Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот grasiani » 16 яну 2014 14:47

Laetitia написа:
grasiani написа:И както винаги нищо за Наско Сираков ха-ха ,тази анкета е обидна отвсякъде ,не знам кой какво е гледал, но да игнорираш и обиждаш най- голямата фигура от 30 години в Левски това е безобразие да не напиша по силни думи ,който няма памет и уважение , няма и бъдеще ,проста сентенция и много правилна като гледам какво се случва в любимия клуб,ако за някой името Левски като клуб почва с името Гонзо значи тотално е сбъркал представата си за футбол.
Типично женско мнение харесват се гладиаторите, битки, ритници, мускули,предполагам и политическите пристрастия са такива ,не се учудвам,да времената изискват определени герои, колко жалко.
Другарю, на теб какъв ти е проблемът? Аз съм посочила изрично, че подобни класации са излишни, като съм изброила едва 4 от стотиците заслужили футболисти на Левски.
Дали е женско мнението ми, или не, не е твоя работа.
И да, футболът е И борба и няма нищо по-нормално от това да се ценят биткаджиите, тези, които се хвърлят в играта със сърце и играят като мъже.
Което, подчертавам, не значи, че се радвам на грубияни, хвърлящи се с бутоните напред в краката на съперника, така че говориш глупости.
Щом ти идва прекалено тежък футболът, гледай синхронно плуване или художествена гимнастика.

Никакъв другар не съм ти,е как така изброяваме футболисти,а второто лице по значимост за всички времена не се споменава, във всякакви статистики относно клуба и неговото значение е на първите места , е как да не е тенденция ,Наско Сираков е лицето на Левски в последните 30-години колкото и да го омаловажавате и не зачитате ,ще кажем Гонзо ,а няма да кажем Сираков който е много по напред с материала във всякакъв аспект , то направо е смешно и дразнещо за хора които са имали удоволствието да гледат няколко поколения сини легенди,а тебе те е нямало на света аз когато съм почнал да гледам и играя футбол,аз доколкото знам ръцете не участват във футболната игра, има един друг спорт който е биткаджииски нарича се ръгби той е по- подходящ изглежда за теб и твоя вкус ,щом си падаш по такива които се хвърлят здраво,а футбола никога не е бил биткаджийски спорт ,това е спорт за естети и за наслада на окото.Който иска биткаджииски спортове да гледа борба, бокс ,американски футбол и други хамалски спортове.Във футбола на първи място като компоненти е техниката ,импровизацията ,бързината ,точния удар и пас ,чак тогава мускулите и силата.Защото като гледам нито Меси,нито Роналдо ,изглеждат като гладиатори.Каква файда като си як и прост и имаш голямо сърце и желание, като не можеш да дадеш един пас на 2 метра и да уцелиш топката, и да си ботушар ,защото наистина такива футболни дърводелци дал господ .

