ДЮШ-Левски!!!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Правилна ли беше......

Мнениеот blue avalanche » 27 фев 2012 20:19

sslevski написа:В тази тема искам да попитам хората обичащи Левски един въпрос.Предварително искам да кажа,че НЕ заставам зад лицето, което ще коментирам.
Искам да попитам правилна ли беше смяната на Хаздяй?
След като отговорите на въпроса моля да се обосновете.Знам,че тази тема е затворена за вас,но след като прегледах свършеното от Хаздяй виждам,че не е бездействал напълно.Пример за това е следното: http://joinus.tv7.bg/sport-news/108442.html . Както знаете там има и други таланти като близнаците и други да не ги изброявам.Относно така нареченото "бягство" на таланти не мисля че този човек беше виновен,защото съм сигурен ,че друг води хорото.Още веднъж повтарям не защитавам Хаздяй,може би е трябвало да го изгонят,но мислите ли ,че този който го замества в момента ще се справи по добре от него.Знам,че времето ще покаже,но все пак.
Предварително се извинявам,защото не съм в "кухнята" на младите и не знам много по въпроса,но много от вас са и може би ще ми дадът отговор с който да ме обедат,че това решение е повече от правилно.Искам още да допълня,че този човек ми стана още по неприятен когато разбрах че е човек на Батков,но все пак сега като теглих чертата и се питам свърши ли си работата добре или не?

Талантите са в школата не заради Хаздай,а въпреки него.
И,след като в школата има таланти,защо при мъжете бяха "пробутвани" Огняновци,Балтановци,Цв.Димитровци,Кировци...
Колко талантливи момчета са били пренебрегнати заради такива като тях?

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 27 фев 2012 20:24

Към автора на темата: Никой не казва, че е "бездействал", а по-скоро, че е "бездарен". Просто не е за този пост, на този футболен клуб. Искаш примери? Ами ще ти отговоря така: Дай ни ти примери, с които да ни убедиш (макар,че вече е безсмислено), че този "образ" изобщо някога е заслужавал да се кипри с титлата Директор на ДЮШ. За да си такъв, първо трябва да си изградил някакво име и достатъчен авторитет и респект в сините редици. Кажи ми, какво е постигнал този човек? Чисто спортно-технически. Да не говорим за някаква спортно-състезателна кариера или успешна методика и практика. Няма смисъл да го обсъждаме- такива като него, дето бяха на хранилка, трябва да са по-далече от Левски. Ако искаме и в школата да търсим успешни кадри след време...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 27 фев 2012 20:30

За съжаление, беше правилна. Хаздай работи в Левски от много години, но допусна грешки. Майната им на грешките-всички грешим, обаче той стана и съветник на Гонзо в първия тим. Намесиха се там и лични дрязги, родители и прочее. Но основната причина е, че Хаздай си е изживял времето в школата-и като разбирания за футбола, и като методика на подготовка на кадрите, за следене на новите тенденции да не говорим...Трябват ни нови, млади хора-ето един Иванков или Бардон например, след като завършат школа за подготовка на кадри биха били перфектните хора. Ключето за просперитета на Левски е в школата, и там новите няма да жалят средства.Само един Валери изби парите за школата за десет години и повече, това е истината. Трябват кадри, още терени, още база. И много работа.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Правилна ли беше смяната на Хаздяй?

Мнениеот metodito » 27 фев 2012 21:07

За разлика от държавната администрация, където заради грешките на министри си отиват писарушки, а министрите седят тук се подходи неочаквано добре - отрязана бе главата. Не е само това, че не се изкарваха качествени юноши само - Попето аут, Мариян Огнянов в първият отбор. И не е само той. Подозрението, че е дружка и слушалка на Наско и негов троянски кон. На това, че е саботирал холандеца. На това, че без да платиш не можеш влезеш... И,разбира се това, че е на 100 години.
Има, разбира се и друга версия - че по този начин Батков си измива очите пред родителите на децата и феновете...
На мен лично ми бе неприятен като визия и с приказките си - как нямало читави деца. Човекът при когото са изпуснати Гаджев и Попов да го каже...
Няма некадърни деца - има некадърни даскали! Каквото го направиш, такова ще излезе.
Децата са tabula rasa - "чиста дъска". Каквото напишеш на нея, това ще четат другите. Един треньор може да изстиска от него Меси или Мариян Огнянов. Огнянов притежаваше талант, но с него бе работено погрешно- той бе недисциплиниран и мързелив - две неща, които е можело да се изчистят в ранните години.

