LaRgO написа:На хората им стига да ги питат в скайп за правата и те им вярват,независимо,че ги питат в скайп
Аз колко пъти написах телефона и мейла на програмния им директор?
Някой въобще направили си труда звънне или да пусне 1 мейл?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
LaRgO написа:На хората им стига да ги питат в скайп за правата и те им вярват,независимо,че ги питат в скайп
joring написа:LaRgO написа:На хората им стига да ги питат в скайп за правата и те им вярват,независимо,че ги питат в скайп
Аз колко пъти написах телефона и мейла на програмния им директор?
Някой въобще направили си труда звънне или да пусне 1 мейл?
LaRgO написа:От 19:00 и от 21:00 не пише имена,но става ясно,че мачовете са Берое-Рапид и Калмар - Левски.
joring написа:LaRgO написа:От 19:00 и от 21:00 не пише имена,но става ясно,че мачовете са Берое-Рапид и Калмар - Левски.
От кое става ясно? Няма смисъл да водим този безмислен спор.
Официалното инфо от бск е, че ако се намери кой да снима мача, то той ще бъде излъчен.
LaRgO написа:Добре а рекламите по ТВ + и от това ли не става ясно ?
joring написа:LaRgO написа:Добре а рекламите по ТВ + и от това ли не става ясно ?
Незнам аз тв+ много рядко го гледам.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
joring написа:LaRgO написа:От 19:00 и от 21:00 не пише имена,но става ясно,че мачовете са Берое-Рапид и Калмар - Левски.
От кое става ясно? Няма смисъл да водим този безмислен спор.
Официалното инфо от бск е, че ако се намери кой да снима мача, то той ще бъде излъчен, за сега им е отказано от всички месни телевизии.
LaRgO написа:joring написа:LaRgO написа:Добре а рекламите по ТВ + и от това ли не става ясно ?
Незнам аз тв+ много рядко го гледам.
Ами там рекламираха,че ще дават мача Дъндолк - Левски и Калмар - Левски,а сега няма да ги дават.Това не е ли измама ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта