1914lsfc написа:UltraBlue написа:Интересно ми е какво се очаква да се постигне с този т.нар. "протест". Мислите ли че на някой му пука? И без това отборите у нас не печелят почти нищо от продажба на билети-. Като бойкотирате един мач какво ще се постигне.
И другото- аз не членувам в ниаккви наркомански фракции и не искам такива да вземат решения вместо мен. Достатъчно голям съм за да знам какво искам,че някой друг да решава вместо мен. Комунизма умря отдавна и с тея малоумни решения само ставаме за смях
Тия "наркомански" фракции бяха в Сарево, когато мършите почнаха без нас, а после се изсипахме с автобусите и тия мишки ни гледаха с наведени глави. Явно с подкрепа по мачове не става работата, а тия дето се оплаквате от наложения ви бойкот къде сте на домакинствата на Герена, когато в 80% от мачовете сме 1000 човека?! А?!
Същите тия "наркомански" фракции правит хореографиите и знамената на, които после се кефите и артикулите, които си купувате.
Гледам ти аватара и се сещам за: "Сектор Б е силен, когато е единен", а такива като теб го разединяват в случая, защото, за да се "чуе" думата ни трябва да сме всички заедно иначе ставаме смешни. И след като не ни чуват, когато сме на стадиона ще трябва да ни "чуят" по друг начин!
И понеже явно не си прочел цитата на Апостола, който пуснах в предишното си мнение сега ще ти го пусна в по-голям размер:
Всичко се състои в нашите задружни сили.
Никой не ти характеризира всички фенове като наркомани. Нито някой е казал, че щом даден човек членува във фенклуб, значи е наркоман. Пълни глупости са това. Също така хореографиите са страхотни, много добре организирани. Хубавите работи са си хубави, но искам да се съгласите, че това си е диктатура. Тези времена би било редно да са отминали. Надявам се повече хора да подкрепят протеста. Даже се надявам всички да го подкрепят, както се надявам и на по-неприятни мерки за някои от играчите. Гуми, бои, много начини има. Просто не мога да се съглася, че някой или някои са решили да не се допускат хора - лвскари на стадиона. Не всеки мисли като нас, които искаме бойкот. Всеки има правото ако иска да иде и подкрепи отбора... Това е идеята, а не да се караме кой бил членувал във фенклуб, кой бил наркоман и кой е по-голям фен...