Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот BadBoy » 12 дек 2013 22:49

sin4ec написа:
BadBoy написа:
Ние не разбираме от футбол, разбираш го само и единствено ти, браво.

Ти че не го разбираш, е ясно, аз никога не съм имал подобни претенции, само седя и гледам сеир на такива като тебе. А дали ще водиш дискусии ми е през оная работа. Като падахме наред много мозък ръсехте тук, сега се почна за късмет, дузпи, полягане и прочее.. Левски в първите 20 минути в Разград прави 6 фаула, и от тях-три жк! Феноменално! Ама спецове като теб такива дребни детайли не виждат. Ние слабостите на сините ги знаем 5 пъти по-добре от тебе и такива като тебе. Хубавото е, че вие не виждате повечето. Както и съперниците. Толкоз ви е и виждането. Слаби, посрано-опикани, и накрая-трети!

Баце след всичкия този шум, големи работи лятото сега да си на 4-то място е срам и позор.
Искрено желая Левски да се оправят, но не виждам, как ще го сторят още повече, че парите свършиха, а без тях не става.
Да се кефиш, че на точка пред умрелия ЦСКА, дето не се знаеше ще почне ли сезона е върха на безсилието.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 13 дек 2013 00:49

Само не мога да разбера защо тези прехвалени бивши звезди на Левски като Стоилов,Гонзо,Хубчев и сие,който са яли бял хляб от отбора винаги скачат със свръх злоба срещу отбора да се доказват колко са велики.И с това доказване ни отнеха за 5 години 3 титли.Значи какво излиза че тези гниди не са легенди на Левски а нищожни хрантутници.Докато има лапачка в Левски и сме на работа в отбора сме велики Левскари.Но щом ги изритат като некадърници драпат със зъби и нокти да провалят отбора от когото са яли бял хляб и този отбор ги е направил известни в България и света.А тези плужеци за благодарност живеят с мисълта да победят Левски.По този начин няма да станете по-добри а ще станете жалки любимци на свинете.Да сте видели някой който е ял хляб от чорбата да скача срещу тях или да се мъчи с всички сили да ги победи.Не сте видели и няма да видите.ЦДНА колкото и да са жалки винаги и по всякакъв начин си пазят жалкия авторитет и се уважават.Затова все още оцеляват.А ние какво правим самоизяжда ме се и се доказваме колко тъпи хора е хранил отбора.Такива тъпи легенди който играят срещу ЛЕВСКИ пикая на тях.Те просто не са легенди а нищожни еднодневки.Жалки мишоци.Неблагодарни псета като гонзо монзо и сие.Легенда е Здравков никога не е плюл или играл срещу отбора и винаги е бил готов да му помогне дори и да е в негов ущърб.Замислете се малко псевдо легенди ако има изобщо с какво да мислете.а мисленето е за хора с мозък и съвест но изглежда във вас тези чувства и предмети в черепа ви липсват още от раждането ви.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 13 дек 2013 07:33

Kris_men2000 написа:Само не мога да разбера защо тези прехвалени бивши звезди на Левски като Стоилов,Гонзо,Хубчев и сие,който са яли бял хляб от отбора винаги скачат със свръх злоба срещу отбора да се доказват колко са велики.И с това доказване ни отнеха за 5 години 3 титли.Значи какво излиза че тези гниди не са легенди на Левски а нищожни хрантутници.Докато има лапачка в Левски и сме на работа в отбора сме велики Левскари.Но щом ги изритат като некадърници драпат със зъби и нокти да провалят отбора от когото са яли бял хляб и този отбор ги е направил известни в България и света.А тези плужеци за благодарност живеят с мисълта да победят Левски.По този начин няма да станете по-добри а ще станете жалки любимци на свинете.Да сте видели някой който е ял хляб от чорбата да скача срещу тях или да се мъчи с всички сили да ги победи.Не сте видели и няма да видите.ЦДНА колкото и да са жалки винаги и по всякакъв начин си пазят жалкия авторитет и се уважават.Затова все още оцеляват.А ние какво правим самоизяжда ме се и се доказваме колко тъпи хора е хранил отбора.Такива тъпи легенди който играят срещу ЛЕВСКИ пикая на тях.Те просто не са легенди а нищожни еднодневки.Жалки мишоци.Неблагодарни псета като гонзо монзо и сие.Легенда е Здравков никога не е плюл или играл срещу отбора и винаги е бил готов да му помогне дори и да е в негов ущърб.Замислете се малко псевдо легенди ако има изобщо с какво да мислете.а мисленето е за хора с мозък и съвест но изглежда във вас тези чувства и предмети в черепа ви липсват още от раждането ви.

Успокой се! Тези бивши звезди на "Левски" продължават работата си в други клубове. Стараят се да бъдат професионалисти. В това влиза и победа в мачовете срещу клуба, в който са били звезди като футболисти или треньори. Понякога успяват. Заслужават поздравления, а не критика и обиди. Вината за неуспехите на "Левски" в подобни мачове е в нашия отбор. А доброто отношение и уважението към подобни футболисти и треньори би трябвало да останат завинаги. Такива са моите разбирания. Аз желая "Левски" да побеждава с игра на терена, а не със задкулисни игри. Още повече в мачовете срещу отбори, в които се състезават или се ръководят от наши момчета. Подобни победи "не пазят авторитета" на който и да е клуб. Напротив, сриват го.
P.S. Признанието "клубна легенда" девалвира тотално. С него би трябвало да бъдат удостоявани единици. Наистина заслужили!

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 13 дек 2013 09:05

BadBoy написа:
sin4ec написа:
BadBoy написа:Синчец Ловеч не знаят, на кой свят се намират, а с Лудогорец мача можеше да свърши всякак, просто късмета в този мач беше с вас и реално с нищо не ги надиграхте.
Човек трябва да бъде реалист, ти откровено ли мислиш, че Нафтата ще направи на Лудогорец равен в Разград?

Ловеч не знаят къде се намират след онова 4-1. А с Лц при пет(5) чисти положения за нас наистина можеше да свърши всякак. Кой късмет е бил с нас, че не се сещам? И да-ти как преживя това 0-1, та се появи тук?

Винаги съм се заричал с хора, които гледат едностранно да не водя дискусии, но що го правя и аз не зная.
Като те чета ми е ясно, колко следиш нещата.
Ловеч срещу отборите в първата седмица имат 1 победа, но видиш ли точно онова 4:1 ги извадило от релсите.
В Разград Левски имаха положения, факт, а Лудогрец нямаха нито едно, не удариха греда и съдията не спести една дузпа в тяхна полза, дузпа, която сините гурута в журналистиката казаха, че има.

Кой гледа едностранно бе професоре колко на колко бяха чистите положения я ми кажи? Реалния резутат беше 2:4 така ,че не говори глупости ако няма какво да пишеш не пиши глупости .Ако се нуждаеш от внимание си намери някоя ,а не по цял ден да седиш във форума и да пишеш глупости.

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 13 дек 2013 09:09

BadBoy написа:
sin4ec написа:
BadBoy написа:

Ти че не го разбираш, е ясно, аз никога не съм имал подобни претенции, само седя и гледам сеир на такива като тебе. А дали ще водиш дискусии ми е през оная работа. Като падахме наред много мозък ръсехте тук, сега се почна за късмет, дузпи, полягане и прочее.. Левски в първите 20 минути в Разград прави 6 фаула, и от тях-три жк! Феноменално! Ама спецове като теб такива дребни детайли не виждат. Ние слабостите на сините ги знаем 5 пъти по-добре от тебе и такива като тебе. Хубавото е, че вие не виждате повечето. Както и съперниците. Толкоз ви е и виждането. Слаби, посрано-опикани, и накрая-трети!

