Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

CaptainBertorelli
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот CaptainBertorelli » 17 юни 2020 12:15

LoveAndPeace написа:

За Божков ли говориш? Щото той беше И строител с обществени поръчки, но ТАМ незнам крал ли е, май там няма обвинения. Знам само, че ви финансираше от крадените 700 млн., от които е имало и за "болния" левскар и едрото момче-спонсор.

След като спомена Тити, я ни запознай как взе акциите и КОЙ стои зад него? Знам, че по всички въпроси сте компетентни, така че няма как да нямате отговор и на този![/quote]
:lol: :lol: Като почнете се правите на ударени ......както и да е. Пък и той , Юлито Инджов , неговите пари са чисти и нямат нищо общо с .....абе остави.
Незнам кой стои зад него , но явно е стиснат , че евролиценза си заминава със страшна сила.[/quote]
А Щрабаг сигурно сами са се сетили да налеят едни пари. Въобще не е бил ресто от обществена поръчка сектор Щрабаг.
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 17 юни 2020 12:21

Разследващата журналистика пасти да яде пред тоя форум :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 17 юни 2020 12:36

damyanov1963 написа:Разследващата журналистика пасти да яде пред тоя форум :lol:

Не е нужно да се правим на такива. Божков давал ли е рушвети, крал ли е, в Дубай ли е? Борисов праща ли спонсори? Пеевски дава ли кинти? Има признания. Всичко го има черно на бяло.
Що ни е да се правим на разследващи?
А за Инджов незнам. Всички субекти спечелили обществени поръчки ЗА МЕН са съмнителни. Ама пък и без обществени поръчки щяхме да сме като в Централна Африка.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 17 юни 2020 12:39

CaptainBertorelli написа:
LoveAndPeace написа:

За Божков ли говориш? Щото той беше И строител с обществени поръчки, но ТАМ незнам крал ли е, май там няма обвинения. Знам само, че ви финансираше от крадените 700 млн., от които е имало и за "болния" левскар и едрото момче-спонсор.

След като спомена Тити, я ни запознай как взе акциите и КОЙ стои зад него? Знам, че по всички въпроси сте компетентни, така че няма как да нямате отговор и на този!

:lol: :lol: Като почнете се правите на ударени ......както и да е. Пък и той , Юлито Инджов , неговите пари са чисти и нямат нищо общо с .....абе остави.
Незнам кой стои зад него , но явно е стиснат , че евролиценза си заминава със страшна сила.[/quote]
А Щрабаг сигурно сами са се сетили да налеят едни пари. Въобще не е бил ресто от обществена поръчка сектор Щрабаг.[/quote]
Какви пари наливат Щрабаг :lol: :lol: Името на сектор А е същото като името на стадиона ВивакомАрена - дълг срещу реклама.
Каква обществена поръчка те преследва , строителството е частно и задълженото лице е ПФК Левски.
Това да не ви е като онези ремонтчета за по 20-30 хиляди лева , които за пред министерство на младежта и спорта ги изварвахте за по половин милион :lol: :lol: като на Майкъла фасадата за 900 000 лева :?

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 17 юни 2020 12:45

LoveAndPeace написа:
CaptainBertorelli написа:
LoveAndPeace написа:

След като спомена Тити, я ни запознай как взе акциите и КОЙ стои зад него? Знам, че по всички въпроси сте компетентни, така че няма как да нямате отговор и на този!

Незнам кой стои зад него , но явно е стиснат , че евролиценза си заминава със страшна сила.

А Щрабаг сигурно сами са се сетили да налеят едни пари. Въобще не е бил ресто от обществена поръчка сектор Щрабаг.[/quote]
Какви пари наливат Щрабаг :lol: :lol: Името на сектор А е същото като името на стадиона ВивакомАрена - дълг срещу реклама.
Каква обществена поръчка те преследва , строителството е частно и задълженото лице е ПФК Левски.
Това да не ви е като онези ремонтчета за по 20-30 хиляди лева , които за пред министерство на младежта и спорта ги изварвахте за по половин милион :lol: :lol: като на Майкъла фасадата за 900 000 лева :?[/quote]
Да, те Щрабаг имат голяма нужда от реклама. Обществената поръчка е била за строителството на някоя пътна отсечка. "Рекламата" са просто отклонени пари. Гледам си му светил на Инджов, но за Щрабаг ти е трудно да се сетиш :lol:
Хайл Мусолини

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 17 юни 2020 12:50

damyanov1963 написа:ДС никога не изпускала този клуб от свойте пипала.