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 27 фев 2012 21:29

Вижте дали ще Хаздай, Руси Гочев или не знам си кой, няма голяма разлика. Юношите зависят и от треньора на първия отбор, като има кой да ги налага ще стават, като няма много ясно....треньорите в школата са виновни. Друг е въпроса как се работи с тях, по какви методики и тем подобни, защото от както ги няма Мъри и Ян Деркс юношите са на автопилот. То при мъжете, като треньори се изявяват хора като Вили Вуцов, който се хвалеше, че тренирал футболистите си по методите на Германския национален отбор, забележете през 80та година и обясняваше, че Жоазиньо е много слаб футболист . Или пък като Кокала който вика от линията "айде бе момче цял мач те чакам да паднеш за дузпа'' или нещо подобно, не си спомням вече, а представете си какви чутовни специалисти се занимават с децата. Та нещата в ДЮШ няма да се оправят докато за треньори и директори там се избират легенди на Левски, които хал хабер си нямат от футбол.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 фев 2012 21:53

south_division написа:Вижте дали ще Хаздай, Руси Гочев или не знам си кой, няма голяма разлика. Юношите зависят и от треньора на първия отбор, като има кой да ги налага ще стават, като няма много ясно....треньорите в школата са виновни. Друг е въпроса как се работи с тях, по какви методики и тем подобни, защото от както ги няма Мъри и Ян Деркс юношите са на автопилот. То при мъжете, като треньори се изявяват хора като Вили Вуцов, който се хвалеше, че тренирал футболистите си по методите на Германския национален отбор, забележете през 80та година и обясняваше, че Жоазиньо е много слаб футболист . Или пък като Кокала който вика от линията "айде бе момче цял мач те чакам да паднеш за дузпа'' или нещо подобно, не си спомням вече, а представете си какви чутовни специалисти се занимават с децата. Та нещата в ДЮШ няма да се оправят докато за треньори и директори там се избират легенди на Левски, които хал хабер си нямат от футбол.

Юношите се налагат от треньорът на мъжете,но някой трябва да му ги предложи.Ст.треньорът нито има време,нито това му е работата-да обикаля всички гарнитури,за да издирва талантите.
Струва ми се,че има отделна тема за ДЮШ.Да не "разводняваме" форума,а...

milen_4o0o
Контакти:

Мнениеот milen_4o0o » 27 фев 2012 22:18

За мен школата ще се развива, когато има няколко човека,които да си поделят "титлата" Директор на ДЮШ на ЛЕВСКИ! Всички мисля,че знаем за кого става въпрос ... За мен трябва да се обърнем към ЛЕГЕНДИ,които са играли до скоро - Иванков (отговарящ за следенето на развитието на вратарите), Топузаков (за защитниците), Бардон (за полузащитниците) и когато се откаже - Йовов (за хората в нападение). Работещи под зоркия поглед на Костов и Гонзо. Това е единствения вариант за мен ... ;)
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 27 фев 2012 22:54

blue avalanche написа:Юношите се налагат от треньорът на мъжете,но някой трябва да му ги предложи.Ст.треньорът нито има време,нито това му е работата-да обикаля всички гарнитури,за да издирва талантите.

Я пак?
А на кой е работа да наблюдава поне последният набор?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 фев 2012 23:12

BadBoy написа:
blue avalanche написа:Юношите се налагат от треньорът на мъжете,но някой трябва да му ги предложи.Ст.треньорът нито има време,нито това му е работата-да обикаля всички гарнитури,за да издирва талантите.

Я пак?
А на кой е работа да наблюдава поне последният набор?

1.ДЮШ НЕ Е само "последния набор"!
2.Хаздай НЕ БЕШЕ отговорен САМО за "последния набор"
3.Въпросът беше за уволнението на Хаздай,а не за "последния набор"

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 27 фев 2012 23:18

Добре се напъна, но не ти се получи, така и неразбрах защо не е работа старши-треньора на мъжкият отбор да наблюдава юношите?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Левски”