Баце след всичкия този шум, големи работи лятото сега да си на 4-то място е срам и позор.
Искрено желая Левски да се оправят, но не виждам, как ще го сторят още повече, че парите свършиха, а без тях не става.
Да се кефиш, че на точка пред умрелия ЦСКА, дето не се знаеше ще почне ли сезона е върха на безсилието.

А бре някой да казва, че ние не сме умрели ?Умрели сме аз толкова дървета в ЛЕВСКИ на куп не съм виждал, а съм ги гледал близо 35години така, че никой не отрича ,че ние сме мрътавци в момента но факта е, че Лудогорец можеха да отидат и на разлика ако си бяхме вкарали положенията.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 13 дек 2013 09:33

BadBoy написа:
sin4ec написа:
BadBoy написа:Синчец Ловеч не знаят, на кой свят се намират, а с Лудогорец мача можеше да свърши всякак, просто късмета в този мач беше с вас и реално с нищо не ги надиграхте.
Човек трябва да бъде реалист, ти откровено ли мислиш, че Нафтата ще направи на Лудогорец равен в Разград?

Ловеч не знаят къде се намират след онова 4-1. А с Лц при пет(5) чисти положения за нас наистина можеше да свърши всякак. Кой късмет е бил с нас, че не се сещам? И да-ти как преживя това 0-1, та се появи тук?

Винаги съм се заричал с хора, които гледат едностранно да не водя дискусии, но що го правя и аз не зная.
Като те чета ми е ясно, колко следиш нещата.
Ловеч срещу отборите в първата седмица имат 1 победа, но видиш ли точно онова 4:1 ги извадило от релсите.
В Разград Левски имаха положения, факт, а Лудогрец нямаха нито едно, не удариха греда и съдията не спести една дузпа в тяхна полза, дузпа, която сините гурута в журналистиката казаха, че има.

Едностранно, а? А ти трябва да си обективен уж, тъй ли? "Обективността" ти не изисква ли да се каже, че вчера на мача с Черноморец бе подмината с лека ръка 100% дузпа срещу Цонев? Или викаш ти си "обективен" ама не съвсем? Докато плещиш за спестената "дузпа" за Лудогорец можеше и да споменеш и за онзи фаул в началото на мача срещу Родригес, където се откъсваше сам и "гурутата" потвърдиха, че такъв има, че и жълт картон за извършилия го. Можеше да споменеш и за камарите измислени картони за Левски, ама нищо де, ти си "обективен". Лудогорец ударили греда и можели да ни бият...хм, чудесно, само че "обективността" ти забрави да спомене за 5-те!!! излизания на футболисти на Левски сами срещу вратаря, без да броим и другите ни положения. Късмет било... и с ЛИтекс било късмет, как по дяволите на късмет се мушват в един мач 4 гола? 1-2 ОК, но 4! Интересно... и нещо друго, за въпросните мачове с Литекс и Лудогорец и "обективността" ти... когато Литекс и Лудогорец пропускат положения, това е липса на късмет, когато обаче Левски го правят тогава е липса на класа. :lol: Задръж си "обективността" и спокойно може да ни лишиш от нея в този подфорум, едва ли ще липсва на някой тази твоя "обективност"!