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 16 яну 2014 15:43

Никакъв другар не съм ти,е как така изброяваме футболисти,а второто лице по значимост за всички времена не се споменава, във всякакви статистики относно клуба и неговото значение е на първите места , е как да не е тенденция ,Наско Сираков е лицето на Левски в последните 30-години колкото и да го омаловажавате и не зачитате ,ще кажем Гонзо ,а няма да кажем Сираков който е много по напред с материала във всякакъв аспект , то направо е смешно и дразнещо за хора които са имали удоволствието да гледат няколко поколения сини легенди,а тебе те е нямало на света аз когато съм почнал да гледам и играя футбол,аз доколкото знам ръцете не участват във футболната игра, има един друг спорт който е биткаджииски нарича се ръгби той е по- подходящ изглежда за теб и твоя вкус ,щом си падаш по такива които се хвърлят здраво,а футбола никога не е бил биткаджийски спорт ,това е спорт за естети и за наслада на окото.Който иска биткаджииски спортове да гледа борба, бокс ,американски футбол и други хамалски спортове.Във футбола на първи място като компоненти е техниката ,импровизацията ,бързината ,точния удар и пас ,чак тогава мускулите и силата.Защото като гледам нито Меси,нито Роналдо ,изглеждат като гладиатори.Каква файда като си як и прост и имаш голямо сърце и желание, като не можеш да дадеш един пас на 2 метра и да уцелиш топката, и да си ботушар ,защото наистина такива футболни дърводелци дал господ .[/quote]
Че Наско Сираков беше много голям футболист никой не го отрича, но той беше над другите само няколко години, по-малко отколкото Гиби, отколкото и Гонзо, Ники Илиев и ред други. Т.е. той не е повече от другите. Освен това да не се забравя, какво искаше да прави с Левски когато Лавчис го изгони. От тогава започна падението му като футболист. Да не говорим как си показа задника пред привържениците на Левски. Искаш ли на едно от първите места да е човек, който ти е показал задника си? Падението му продължи вече като ръководител по време на първото му идване - започва да унищожава това, което комунистите бяха оставили от Левски - "идеята Левски" (за това виж мненията ми в темата за Наско Сираков в този форум и нескопосаните опити на защитниците му да ги опровергаят). А окончателно падна в очите на привържениците с втория си престой като спортен директор в Левски. Сега на въпроса - избира се футболист, а не футболист и ръководител - НСПП-то както вече споменах беше само няколко години над другите - 1992-4 година, през останалото време беше или в чужбина или беше под сянката на Гиби, който беше в пъти по-обичан от привържениците на Левски от него. Т.е. Сираков съвсем резонно не е първи в тази анкета - такива като него имаше в Левски достатъчно. Това, което Гонзо направи и с кървавия гол, и с прекратяването на кариерата си само и единствено заради доброто на Левски, НСПП-то дори не си го е и помислял да го направи. Ако трябва да съм честен, освен Гонзо на първото място, преди Сираков трябва да поставя и Гиби, и Павката Панов, и Пламен Николов-защитника, и Ники Илиев, и Кирил Ивков и ред други.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 яну 2014 16:19

Някой, който живее наблизо да каже - бачка ли се на трибуната на Тонев :?: Че времето е хубаво, пък нищо не се говори ... :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 16 яну 2014 16:22

boabbb написа:Някой, който живее наблизо да каже - бачка ли се на трибуната на Тонев :?: Че времето е хубаво, пък нищо не се говори ... :?

Е сега се прибрах,но не видях никой.И да има няма да се престараят.
Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 яну 2014 16:33

Stahlgewitter написа:
boabbb написа:Някой, който живее наблизо да каже - бачка ли се на трибуната на Тонев :?: Че времето е хубаво, пък нищо не се говори ... :?

Е сега се прибрах,но не видях никой.И да има няма да се престараят.

Ако не я направи до май, топките му трябва да украсят входа :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 16 яну 2014 16:40

Der Schmarotzer написа:Никакъв другар не съм ти,е как така изброяваме футболисти,а второто лице по значимост за всички времена не се споменава, във всякакви статистики относно клуба и неговото значение е на първите места , е как да не е тенденция ,Наско Сираков е лицето на Левски в последните 30-години колкото и да го омаловажавате и не зачитате ,ще кажем Гонзо ,а няма да кажем Сираков който е много по напред с материала във всякакъв аспект , то направо е смешно и дразнещо за хора които са имали удоволствието да гледат няколко поколения сини легенди,а тебе те е нямало на света аз когато съм почнал да гледам и играя футбол,аз доколкото знам ръцете не участват във футболната игра, има един друг спорт който е биткаджииски нарича се ръгби той е по- подходящ изглежда за теб и твоя вкус ,щом си падаш по такива които се хвърлят здраво,а футбола никога не е бил биткаджийски спорт ,това е спорт за естети и за наслада на окото.Който иска биткаджииски спортове да гледа борба, бокс ,американски футбол и други хамалски спортове.Във футбола на първи място като компоненти е техниката ,импровизацията ,бързината ,точния удар и пас ,чак тогава мускулите и силата.Защото като гледам нито Меси,нито Роналдо ,изглеждат като гладиатори.Каква файда като си як и прост и имаш голямо сърце и желание, като не можеш да дадеш един пас на 2 метра и да уцелиш топката, и да си ботушар ,защото наистина такива футболни дърводелци дал господ .

Че Наско Сираков беше много голям футболист никой не го отрича, но той беше над другите само няколко години, по-малко отколкото Гиби, отколкото и Гонзо, Ники Илиев и ред други. Т.е. той не е повече от другите. Освен това да не се забравя, какво искаше да прави с Левски когато Лавчис го изгони. От тогава започна падението му като футболист. Да не говорим как си показа задника пред привържениците на Левски. Искаш ли на едно от първите места да е човек, който ти е показал задника си? Падението му продължи вече като ръководител по време на първото му идване - започва да унищожава това, което комунистите бяха оставили от Левски - "идеята Левски" (за това виж мненията ми в темата за Наско Сираков в този форум и нескопосаните опити на защитниците му да ги опровергаят). А окончателно падна в очите на привържениците с втория си престой като спортен директор в Левски. Сега на въпроса - избира се футболист, а не футболист и ръководител - НСПП-то както вече споменах беше само няколко години над другите - 1992-4 година, през останалото време беше или в чужбина или беше под сянката на Гиби, който беше в пъти по-обичан от привържениците на Левски от него. Т.е. Сираков съвсем резонно не е първи в тази анкета - такива като него имаше в Левски достатъчно. Това, което Гонзо направи и с кървавия гол, и с прекратяването на кариерата си само и единствено заради доброто на Левски, НСПП-то дори не си го е и помислял да го направи. Ако трябва да съм честен, освен Гонзо на първото място, преди Сираков трябва да поставя и Гиби, и Павката Панов, и Пламен Николов-защитника, и Ники Илиев, и Кирил Ивков и ред други.[/quote]

А на мен любимец ми беше Емо Спасов.... Стига с глупостите, Сираков е най-добрия реализатор за всички времена в Левски и никой не може да оспори това. Какво е правил след като е чул обидите от трибуните!? Всеки човек реагира различно и тази постъпка не може да заличи стореното от него за клуба преди това.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 16 яну 2014 18:53

[quote А на мен любимец ми беше Емо Спасов.... Стига с глупостите, Сираков е най-добрия реализатор за всички времена в Левски и никой не може да оспори това. Какво е правил след като е чул обидите от трибуните!? Всеки човек реагира различно и тази постъпка не може да заличи стореното от него за клуба преди това.[/quote]
И какво като е най-добрия реализатор на Левски? Това показва, че е играл с великолепни футболисти. Щото ако не си забравил футболът се играе от два отбора с по 11 човека от всеки отбор, а не всеки за себе си. За теб, ако показването на задника е нищо, ок.... Явно не си бил на мача и не си го видял с очите си. А някои дори отричаха да има такова нещо, докато не се появи снимката. Или не си спомняш като футболист на Славия какво правеше в мачовете срещу Левски? Или не си спомняш коя трибуквена организация със съмнителна репутация се опитваше да вкара в Левски и като не можа там, я вкара в Славия. Всъщност головете му като цяло за Левски + националните гарнитури - "А" отбора, "Б" отбора, юношеските национални формации, не са много повече от тези на Павел Панов. Т.е. и тук тезата за Наско Великана издиша доста. Повтарям за не разбралите - той е един от редицата много големи футболисти на Левски, но нищо повече, ако имаше обаянието на Гунди, или отдадеността на Гонзо можеше да бъде и повече, но с изцепките си на терена и извън него остава само един от многото
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 16 яну 2014 21:21

Пожелавам в края на май споровете кой е бил най-добрият футболист на "Левски" през сезона да бъдат още по-горещи? Да включват много имена. Но репликите да бъдат коректни, а към нежните и чаровни участнички и по-кавалерски.
С оглед на очаквания възход и в "Милан" Лети ще трябва да отделя повече време за форума. Очакват я много комплименти.

1914lsfc
Контакти:

Мнениеот 1914lsfc » 16 яну 2014 21:59

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GtajTkeae0o[/youtube]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 16 яну 2014 22:41

У нас (в семейството) всички сме левскари (ако трябва да съм максимално коректен - от страната на баща ми всички са левскари) и според почти всички (от възрастните) Павел Панов е най-добрия футболист, който са гледали да играе за "Левски". Ама не мисля, че е коректно да се сравняват така заслугите на отделни футболисти. Не е патка, за да се измери! Подобни анкетки са несъстоятелни и заслужават само пълен игнор! Нормално е всеки да си има някакви любимци, ама някак са дразнещи опитите за абсолютизиране на нечии индивидуални предпочитания! Във футболът няма абсолюти, всичко е относително! Уви, при нас има много черно-бели телевизори....

ПП Успех на новите ни два трансфера... звучат по-скромно от други идвали на "Герена", но не това е най-важното. Поне не идват от Берое :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Върни се в “Левски”