daniel875 написа:Не сравнявай Гунди с тоя келеш! Ти гледал ли си Аспарухов, знаеш ли какви успехи имаше? Знаеш ги или мисля, че е така. Кощунствено е обаче един ром от Пловдив да го сравняваш с Георги Аспарухов.
Георги Иванов си заслужава всяка лоша дума, която се казва за него, откакто е в "Левски" като ръководител. А и като футболист не беше нещо особено. Защо ли не мога да сетя да е вкарал някой като головете на Емо Ангелов? А момчето от Свиленград получаваше много по - малко от "суперзвездния".
Не съм направил такова нещо, човек. Много неща са ме дразнили и ме дразнят в Иванов, но не можеш да отречеш, че играеше със жар за отбора. А темата е "Георги Иванов - фен тема". Аз съм на мнение, че лошите неща, които той направи като шеф "Левски" със своята пасивност са много по-малки злини от злините, които е направил един Наско Сираков да речем - като шеф. Само вземи това, че по едно време той си бе наумил да разкара Иванов на всяка цена. Имаше едиин 'дето не си държеше устата затворена - Кривия и той излетя. При Гонзо поне засега няма някакви отвратни истории. А, отречи го ако искаш - феновете на Наско го правят с удоволствие - Гонзо избра Костов за треньор, но точно заради това Иво го натири (аз нямам нищо напротив)... Идеята ми е, че сякаш нарочно му се вменяват прегрешения... Заа да излезе той Злият. Той в последните 12-13 години е показал, че е защитник на синята идея. А относно директорстването му... виж един Дуци и помисли, колко може да оплете нещата един директор...
Не, че е извинение, де...