Един за всички, всички за Левски! 01.03 | 14:15ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Един за всички, всички за Левски! 01.03 | 14:15ч.

Мнениеот ralka_levskarka » 01 мар 2020 16:59

W84me написа:
wilge написа:Специални поздрави на онези, които ме оплюха когато писах, че трансферът на Лозев е грешка.

Какво му има пък на Лозев? Той да ви е проблема.

Как, той е най-големият проблем на Левски :lol: Първото полувреме всичко по-опасно дойде с негово участие. През другото време нямаше кой да го види, че е сам и хвана пневмония да чака подаване.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 01 мар 2020 17:00

alexdb написа:В случая оправданията с Хубчев няма как да минат. Днес влечугите в синьо нямат едно спечелено единоборство. Никаква агресия, никакъв опит за нещо футболно. Сега извинява, ама вратаря да го пратят централен нападател ако има желание пак ще се опита да направи нещо. Не ме е яд за загубата днес (то с тази игра трябва да се радваме, че не ни натресоха някой исторически срам), а от видимото нежелание изобщо да играят.

Викаш, тия футболисти вчера ги събраха от селата, даже треньора не ги знае по имена, ама понеже не са получили половин заплата и си питат дедовия. Пуснали са ги там да поритат срещу Реал Мадрид и кой от къде е. Иначе предните мачове тревата изяждаха, ама сега не щат плазмодиите. Правят напук и на публика и на шефове :lol: :lol:
Айде малко по сериозно.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 мар 2020 17:01

Eminem написа:Шибани некадърници! По-добре да играят юноши. Хората отделят от мизерните си заплати и пенсии, а те да играят по този начин. ВЪН!

2-3 мача и тях ще ги почнат. Искаш ли да ти извадя коментарите за Юруков и Найденов след мача с ЧМ?

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 01 мар 2020 17:01

ralka_levskarka написа:
W84me написа:
wilge написа:Специални поздрави на онези, които ме оплюха когато писах, че трансферът на Лозев е грешка.

Как, той е най-големият проблем на Левски :lol: Първото полувреме всичко по-опасно дойде с негово участие. През другото време нямаше кой да го види, че е сам и хвана пневмония да чака подаване.

Не знам какво опасно е дошло от него като той не се спря да цели славистите по гърбовете и краката при всеки опит за центриране... :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 01 мар 2020 17:01

Пак ще повторя - играхме само с един защитник и то не на неговия пост. Рейш го взехме за опорен халф - така игра първите мачове, но после го ползваме за централен защитник.
Без защита дори и Славия става силна.
Проблем е , че трите пролетни мача много си прилачат като игра.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 01 мар 2020 17:04

koisa написа:
ralka_levskarka написа:
W84me написа:

Не знам какво опасно е дошло от него като той не се спря да цели славистите по гърбовете и краката при всеки опит за центриране... :oops:

Пред нашата врата, Ралке.
Май наистина повечето проблеми в нашата защита бяха благодарение на Лозев и Райнов.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 мар 2020 17:06

koisa написа:
ralka_levskarka написа:
W84me написа:

Ами смятай значи бат Миланов какви ги вършеше :lol:

За горния коментар - Рейш сам каза, че му било по-удобно като ЦЗ.

Впрочем, опитвам се адекватно да наредя състава с наличните футболисти, ама нещо не ми се получава :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 мар 2020 17:08

Eminem написа:Шибани некадърници! По-добре да играят юноши. Хората отделят пари от мизерните си заплати и пенсии, за да дават за клуба, а те да играят по този начин. ВЪН!

Хората погасяват задължения,които играчите не ги касаят.Те играят за пари,които са взети наполовина,няма премии,които също са писани в договорите им и т.н.Тея измислици,че се били навили без премии,без заплати,че ''не е сигурно дали изобщо ще вземат заплати в бъдеще време'' и тем подобни щуротии не знам как може да им вярвате.Мразите комунизма,а говорите като такива.21 век сме,всеки работи за пари в днешно време.Тва го говоря,щот тоя сценарий съм го гледал.Преди да отидем във В група имахме 15 поредни загуби.И никой не е винил играчите,защото знаехме къде е проблема и какво предстои.
Тва тук ви е най-малкият проблем в момента. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 01 мар 2020 17:13

Парите явно играят голяма роля в представянето на отбора, но все пак е нормално. За купата ще ни одумкат яко лудогорец, ако не стане някакво чудо.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 01 мар 2020 17:15

ralka_levskarka написа:Ами смятай значи бат Миланов какви ги вършеше :lol:

За горния коментар - Рейш сам каза, че му било по-удобно като ЦЗ.

Впрочем, опитвам се адекватно да наредя състава с наличните футболисти, ама нещо не ми се получава :lol:

Миланов е за пенсия вече, ама освен това игра вляво, за да може на Лозев да му е удобно вдясно... Въпреки това го минаваха като бърз влак малка гара. Втория гол стана след пробив през него.

Всички бяха еднакво зле, който и да нарочи човек, все ще е прав.
Не смятам, че липсата на играчите е причината за слабата ни игра. Ние от есента играем слабо и вървим само на долу.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”