Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот BadBoy » 05 яну 2014 00:41

проблема и на Левски и на ЦСКА е, че са свикнали, като се осерат и други да им изтрият задниците и това ги разглези, но тези времена безвъзвратно си отидоха и сега клубовете трябва да се менажират професионално, но ръководителите им не го умеят.
И двата клуба ще се оправят, като минат през чистилището, но за сега не искат да го сторят, защо и аз не зная.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 05 яну 2014 00:49

Един мъдър човек с лош словоред по подобие на Пенев още през пролетта ви каза ,че е грешка събарянето на сектора.Човекът се казва Иван Вуцов.Старите никой не ги слуша и ето докъде я докархте.Както и да е вие отивате натам откъдето ние се връщаме само ,че вие си нямате " ЦСКА завинаги" вашия тръст я стане я не .Оня програмист и братята Колеви не са Сашо Чакмаков докато съберат някакви пари вие вече може да сте се поминали.Имам съмнения,че адвоката по подобие на Титан ще гепи парите от продажбите и ще ви хвърли на вълците.Продажбата на Вутов е знакова,така продаваха и в Звезда юноши след това банкрут , а парите ги няма.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 05 яну 2014 10:41

Санти ,

относно тара : тези въпроси ги задавам вече 6 години
относно мазния косъм : тези въпроси ги задавам вече 2 години .

Някои ме изкарваха чорбар , хейтър , провокатор и т.н. ....сега кво стана ? ...май някои хора най-накрая прогледнаха. (изключвам тебе , ти винаги си ме подкрепял)

ПС: Има ли някой още , които да си мисли, че съм плюл Тара , гонзо (машата на тара и първия гробокопач) , тоньо и цялата некадърна сган в Левски ?
...ако има нека да го каже . И...между другото ...още съм с бан във форума на официалния сайт , затва че съм "плюл" по Гн. Тонев :)))
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 05 яну 2014 11:46

Laetitia написа:Лупи - новият Иисус. Да видим кога ще бъде извървян отново пътят между "Осанна" и "Разпни го". :mrgreen:
А след като в Левски колят и бесят герберски кадър и агент на ДС, не се очаква нищо хубаво.

Миме, те са поели вече отново по същият този път. Онзи треньора със седемте гола лятото/есента взимаше едни играчи(докато наще пасуваха от немотия ли от глупост ли), и сега същият треньор се чуди как да се отърве от перлите си за да докара нови такива.
Левски с цялата си аматьорщина в клуба е по-добре от ЦСКА, понеже го има Стойчо.
п.с. Да ме извиняват феновете на ЦСКА, с голяма част от които се разбираме добре, но това в техният клуб си е пране на пари. Разбира се Левски е тръгнал също на там, но просто е с няколко обиколки по-назад.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 05 яну 2014 12:15

milen.hristov написа:
Laetitia написа:Лупи - новият Иисус. Да видим кога ще бъде извървян отново пътят между "Осанна" и "Разпни го". :mrgreen:
А след като в Левски колят и бесят герберски кадър и агент на ДС, не се очаква нищо хубаво.

Миме, те са поели вече отново по същият този път. Онзи треньора със седемте гола лятото/есента взимаше едни играчи(докато наще пасуваха от немотия ли от глупост ли), и сега същият треньор се чуди как да се отърве от перлите си за да докара нови такива.
Левски с цялата си аматьорщина в клуба е по-добре от ЦСКА, понеже го има Стойчо.
п.с. Да ме извиняват феновете на ЦСКА, с голяма част от които се разбираме добре, но това в техният клуб си е пране на пари. Разбира се Левски е тръгнал също на там, но просто е с няколко обиколки по-назад.

Милене , в България няма клуб който през годината да е изкарал повече пари , от колкото е изхарчил за издръжка . Нашия футбол е скъпо струваща мъжка играчка или пране на нари . Няма какво да делиш отборите . Всички са в тая схема .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 05 яну 2014 12:26

Кировец написа:
Stahlgewitter написа:
Кировец написа:
milen.hristov написа:

1.Онзи треньор вкара общо 9 гола, Левски вкара 7.
2.Въобще не е пране на пари, а ефект от привличането на няколко свободни агента, за да се скалъпи някакво подобие на отбор. Освен това треньора на ЦСКА въобще не се чуди как да се отърве от тях. :)

Поне веднъж свали червените очила.

И само вие да гледате с очила ли? Кога ще свалите сините?

Ние сме наясно какво се случва и затова реагираме.Далече съм от очилата отдавна.Това,че съм оптимист не значи,че гледам със сини очила нали?
Изображение

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 05 яну 2014 12:32

Е дай да ревна,да спра да ходя на мачове и да гледам фигурно пързаляне.Аз си обичам отбора.Добър,лош,в криза ЛЕВСКИ е моят отбор и аз винаги ще съм оптимист.
Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 05 яну 2014 12:37

Stahlgewitter написа:Е дай да ревна,да спра да ходя на мачове и да гледам фигурно пързаляне.Аз си обичам отбора.Добър,лош,в криза ЛЕВСКИ е моят отбор и аз винаги ще съм оптимист.

Ама идеалнооо - за Тодор и Иво.
Така разсъждаваше голям процент от феновете на ЦСКА при Титан, та видяхме докъде я докараха двамата пернишки красавци.
Трябва да си оптимист, когато има основите за нещо, което да лъха на потенциал.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 яну 2014 12:38

Stahlgewitter написа:Е дай да ревна,да спра да ходя на мачове и да гледам фигурно пързаляне.Аз си обичам отбора.Добър,лош,в криза ЛЕВСКИ е моят отбор и аз винаги ще съм оптимист.

Правилно.Запалянковците(по ми харесва от "фенове") са обречени да бъдат вечни оптимисти.Защото,в противен случай,всичко губи смисъл!Ако някой почувства в даден момент колебания,по-добре да се отказва веднъж и завинаги.
Не може:"Днес съм песимист,ама утре-пак оптимист!"
Не става!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 05 яну 2014 12:40

Интересно защо не допускаш реалиста в цялата схема? :roll:

Върни се в “Левски”