качества за ръководител, голям футболист - слаб управник. Относно Батков, за него или добро или нищо.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 03 апр 2012 18:45

Бих бил доволен ,ако в четвъртък ГИ напусне клуба, 5-6 футболисти изхвърлени, и Батков обяви официално отеглянето си от Левски!

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Мнениеот Авалокитешвара » 03 апр 2012 18:49

Theos написа:Бих бил доволен ,ако в четвъртък ГИ напусне клуба, 5-6 футболисти изхвърлени, и Батков обяви официално отеглянето си от Левски!

Никога!!
Гонзов и Батко завинаги едни от нас :mrgreen:
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 03 апр 2012 18:53

Артилериста написа:Хора,казах го и за Стоичков,казвам ги и за Георги Иванов-Гонзо.Тези хора биха дали мило и драго за ЦСКА и Левски.

Абсолютни глупости :evil: :!:

Потребителски аватар
TRIBUNAL
Контакти:

Мнениеот TRIBUNAL » 03 апр 2012 18:58

Никой не оспорва качествата на Гонзо като футболист нито искренната му всеотдайност към отбора на Левски и желанието му да направи отбора шампион!
Не се и съмнявам,че иска да ги вкара и в групите на Шампионска Лига – но,само с желание не става! От всяко дърво свирка не става! Така,че най-доброто което може да направи е да се оттегли и да не застава срещу феновете на отбора които толкова пъти са го подкрепяли като футболист! Просто Гонзо доказа,че не от всеки добър футболист става добър треньор или ръководител!И още веднъж относно качествата му като футболист на Левски - Гонзо си остава легенда!

Върни се в “Левски”