ChuckNorris написа:koisa написа:"Странното" е, че най-големите разбирачи и защитници на Роси са се изпокрили в момента! Иначе в обидите и подигравките бяха силни когато някои хора им отваряхме очите... Особено онзи спец дето ми викаше лаладжия.
Мисля, че трябва да имаш някакъв интелект, за да ти стане ясно, че с Роси начело не ни чака нищо хубаво. Интелект, който явно собственика и доста фенове нямат. Всичко, което се случи беше предизвестено, но са малко хората като теб, които се надяваха, но вътрешно много добре знаеха какво ще стане. Жалко! А това беше само началото. Най-лошото тепърва предстои.
Аз се молих да греша, но уви... Дори в темата за мача се вижда, че прогнозирах да отстраним Вадуц. Надявах се, но... То от километри си личи, че с Роси няма да се получат нещата. Не съм си позволил да го обидя, дори не го смятам за слаб треньор. Обаче когато е видно, че нещата не се получават, да си кривя душата и да му целувам г**а, защото е италианец, бивш треньор на Лацио и от страх да не върнат Жадното - просто няма как да стане.