Aronaks написа:csimoen2 написа:Aronaks написа:tmanolov написа:Г.з. договори един мач и върза наСкосите - евала! Това беше най-свръхпродаденият кръг в прогнилото ни първенство! Иначе технически сгреших - бях убеден, че няма да паднем, но очаквах договорка за Х, г.з. обаче се отчете с единица, при това в Разград стайл с изцяло съдийска помощ. Великан! Какво следва сега в тефтера за орбиталната станция?
Следва, че ще ни бият във Варна и в повечето други мачове. Но нека позволим на заблудените левскари да се порадват.
Абе има време да стигнем 11 мача без победа на хасковския каун, спокойно...
То май няма никой да повтори този незабравим рейд в нашето изключително силно първенство, с отобри като Септември, Пирин, Спартак Вн.
А и да успее някой да задмине великана с анцуга - все ще трябва да се изкачват Европейските върхове с велики мачове полу аматьори и то не веднъж... ахахаха
Поредният промит мозък, който не може да разсъждава и следва сляпо деградиралото ръководство на Левски. Такива като теб вярват само на семейните групи на Раеви във фейсбук, където дъщерята на Мажоритаря се подвизава под псевдонима Слави Борисов и Синята Приказка, и облъчва Мозъци като теб.
След като говориш с за 11 мача без победа, имаш ли спомен колко загуби е имало в тези мачове, и дали някой отбор от водещите 5-6 е успял да надиграе Левски по времето на "хасковския каун"? Напъни малко мозъчето, колкото е да ти е трудно.
А можеш ли да си спомниш какво беше преди да дойде въпросният каун и на какво бяхме подложени като левскари? Да си спомняш едни титани в треньорството като Топчо, Живко Миланов, Георги Тодоров и др. знайни и незнайни, под вещото ръководство на които падахме на Герена от всеки отбор? Или онзи Левски, който инкасираше загуба след загуба от всеки отбор независимо дали играе навън или вкъщи, не го помниш?
Пичага, когато фактите говорят и тези без мозАци мълчът.
Чети бавно, за да ме разбереш, ще ти питам директно, ако искаш ми отговаряй:
1. При кой треньор Левски направи пробив в Евротурнирите, след който се продадоха футболисти за много пари?
2. При кой треньор същите футболисти разкриха потенциала си и единия вкара най-много голове?
3. Кой треньор ги привлече - отговор Стоилов. /тук изпреварвам твоя сдруженски шаблонен въпрос/
4. Кок треньор привлеже Блажевич, Шеху, Олдър (днес е подписал в 4-та дивизия, провери си), ония с жълтите зъбки?
5. Кой треньор отпадна от полу аматьори?
6. Кой треньор спечели купа - пак ти отговарям вместо теб - Стоилов?
7. Кой записа най-срамната страница в историята на Левски, с най много мачове без победа, срещу отбори изпаднали и борещи се за изпадане?
8. Кой треньор имаше клауза от продажба на играчи и същия ходеше тъжен на работа, именно, че не му се получи описаното?
Не отричам качествата на Стоилов, както и това, че ми е донесъл много радост, но когато кажеш А, кажи и Б...
Знам, че за тези с малко или без мозАк е валидно само първото, май си от тях и ти.
Ходи там с другите 75 сздуженци да се надъхвате, да се молите за загуби и вземи отиди до Гьозтепе, белким малко свят да видиш. хахахахахха