Левски удря всички в земята с петима милионери

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Re: Пресконференция на новия спонсор в Левски

Мнениеот Theos » 28 фев 2012 15:07

UltraBlue написа:Понеже не ми се четат 160 мнения офтопик да попитам някой знае ли какво става с ВТБ? Това само блъф ли беше или все пак ще се подпише спонсорски договор и с нея? :?

Батков беше казал ,че на 1 март от 12 часа в Шератон ще е представянето на новия Генерален спонсор

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 фев 2012 15:08

Theos написа:
UltraBlue написа:Понеже не ми се четат 160 мнения офтопик да попитам някой знае ли какво става с ВТБ? Това само блъф ли беше или все пак ще се подпише спонсорски договор и с нея? :?

Батков беше казал ,че на 1 март от 12 часа в Шератон ще е представянето на новия Генерален спонсор

Значи след 2 дни... аз на мустака вяра нямам, но дано да е така. Мерси за информацията ;)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 28 фев 2012 15:18

UltraBlue написа:
Theos написа:

Значи след 2 дни... аз на мустака вяра нямам, но дано да е така. Мерси за информацията ;)

Да ти кажа и аз му нямам, но чета интервюто му от 19 февруари в което казва , че новия спонсор ще е Голяма Инвестиционна банка, датата не се споменава но, съм убеден ,че четох някъде че ще е 1 март.
http://www.standartnews.com/sport-bg_fu ... 35529.html

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 28 фев 2012 15:29

Red Warrior написа:
CTAHKO написа:Абе спрете се бре 8-) Левски и турци бил гаден оксиморон :roll: Що да е оксиморон :roll: Като го удряте на национализъм,поне трябваше попрочетете малко и да сте наясно,че Левски се е борил срщу ОСМАНСКОТО ВЛАДИЧЕСТВО(османската власт),а не срещу турското население или турския народ ;) И още нещо ще ви кажа: Турците са го приютявали и са го криели от турските власти и накрая българин го е предал :!: Правете се на националисти колкото си искате 8-)

Кои турци са криели Левски? И отдавна е ясно, че Левски не е предаден от никой. Просто са го хванали в Ловеч. Било е празник, а като са го попитали къде отива е казал, че отива да прекопае лозето. Това е усъмнило турците.

Или по точно само една туркиня и една арменка са го приютявали.
Самият Васил Левски в черновата на своето писмо до ловчанци от 12 декември 1872г. се опасява от предателство:

„…Писменно да ми дадете за тия писма които са писани от Вас , Пророкувам! Целта каква ви е била , и по вишегласие ли сте го направили , или сам някой и кой е! Ако на това са отричете , и секи каже от Вас не знам , то ас знам , и ще ви го покажа да го видите кой е … за следствието на тия подхвърляни писма , оставам да говора до като вида ще ли исповяда сам оня който ги е мушнал в Портата из ряската , и като какво е мислил с това , па тогава. По тия писма лъжовни страхувам се да дода в градът Ви , в тях тълкувам: Предателство истинно и Предателство без да ще – от страх.„
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 28 фев 2012 15:30

Искам да питам част от червените, къде бяхте когато Левски игра срещу Бешикташ? А да, в агитката на Бешикташ (ТУРСКИ ОТБОР). Та с какви очи, сега се правите на патриоти, при положение, че бяхте в тяхната агитка и подкрепяхте турски отбор, срещу български? И при положение, че същата турска болница, ще сключи договор и с ЦСКА.

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 28 фев 2012 15:33

Мале как се мъчат срещу ВИДИН

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 28 фев 2012 15:34

Hellkeeper написа:Искам да питам част от червените, къде бяхте когато Левски игра срещу Бешикташ? А да, в агитката на Бешикташ (ТУРСКИ ОТБОР). Та с какви очи, сега се правите на патриоти, при положение, че бяхте в тяхната агитка и подкрепяхте турски отбор, срещу български? И при положение, че същата турска болница, ще сключи договор и с ЦСКА.

Също да ви питам къде бяхте 2003 година на 3 март,а? Нали сте големи патриоти защо тогава бяхте в друг сектор и вмето да пеете "Мила Родиона" ,пяхте YNWA.Защо тогава вместо да развявате българските флагове, развявахте нещо подобно на чапла.Всъщност аз изобщо не се и учудвам като се има в предвид ,че през цялото ви съществуване сте развявали червено знаме със сърп и чук.Егати наглите хора.Тръгнали да ми говорят за морал :!:

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 28 фев 2012 15:35

СРАМ И ПОЗОР за Левски ,батков вън от отбора на народа -ти продаде името на апостола на едни шалвари и фесове
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 28 фев 2012 15:43

Teo написа:
Аз съм горд армеец 3-то поколение и моля не си измисляйте идиотщини с който да ни провокирате....

Отричаш ,че на 3 март викахте за Ливърпул срещу Левски 1000 човека на стадиона???

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 28 фев 2012 15:47

batmanlevski написа:ВАСИЛ ЛЕВСКИ го предадоха българи ПФК Левски го продаха пак българи.Срам за отбора на народа кръстен на Дякона .

Интересно , как са продали Левски и на кого? Явно бъркаш нещо, прочети какво ще е сътрудничеството с тия болници и пак говори за обръщане в гроба.

Върни се в “Левски”