tiamat написа:Stahlgewitter написа:Яд ме е.Яд ме е,че примадоните се разхождаха по терена.Яд ме е,че няма кой да ги изпопребие в съблекалнята.Яд ме е,че за момента Левски е буквално спрял.Яд ме е,че феновете са разединени в най-тежкия момент от историята на клуба.Яд ме е,че Бащицата още е собственик на Левски.
Никога не съм си и помислял,че някога ще стигнем дотук.
И все пак вярвам,че "Всяка тъмна нощ има светъл край".В момента,в който спрем да вярваме,нещата тотално ще приключат.Левски е жив само и единствено заради нас.
То някаква полярна нощ ни е налегнала нас...
Якото е, че човекът никога не си е помислял, че ще стигнем до тук. Не, пич, и по-зле ще стане ако не се появи нов бащица, ще ти кажа защо. Първо, няма да има достатъчно хора повярвали в тръста, второ Батков ще абдикира и оставаме с пръст отзад. И всички добронамерени опити на тръста ще си останат ей така, ако разбира се не намерят ЧОВЕК или ХОРА, които да наливат пари. Тъжната истина. А германският модел могат да си го заврат.....
В официалния форум съм баннат безпричинно, сигурно щото казах, че Гонзо не става, без да съм обидил никой. Така ли привличат левскарите към форум/тръст и т.н? И за мен не е проблем, в крайна сметка ще ги дам тези 25 лева, обаче резултатът ще го видим сами.
Относно Гонзо - тотално некадърни решения. Не може да взимаш такива играчи. Изобщо, с всичко съм съгласен, но играчи като Домо и Педро да си взел, айде у лево! Тотални некадърници! Нападател нямаме.... Спасител бил. Не, никакъв спасител не е, по-скоро е съсипител.
Превърнаха Левски в селски отбор, със селски играчи. Само на тоя спец не му стана ясно, че "тигъра" НЕ СТАВА!!!!!!!! Каквото ще да спасява, не може ли да излезе и да лови и да се ориентира(да е господар) в наказателното - НЕ СТАВА! Разкараха ни читав вратар, за да се вземат двама некадърника, вместо момчета от школата. Разкара се Дъстли, щото много пари взема. Махнаха Райков, който не е нещо особено, но е 10 пъти по-добър от маймуната Педро. За кво ни е АЙДЕ ВАЛЙЕРИИИ, като аз съм 105 кила и тичам по-бързо от него, това е патетично! То е жалко да го гледаш просто.....
Супер "мъдри" решения, за които Батков пак е виновен, защото той си е назначил подчинените. Скоро ако така продължаваме, ще си избърше задника и с Гонзо, а той ще излезе добрият собственик със затруднения, който дава парите.