Дано в Разград ви върже за да ни се отвори шанс за титлата

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
milen.hristov написа:в секБтор по много интересен начин стачкуват срещу тодар. 6 точки очертаващи се 9 от 3 поредни мача и вече няма батков урво а играят некви хора ли кво
arni написа:А бе някой видя ли днес един шпагат или едно по грубо влизане от страна на ЧМ ? Аз не видях и защо ли ? В се едно бях на някаква балетна постановка.
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
modor написа:milen.hristov написа:в секБтор по много интересен начин стачкуват срещу тодар. 6 точки очертаващи се 9 от 3 поредни мача и вече няма батков урво а играят некви хора ли кво
Стани си от ушите
helic написа:El Commandante написа:arni написа:А бе някой видя ли днес един шпагат или едно по грубо влизане от страна на ЧМ ? Аз не видях и защо ли ? В се едно бях на някаква балетна постановка.
Не съм гледал мача, но мога да кажа че (тук се извинявам че ще намеся любимата на Мъди тема) Морето когато играят на хубав терен са един много приятен за гледане отбор.
Така играха и срещу нас последния мач в Пловдив на базата-стегнато,прибрано,грамотно но без никакви излишни грубости,много добро впечатление ми направиха,така че тва да се очаква от тях едва ли не да играят грубо е несериозно...
е те и срещу Цецикато не играха грубо последния мач на Тича. Явно указанията на Гонзо напоследък са да избягват особени грубости. Нямат голяма скамейка и излишните картони ще им тежат много.
El Commandante написа:arni написа:А бе някой видя ли днес един шпагат или едно по грубо влизане от страна на ЧМ ? Аз не видях и защо ли ? В се едно бях на някаква балетна постановка.
Не съм гледал мача, но мога да кажа че (тук се извинявам че ще намеся любимата на Мъди тема) Морето когато играят на хубав терен са един много приятен за гледане отбор.
Така играха и срещу нас последния мач в Пловдив на базата-стегнато,прибрано,грамотно но без никакви излишни грубости,много добро впечатление ми направиха,така че тва да се очаква от тях едва ли не да играят грубо е несериозно...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта