terata написа:Кашчей написа:фифи перото написа:Кашчей написа:metodito написа:Гришата по-скоро би се самоубил ритуално, отколкото да ни продаде играч. От Ловеч и куче (на мястото на Гери ) не можем да си вземем.
То парите няма значение откъде са, но за Ваюши повече от 500 000 евро и малкия за 200 000 ще е абсурдно. Видяхме го на Герена албанеца... Остави, че трябваше да получи червен картон ми и нашите го хванаха много лесно. А за защитник и то неопитен...200К и си стискаме ръцете с Гришата.
Иначе, ако ги поиска ЦСКА е ясно, че Ганчев до София ще ги носи и без пари ще им ги даде....
Славчев ни не трябва. Като порасне...
И защо Ганчев трябва да ви продава футболисти? Единственото, което можете да направите с тях е да им развалите формата, защото това е запазена марка за съвременният Левски.
Относно носенето на футболисти на ръце до София.. за кой от Ловеч се сещаш, че е занесен на Българска армия на ръце?
Е тука се изложИ много.
Ми дай пример де.. щото за мен няма футбалер който да е дошъл в Левски и да е станал по-добър в последните 15 годин`
Гара Дембеле, Веселин Минев, Димитър Телкийски, Г.Петков, Емил Ангелов, Илиян Стоянов и т.н и т.н. Устройва ли те?
Нека допълним - Лусио Вагнер,Темиле,Пацо (при все всичките критики към него),Георги Чиликов,Гонзо (е,там са 16..),Станислав Ангелов...