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 13 дек 2013 10:12

Живко6461 написа:
Kris_men2000 написа:Само не мога да разбера защо тези прехвалени бивши звезди на Левски като Стоилов,Гонзо,Хубчев и сие,който са яли бял хляб от отбора винаги скачат със свръх злоба срещу отбора да се доказват колко са велики.И с това доказване ни отнеха за 5 години 3 титли.Значи какво излиза че тези гниди не са легенди на Левски а нищожни хрантутници.Докато има лапачка в Левски и сме на работа в отбора сме велики Левскари.Но щом ги изритат като некадърници драпат със зъби и нокти да провалят отбора от когото са яли бял хляб и този отбор ги е направил известни в България и света.А тези плужеци за благодарност живеят с мисълта да победят Левски.По този начин няма да станете по-добри а ще станете жалки любимци на свинете.Да сте видели някой който е ял хляб от чорбата да скача срещу тях или да се мъчи с всички сили да ги победи.Не сте видели и няма да видите.ЦДНА колкото и да са жалки винаги и по всякакъв начин си пазят жалкия авторитет и се уважават.Затова все още оцеляват.А ние какво правим самоизяжда ме се и се доказваме колко тъпи хора е хранил отбора.Такива тъпи легенди който играят срещу ЛЕВСКИ пикая на тях.Те просто не са легенди а нищожни еднодневки.Жалки мишоци.Неблагодарни псета като гонзо монзо и сие.Легенда е Здравков никога не е плюл или играл срещу отбора и винаги е бил готов да му помогне дори и да е в негов ущърб.Замислете се малко псевдо легенди ако има изобщо с какво да мислете.а мисленето е за хора с мозък и съвест но изглежда във вас тези чувства и предмети в черепа ви липсват още от раждането ви.

Успокой се! Тези бивши звезди на "Левски" продължават работата си в други клубове. Стараят се да бъдат професионалисти. В това влиза и победа в мачовете срещу клуба, в който са били звезди като футболисти или треньори. Понякога успяват. Заслужават поздравления, а не критика и обиди. Вината за неуспехите на "Левски" в подобни мачове е в нашия отбор. А доброто отношение и уважението към подобни футболисти и треньори би трябвало да останат завинаги. Такива са моите разбирания. Аз желая "Левски" да побеждава с игра на терена, а не със задкулисни игри. Още повече в мачовете срещу отбори, в които се състезават или се ръководят от наши момчета. Подобни победи "не пазят авторитета" на който и да е клуб. Напротив, сриват го.
P.S. Признанието "клубна легенда" девалвира тотално. С него би трябвало да бъдат удостоявани единици. Наистина заслужили!

+1

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 13 дек 2013 10:39

В момента отбора влезе що годе добра форма! С тази си сегашна форма според мен няма да има проблем с розовите!

Но пролетта ще имаме бая проблеми след като продадем Гаджев и Гари, а на Пунтото му изтича договора сега, Мюлдер също си отива според мен! И както мустака нема един лев си представям ква селекция ше напраим! Ше върнем Прохазка, и още некой друг смешен чужденец и на пролет пак ше се боксова круша! :evil:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 13 дек 2013 11:15

Avanti_Ragazzi написа:В момента отбора влезе що годе добра форма! С тази си сегашна форма според мен няма да има проблем с розовите!

Но пролетта ще имаме бая проблеми след като продадем Гаджев и Гари, а на Пунтото му изтича договора сега, Мюлдер също си отива според мен! И както мустака нема един лев си представям ква селекция ше напраим! Ше върнем Прохазка, и още некой друг смешен чужденец и на пролет пак ше се боксова круша! :evil:

Дам, и пак ще дойдат футболисти, на които само имената са им футболни. А пък само ако Тони Здравков загуби два поредни мача- директно е аут, сменяме стратегията, визията, търсим треньор, нови мениджъри, изпълнителен директор. Тая "приказка" я четем бая дълго и ако не се пренапише, нищо добро не ни чака.
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 13 дек 2013 11:29

Очертаха се две лоши новини от изказването на Батков снощи.Прекратения строеж на сектор А и приключилия договор в ВТБ.Има слух че немците, които искаха да строят стадиона в Овча купел, ще помагат за строежа на А сектор, но засега няма нищо сигурно.Чудя се какво ще стане с Тонев след като ВТБ ги няма? Май е време да си обира крушите от Герена.Ако държавата не подпише договора за Южен поток, скоро няма да имаме солиден спонсор.
За селекцията е рано да се говори, може би ще е по-добре да се наложат момчета от школата и да се търсят играчи от България, един Венци Христов би бил добро попадение, на мястото на пеперудата Генков.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Върни се в “Левски”