Много точно казано. Само че остава да уточниш, че ДС е създадено от вашите създатели.[/quote]
Моят отбор беше клуб на Българската Войска ! Армията винаги ще има връзка с политиката в една държава за добро или зло ! И това важи за монарията, диктатурата, демокрацията и все видове политически системи за управление в цял свят !
Ако не беше 9ти септември, моят любим клуб пак щеше да военият клуб на Българската Армия и щеше да се казва АС-23....
Да имената се сменят, но за мен абревиатурата е най-важна, морала, честта...... ВОЕННАТА ЧЕСТ !!! И да през комунизма са ставали много тъпотии с ОНВ, -Спартак и тн. и тн.
Аз лично не съм станал цесекар заради успехите на армейският отбор... напротив. Когато почнах да гледам БГ футбол "Левски'' беше по-силният отбор с успехи в ЕКТ и във вътрешното първенство, даже не знаех кой е по титулуван или кой е изкарал по-големи футболисти, но както се казва фен се раждаш, а не ставаш ! И винаги когато ЦСКА вкараше гол ми ставаше приятно, а когато на ЦСКА му вкараха гол ми ставаше тъпо...най-меко казано....

Дано си ме разбрал правилно...
#БъдетеЗдрави
#Стехните приходи от 500к на година най-много 2 чифта обувки на Десподов да купя-ГГ(2018)
#След емблемата очаквахме да сме по 10000к на стадион, а пак си останахме същите ла*нари - Иван Велчев 2020 :lol: :lol: :lol:
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 17 юни 2020 12:50

Какво ресто да връщат :lol: :lol: те дължимите пари не могат да си вземат , ресто да връщат.
"Като няма риба и рака е риба." та така с името на сектора А - Щрабак

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 17 юни 2020 12:59

Жалко, че тази епидемия и карантина не бяха 2016 юни месец..... Тогава отбора на Цска-София(София) още щеше да си седи в Ловеч !!!

Въпрос : Коя е най-голямата Ла*нарщина ?
А) Прекръстването на Литекс Ловеч на ЦСКА и преместването му на Армията
Б) Че оранжевите са подлоги на ББпп, но първи сочат с пръст кой е зависим от политици и олигарси и раздават морал
В) Всичко взето заедно
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 17 юни 2020 13:01

LoveAndPeace написа:Какво ресто да връщат :lol: :lol: те дължимите пари не могат да си вземат , ресто да връщат.
"Като няма риба и рака е риба." та така с името на сектора А - Щрабак

Вярно, не могат. Щеше да им дойде желание да си ги искат, ама след 10 години и безлихвено. Като ГБС, примерно. Трудно се иска дължимото от Неговия отбор. Ама накрая се появяват паметните бележки :lol:
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 17 юни 2020 13:02

d.milanov написа:
damyanov1963 написа:Разследващата журналистика пасти да яде пред тоя форум :lol:

Не е нужно да се правим на такива. Божков давал ли е рушвети, крал ли е, в Дубай ли е? Борисов праща ли спонсори? Пеевски дава ли кинти? Има признания. Всичко го има черно на бяло.
Що ни е да се правим на разследващи?
А за Инджов незнам. Всички субекти спечелили обществени поръчки ЗА МЕН са съмнителни. Ама пък и без обществени поръчки щяхме да сме като в Централна Африка.

Даже и не знам кой е тоя Инджов.
Щото не ме интересува.
Що е то обществена поръчка и има ли тя почва у нас :) - Перифразирам един лозунг, който ни се набиваше в главите през соца.
Щом са обществени не трябва ли да се дават и контролират от обществото? Или са толкова обществени, колкото и властта навремето беше Народна? И как да не се правите на разследващи журналисти, след като изнасяте толкова компетентно най-различни факти и компромати?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”