ЛЕ: Левски (София) - Спортинг (Брага), Четвъртък от 20:30 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ЛЕ: Левски (София) - Спортинг (Брага), Четвъртък от 20:30 часа
Между другото,Марин като излезе, езика на тялото и поздравите към публиката бяха такива, сякаш му бе последен мач
Според мен този път не направихме добър мач. Вярно, че равенството може да се брои за престижно, както беше онова с Айнтрахт, но разликите в двата мача са огромни. Изобщо не ми допада да гледам Левски в ролята на Ботев Вр.
Друг е въпросът, че с тази игра не ни виждам там (дано да греша). Добре, че Брага не са още в оптимална форма и рядко опитваха да разцъкват както си могат. Но въпреки това се видя, че не са някаква супер извънземна класа и чак толкова много непреодолими.
Искаше ми се да видя малко от онзи Левски, който гледахме през първото полувреме с Израелците. Поне да се опитаме да се надиграваме, доколкото можем. Явно обаче дон Хулио беше решил да направи опит да излъже Брага с тактика тип Илиан Илиев, но без катърското ритане. Емииии, не се получи...
Дай Боже там някак да издържим и да ги хлъзнем с едно случайно голче в продължението...
Друг е въпросът, че с тази игра не ни виждам там (дано да греша). Добре, че Брага не са още в оптимална форма и рядко опитваха да разцъкват както си могат. Но въпреки това се видя, че не са някаква супер извънземна класа и чак толкова много непреодолими.
Искаше ми се да видя малко от онзи Левски, който гледахме през първото полувреме с Израелците. Поне да се опитаме да се надиграваме, доколкото можем. Явно обаче дон Хулио беше решил да направи опит да излъже Брага с тактика тип Илиан Илиев, но без катърското ритане. Емииии, не се получи...
Дай Боже там някак да издържим и да ги хлъзнем с едно случайно голче в продължението...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Поздравления, много добро представяне на момчетата с пълно себераздаване. В реванша обаче нещата ще стоят по много различен начин и ще е чудо, ако Левски съумее да не загуби. Такива са реалностите към момента.
Мачът, като чисто футболни достойнства, не ми хареса кой знае колко, но разбирам, че така се играе в елиминационен дуел, особено в първата среща.
Искам да похваля сините за духа и борбеността - играчи и треньори си свършиха работата много добре вчера!
А ние ще помечтаем още една седмица. :)
Искам да похваля сините за духа и борбеността - играчи и треньори си свършиха работата много добре вчера!
А ние ще помечтаем още една седмица. :)
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- LoveAndPeace
- Контакти:
Слабичко , предимно с мисъл за защита , нормално като срещу далеч по-стойностен отбор. В първия мач с еврейте Цунами взе много първи топки , което снощи не видяхме.
Реванша ще е дежавю на мача с Айнтрахт , резултата мисля също.
Нашите да разузнават важният съперник и да правят планове за тези мачове. 7ми в Баку , 14ти във врящия котел Георги Аспарухов , пълен с туристи и фейсбук тагващи се уона би ултраси.
Реванша ще е дежавю на мача с Айнтрахт , резултата мисля също.
Нашите да разузнават важният съперник и да правят планове за тези мачове. 7ми в Баку , 14ти във врящия котел Георги Аспарухов , пълен с туристи и фейсбук тагващи се уона би ултраси.
- Странджата
- Контакти:
Re:Serafim
Според мен той и така игра. Ще ни липсва...
Иначе си умреме за българи, но добри думи за тях не се намират.
Иначе си умреме за българи, но добри думи за тях не се намират.
Последна промяна от Странджата на 25 юли 2025 10:32, променено общо 1 път.
Аврамов написа:Поздравления, много добро представяне на момчетата с пълно себераздаване. В реванша обаче нещата ще стоят по много различен начин и ще е чудо, ако Левски съумее да не загуби. Такива са реалностите към момента.
Би ли споделил кои момчета се представиха "много добре" в този мач
drvasko98 написа:Аврамов написа:Поздравления, много добро представяне на момчетата с пълно себераздаване. В реванша обаче нещата ще стоят по много различен начин и ще е чудо, ако Левски съумее да не загуби. Такива са реалностите към момента.
Вуцов-не че имаше мн работа, но изключая грешката за корнера съвсем в началото, спаси каквото имаше.
Макун и Кристиян-без грешка в защита и с доста ключови намеси.
Костадинов и Трдин-с изключение на първите 15 минути бяха равностойни на халфовете на Брага и не предадоха центъра.
Сангаре също бих включил, най-вече заради пресата и желанието, които показа.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Много добър мач! Срещу силен отбор показахме невероятна отборна игра. Не успяхме да отбележим гол, но и Брага нямаха нито едно голово положение. Хулио си свърши отлично работата.
rhaegar написа:drvasko98 написа:Аврамов написа:Поздравления, много добро представяне на момчетата с пълно себераздаване. В реванша обаче нещата ще стоят по много различен начин и ще е чудо, ако Левски съумее да не загуби. Такива са реалностите към момента.
Вуцов-не че имаше мн работа, но изключая грешката за корнера съвсем в началото, спаси каквото имаше.
Макун и Кристиян-без грешка в защита и с доста ключови намеси.
Костадинов и Трдин-с изключение на първите 15 минути бяха равностойни на халфовете на Брага и не предадоха центъра.
Сангаре също бих включил, най-вече заради пресата и желанието, които показа.
За Костадинов донякъде, за Търдин - категорично несъгласен. Второто полувреме до влизането на Охене предадоха центъра и то много яко. Въобще Търдин извън ЦЗ не съм го видял да направи нищо свястно. И толкова - Вуцов, Макун, Димитров и отчасти Сангаре, че сам ги бореше с променлив успех