THE G.A.M.E написа:Аз още преди 3-4 месеца писах, че 1-ви и вероятно 2-ри кръг, ще са ни по-трудни, щото се очакват съперници, които играят предимно в защита.koisa написа:Тия ще ги бием, ама после какво ще правим, не знам... А, нашите се точат за групи на ЛЕ.Ние нямаме играчи за титулярния състав, а на скамейката е ужас. Треньора дори няма да го коментирам...
А на нас от години, подобни са ни проблем.
Далеч по ясна перспектива ще имаме срещу силен отбор.
Стоим си наредени пред пеналта и чакаме нЕкой корнер, в който Яблонеца избухва.
Викаш ако устискаме и намерим начин да бием защитните отборчета тип Вадуц и Жалгирис после като налетим на по-агресивен противник примерно Спотинг Брага, Аз Алкмар, Спарта Прага, Брьондби, че и Хайдук, Ц. Звезда, Риека или Гент (като евентуално не особено силни отбори) нещата рязко ще потръгнат. Или може би недай боже срещу Севиля, Зенит или Лайпциг примерно.
Ние не сме зле само в нападение, ние сме зле и в защита, ама второто чак толкова не си личи поради много слабото първенство. Те щом Вадуц успяха да ни вкарат не ми се мисли ако ни хване евро-средняшки отбор колко ще ни напълни кошницата. Сега ако гледаме обективно играта на отбора Горанов и Цветкович са си гола вода и във всеки мач през техните зони минават поне по две-три опасни атаки. Яблонецът и Холмар са си бутушари и при по-принципни съдии и по-сериозен съдия считай, че висим на дузпата със страшна сила. Отделно ние имаме само един опорен халф - Тиам, обаче при него повечето влизания са спорни дали са за жълт или директен червен картон. Гомез го ползват като дефанзивен халф и се справя що годе макар това да не му е силната черта, но ако трябва да играе срещу по-агресивен отбор го пиши свършил въздуха на полувремето.
Каквото и да си говорим от настоящия отбор на Левски има един Обертан и един Паулиньо които са на по-сериозно ниво. В комбинация с що годе приличните Буш, Нашименто и Гомез ако е малко по-напред плюс до миналата година Прохи нещата горе-долу бяха прилични и ако тия отзад не се овапцат можехме и да изненадаме някой по-качествен отбор. Ама сега без Прохи, само с един опорен халф и без Паулиньо, който докато влезе във форма и ще може да бъде товарен ще мине поне месец, сме си просто обречени ако не извадим някой супер-гига късмет и то при условие, че някак успеем да отстраним първо тия (което си е чисто 50 на 50) и после успеем да излъжем Жалгирис някак си.
Изобщо резултатите и в първенството и в подготвителните периоди изобщо не са изненада, а са си закономерен резултат. Не ми е приятно да го кажа, но Левски на европейско ниво си е в групата на пълните аутсайдери. Както и останалите български отбори към момента с изключение на Каузата. Факт е, че ние изтеглихме най-трудния противник в първия кръг на фона на другите, но това изобщо не е оправдание да ни изритат още в първия кръг.