Левски (София) - Берое (Стара Загора) 0-1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Левски София и Берое

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Левски (София) - Берое (Стара Загора) 0-1 FT

Мнениеот BadBoy » 07 ное 2014 23:48

glarus_ds написа:Че е много слаб отбора, е факт. Но и тоя Кръстев свиреше със зелена фланелка. Не знам как не го беше срам нещастника. Гонзо и играчите толкова си могат, но тоя...

Кажи сега кои съдийски отсъждания повлияха на крайния резултат на мача?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 08 ное 2014 00:02

Свършиха парите за съдии и няма вече кой да свири дузпи за Левски :cry:

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 08 ное 2014 00:37

Много нападки пак към Батков или оправдание с пари и съдии. Глупости и пак глупости. Не че нямат значение като цяло за отбора, но конкретно за този мач например няма как те да са били причината за загубата. Не Батков е виновен че вратарчето не може да преценява далечните топки накъде отиват и как да се пласира и да реагира, нито парите още по-малко съдията. Президента и Абрамович да се казва този недорасъл вратар ще се остане такъв, че дори и милиони да получава. Как да са виновни изброените неща за това, че отбора играе страшно бавно и изнася топката от половината си за време за което костенурка по-бързо ще стигне центъра. Или това,че почти всеки път топката се поема бавно обработва се още по бавно и се връща назад. Кой е виновен, че няма бърз динамичен и атакуващ стил на игра? Не е Батков, не са парите или съдиите.

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 08 ное 2014 00:39

Срам и позор. Срам ме е да ги гледам дори по телевизора, хората, които са си купили карти или ходят на мачовете направо ги съжалявам.

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 08 ное 2014 01:47

Не се нервирайте ! Черно тото и задължително червен картон влиза в залога !!!
Пари за заплати от къде ще вземе другаря Батков ?
Гонзо се надупи добре на чорбаджията си !

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 08 ное 2014 03:50

Stahlgewitter написа:Яд ме е.Яд ме е,че примадоните се разхождаха по терена.Яд ме е,че няма кой да ги изпопребие в съблекалнята.Яд ме е,че за момента Левски е буквално спрял.Яд ме е,че феновете са разединени в най-тежкия момент от историята на клуба.Яд ме е,че Бащицата още е собственик на Левски.
Никога не съм си и помислял,че някога ще стигнем дотук.
И все пак вярвам,че "Всяка тъмна нощ има светъл край".В момента,в който спрем да вярваме,нещата тотално ще приключат.Левски е жив само и единствено заради нас.

То някаква полярна нощ ни е налегнала нас...

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 08 ное 2014 08:05

tiamat написа:
Stahlgewitter написа:Яд ме е.Яд ме е,че примадоните се разхождаха по терена.Яд ме е,че няма кой да ги изпопребие в съблекалнята.Яд ме е,че за момента Левски е буквално спрял.Яд ме е,че феновете са разединени в най-тежкия момент от историята на клуба.Яд ме е,че Бащицата още е собственик на Левски.
Никога не съм си и помислял,че някога ще стигнем дотук.
И все пак вярвам,че "Всяка тъмна нощ има светъл край".В момента,в който спрем да вярваме,нещата тотално ще приключат.Левски е жив само и единствено заради нас.

То някаква полярна нощ ни е налегнала нас...

Якото е, че човекът никога не си е помислял, че ще стигнем до тук. Не, пич, и по-зле ще стане ако не се появи нов бащица, ще ти кажа защо. Първо, няма да има достатъчно хора повярвали в тръста, второ Батков ще абдикира и оставаме с пръст отзад. И всички добронамерени опити на тръста ще си останат ей така, ако разбира се не намерят ЧОВЕК или ХОРА, които да наливат пари. Тъжната истина. А германският модел могат да си го заврат.....
В официалния форум съм баннат безпричинно, сигурно щото казах, че Гонзо не става, без да съм обидил никой. Така ли привличат левскарите към форум/тръст и т.н? И за мен не е проблем, в крайна сметка ще ги дам тези 25 лева, обаче резултатът ще го видим сами.
Относно Гонзо - тотално некадърни решения. Не може да взимаш такива играчи. Изобщо, с всичко съм съгласен, но играчи като Домо и Педро да си взел, айде у лево! Тотални некадърници! Нападател нямаме.... Спасител бил. Не, никакъв спасител не е, по-скоро е съсипител.
Превърнаха Левски в селски отбор, със селски играчи. Само на тоя спец не му стана ясно, че "тигъра" НЕ СТАВА!!!!!!!! Каквото ще да спасява, не може ли да излезе и да лови и да се ориентира(да е господар) в наказателното - НЕ СТАВА! Разкараха ни читав вратар, за да се вземат двама некадърника, вместо момчета от школата. Разкара се Дъстли, щото много пари взема. Махнаха Райков, който не е нещо особено, но е 10 пъти по-добър от маймуната Педро. За кво ни е АЙДЕ ВАЛЙЕРИИИ, като аз съм 105 кила и тичам по-бързо от него, това е патетично! То е жалко да го гледаш просто.....
Супер "мъдри" решения, за които Батков пак е виновен, защото той си е назначил подчинените. Скоро ако така продължаваме, ще си избърше задника и с Гонзо, а той ще излезе добрият собственик със затруднения, който дава парите.

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 08 ное 2014 08:33

Какво го чака Херо на Герена- просто го съжалявам този човек, че вместо да си гледа спокойно здравето е решил да се набута в този прояден от вътре тим.
Идея си нямам как ще се справи с качулатите, как ще мотивира играчите и как ще реагира публиката при първия по-слаб мач. Ще следя с интерес идването му (и евентуалното му напускане).
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 08 ное 2014 09:07

Player написа:вратарчето не може да преценява далечните топки накъде отиват и как да се пласира и да реагира

Много се плюе тука по Пацо, но не сте обективни или поне в конкретния случай не сте прави.
Гледайте внимателно повторения на гола-няма на света вратар който да го хване това-топката идва изключително куца-с много висок лоб и след тва много стръмно пада на задната греда,където вместо да има некой от Левски да я отиграе, има двама от Берое, които вече са направили невъзможно за Пацо да се намеси както трябва.
Този гол не е грешка на вратаря, а грешка при подредбата на защитата...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Мнениеот makedonski » 08 ное 2014 09:10

Батков не плаща заплати и после вика: "Питайте Гонзо и футболистите!". Типично по комунистически..

Върни се в “Левски”