MuFc1878 написа:Новите попълнения кога се очаква да влезнат във форма
За следващия сезон.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
MuFc1878 написа:Новите попълнения кога се очаква да влезнат във форма
bilyaletdinov написа:Важното е, че достигат до който трябваЕй тия тримцата дето даваха пресконференция вчера, не знам точно в качеството си на какви, са от доста дълго време на хранилка. Как се свиква пресконференция на Герена? Защо Васко Колев от фен-тръста не свивка пресконференции на Герена в качеството си на фен на Левски и да говори как "синя" България ще е коректив на Батков
![]()
"Синята" България на Калчев отдавна е "кафява", а за останалите интелигенти няма смисъл от коментар...
konvoec2 написа:http://www.livesport.bg/ekskluzivno-v-livesportbg-tandem-gonzo-myri-povezhda-levski-43229.html
Как им викахте на тия, лъжеспорт?
Eminem написа:bilyaletdinov написа:Важното е, че достигат до който трябваЕй тия тримцата дето даваха пресконференция вчера, не знам точно в качеството си на какви, са от доста дълго време на хранилка. Как се свиква пресконференция на Герена? Защо Васко Колев от фен-тръста не свивка пресконференции на Герена в качеството си на фен на Левски и да говори как "синя" България ще е коректив на Батков
![]()
"Синята" България на Калчев отдавна е "кафява", а за останалите интелигенти няма смисъл от коментар...
+1
Не знам защо медиите обръщат внимание на тези тримата. Публична тайна е, че София - Запад е организация, която се занимава с наркотици, а този от СЗ се разкарва из медиите, че и мнението му искат.
Тези тримата, заедно с НКП срамят Левски точно толкова, колкото и батков.
tprodanov написа:Верно ли с това се занимават? И къде ги продават - като е публична тайна ще да си наясно?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], vasilnv и 28 госта