ЦСКА-София (София) - Левски (София)/ 0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София)/Билети в деня на мача няма да се продават

Мнениеот Eminem » 28 сеп 2018 19:51

„Знам, че най-сериозният проблем идва от това, че се забрани в деня на дербито да се продават билети, но това е една от стъпките за борба с футболното хулиганство."

Евала, Кралев! Така се бори хулиганството, направо размазахте хулиганчетата. Само ако може да ми кажеш как с това ги спряхте да си купят билети, да се бият по улиците и на стадиона и да хвърлят бомби.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София)/Билети в деня на мача няма да се продават

Мнениеот specter » 28 сеп 2018 20:02

blue avalanche написа:Някой знае ли групата за мача?

Група от 20 футболисти определи старши треньорът на Левски Славиша Стоянович за утрешното гостуване на "цска-софия" от 10-ти кръг на ППЛ.

Мачът е от 17:00 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Ето и цялата група на Левски:

Полачек, Кръстев, Белаид, Горанов, Ейолфсон, Найденов, Паулиньо, Мариани, Буш, Белмонт, Вашчук, Цветкович, Нашименто, Рейш, Тиам, Кабрал, Яблонски, Костов, Обертан, Станислав Иванов.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 28 сеп 2018 20:04

Sstefanov написа:
Sisi 1914 написа:Паолиньо ще е резерва утре. :shock:

Нормално, не е във форма все още.

Но е много бърз и лесно може да разкъса защитата им.
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 28 сеп 2018 20:05

БББ ще са титуляри утре. Очаквам мрънкане, рязане на вени..... и накрая банани :lol: Закривай!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 28 сеп 2018 20:12

Ами да открия мрънкането тогава. Ако Стоянович пусне дори само един измежду б-тата - дано да бъде уволнен скоро.
Само пълен ненормалник ще разбие двойката Яблонски - Холмар. Буш беше трагедия дори и срещу аматьорите, а Костов е голмайстор на отбора.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 28 сеп 2018 20:16

Аз няма да мрънкам предварително и да създавам хипотетични ситуации, но се надявам да видя състава такъв, какъвто трябва да бъде и какъвто си го представят абсолютно всички. Надявам се да нямам поводи за мрънкане и нерви и след мача...
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 28 сеп 2018 20:19

blue avalanche написа:
Sisi 1914 написа:Паолиньо ще е резерва утре. :shock:

Така става с тези, които четат вестникарските "спекулации". Заразно е. :mrgreen:
"Очаква се, обаче..."
"Усилено се говори..."
Според достоверна информация от наш източник на Герена, пожелал анонимност..."
"По всичко личи..."
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
По-важно е резерви утре да са Белаид, Белмонт и всякакви там юноши...

Някой път и медиите познават!
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 28 сеп 2018 20:58

Ще процъфти черната борса :). Интересно "босовете" на агитките с по колко билета са се запасили :). Не е лош бизнес - по два-три лева най-малко на билетче отгоре - кой ти го дава. Да се знае после как се събират пари за "хореография " :)
По Интернет не е ли тръгнал още бизнеса?

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 28 сеп 2018 21:52

На мен ми купиха без проблем билети от пловдивското ОМВ до Санкт Петербург. Но не се и съмнявам, че тая простотия ще се отрази на посещаемостта - поне 5/6 к по-малко хора ще има (не само наши).

Върни се в “Левски”