Ето така се играе за емблемата!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
red leno
Контакти:

Re: На вниманието на нападателите на Левски

Мнениеот red leno » 06 окт 2009 23:14

tirion написа:
red leno написа:
Бижутера написа:Да и заради това Палермо струва 10 милиона евро, а Жоро Христов и Ортега струват няма и 1 милион...

Какъв милион бе бате то целия отбор начело с АДВОКАТА и ГОНЗО не струват толкова.

Как бе,Жоазиньо струва 3 млн. евро според Баткоф

Да 3 млн но не евро а 3 млн анадолски лири за МАРИО ДИНГИЛЕВ [ ЖОАЗИНЬО ].

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Нашите въпроси,чрез Т.Русев и Сашо Диков

Мнениеот groti » 06 окт 2009 23:21

Така,утре вечерта вече ще направиме обобщение на въпросите и най-късно четвъртък,ще бъдат изпратени. Само ще помоля да няма сръдни и да не се обиждате,ако един или друг въпрос не фигурира в списъка. Сами виждате,че имаме твърде много въпроси на които да бъде отговорено. За съжаление,няма да може да бъдат зададени всичките.
110 години любов!

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Таралеж в гащите за футболните босове

Мнениеот Levski 1914 » 06 окт 2009 23:35

Батк-off, Христол-off, Гальо – вън! Това са най-меките послания на феновете към футболните президенти у нас.

Да, най-меките са...защото на никой от феновете не му е приятно това, което става с тези отбори. Я да попитам аз нещо...Кой беше Тодор Батков преди да стане президент на Левски? Кой беше Христолов преди да стане президент на Ботев? Коя беше Галя преди да стане президент на Локомотив? Анонимници, непознати на широката общественост! Кога адвокат Батков щеше да получи орден от Гоце...ако не беше президент на Левски? Никога!

Защото нашите клубове не са устроени като Реал Мадрид или Барселона, където феновете внасят своята финансова лепта в клуба, за да бъдат негови членове. И самите те да избират президентите си.

Кой е виновен за това нашите клубове да не са като Реал и Барселона?...половин век комунизъм и 20 години псевдодемокрация, която даде зелена светлина на такива босове да правят каквото си искат с отбори, които имат почти сто годишни истории, традиции и многобройни фенове. Аз своята лепта към клуба си я давам под формата на абонаметна карта, различни фенски артикули и билети за евромачовете. Толкова имам, толкова давам!

Честно казано, понякога ми става жал за босовете на родните ни клубове. Те дават парите си, блъскат си главите да решават различни казуси, изживяват неудачите и накрая за благодарност ги псуват.

Ей са се разревах. Горките :!: Направо живи да ги оплачеш :!:
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 06 окт 2009 23:39

В последния си пост съм селектирал всички въпроси от първите 5 страници на темата...Може да прегледаш пак всички мнение до моя коментар, но мисля, че не съм пропуснал нищо. Колко смяташ да бъдат въпрoсите да те питам?
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

tprodanov
Контакти:

Re: Ръководството на "Левски" си изми ръцете с вратаря Димитров

Мнениеот tprodanov » 06 окт 2009 23:58

цска завинаги написа:Проданов-имам три версии за теб.Или си роднина на Гонзо,или адвокат,или нещо аха-не така.

1. С тоя си подпис си е кощунство дори да изричаш моето име или това на Гонзо. За самия подпис пък нЕма да коментирам, щото това малоумие надминава всякакви граници. Ние такова обсебване не сме си и помисляли, а вие и във фланелка го облякохте!

2. Колкото и да ти е странно, ние Левскарите, особенно тия дето не са на по две чикии живот обичаме и уважаваме легендите си. И нямаме никакво намерение да оплюем всички, както вие по най-жалкия начин направихте. Ае сега, след две седмици като осмислиш те чакам във форума.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 07 окт 2009 00:03

tprodanov написа:
цска завинаги написа:Проданов-имам три версии за теб.Или си роднина на Гонзо,или адвокат,или нещо аха-не така.

1. С тоя си подпис си е кощунство дори да изричаш моето име или това на Гонзо. За самия подпис пък нЕма да коментирам, щото това малоумие надминава всякакви граници. Ние такова обсебване не сме си и помисляли, а вие и във фланелка го облякохте!

2. Колкото и да ти е странно, ние Левскарите, особенно тия дето не са на по две чикии живот обичаме и уважаваме легендите си. И нямаме никакво намерение да оплюем всички, както вие по най-жалкия начин направихте. Ае сега, след две седмици като осмислиш те чакам във форума.

+1 ;)

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 07 окт 2009 00:31

Levski 1914 написа:В последния си пост съм селектирал всички въпроси от първите 5 страници на темата...Може да прегледаш пак всички мнение до моя коментар, но мисля, че не съм пропуснал нищо. Колко смяташ да бъдат въпрoсите да те питам?

Ами то не е само мое решение,тъй че давайте предложения? 10? 15? 20? Как мислите и вие? Утре вечерта след бачкане ще влезна да разгледам за последно и ще се задействам по въпроса.
110 години любов!

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 07 окт 2009 00:34

10 са малко...може някой важен въпрос да изпуснем... 20 са много...на 15 да се спрем викам :)

Изображение

Потребителски аватар
rembrant
Контакти:

Мнениеот rembrant » 07 окт 2009 00:49

tirion написа:Все едно играеме с човек по малко,от къде и да му бият влиза 20-30-40 метра само да е във вратата и е гол.С същия успех може всеки от форума да пази на вратата.Защитата била виновна,не че те са цъфнали ма не може да имаш владение 100 % на топката в даден мач,за да не може противника да стреля.

На Петков откаде му бутнаха (3 ) гола с Дебрецен че немога да се сетя ?????
Шефът на НАП: „Само ЦСКА беше изряден...“

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 07 окт 2009 02:14

Ratnik написа: С Достанич- борба за 8-мо място е максимума :x

Така е !!! Цветан Димитров не носи отговорност за простотиите на Достанич !!! Той е трети вратар все пак !!! Да не си мислят , че щом е в Левски , Димитров трябва да играе на ниво Буфон или Касияс !!! Безобразие !!!
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”