ППЛ: Ботев (Пловдив) - Левски (София) 1:3 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Ботев (Пловдив) - Левски (София) , Събота
То и Неделев е техничен, но 4-ма не съм виждал да преодолее като Паулиньо. Иначе "специалистите" във форума побързаха да подхванат Мартин Райнов, вижда се, че когато е в центъра с Кали играта е съвсем друга. Голяма грешка на Дерменджиев, че го прати ц. защитник.Този мач с "Ботев" е като първия в началото на сезона след треньорска смяна и пак временен вариант. Хубаво е настроението и хъсът в ирата на "Левски" да са постоянни, а не временен импулс.
Странджата написа:Човек е хубаво като пише, после = поне на следващия ден, да си прочете написаното.Толстой е преписвал Война и мир, ама тука няма кой да каже - май не е било така, както писах преди ...
Ако тези млади момчета все така придобиват увереност, може и да стане това, което искаме. Вземете тоси Стаси - в първия мач умираше от страх да не би топката да отиде у него, във втория се страхуваше да я отиграе като хората, гледаше да я подаде, колкото за да е по-далеч от него, в миналия даде голов пас, днес игра къде-къде по-добре от първия мач, а вкара и гол ... Ама и до него тука беше - какво прави този на терена - въъъън!
И на мен ми прави впечатление, че от мач на мач израства. Не че е станал кой знае какво, но все пак има напредък.
Браво, че Станислав Иванов вкара. Големи съмнения имам какви изобщо футболни качества има, дано не е Пиров гол и да се разиграе. За Божинов, наистина съжалявам, че вкара, това му гарантира място в отбора до есента...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
meteorit написа:То и Неделев е техничен, но 4-ма не съм виждал да преодолее като Паулиньо..
Тва за третия гол ли говориш?
Брой ги двама. Тея последните-Фичо и Радко не са футболисти, само се водят такива на книга....
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
- blue avalanche
- Контакти:
bilyaletdinov написа:Връщам си думите за смяната на Костов след чутото от тренера.
Паулиньо най-сетне направи нещо смислено. Дай Боже да продължи да играе така до края на сезона, за да му вземем някой еврак лятото.
Да не си искал да кажеш "Дай БожИ..."?

Неделев е най-добрия, да ходи г-н Божков със самолета да го взима!
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- damyanov1963
При третия гол рейда на Паулиньо не ви ли напомня на един гол на Роналдо за Барселона, не помня с/у кой отбор беше?
п.п. По-младите да не бързат да ме плюват - става въпрос за бразилеца Роналдо.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
meteorit написа:То и Неделев е техничен, но 4-ма не съм виждал да преодолее като Паулиньо. Иначе "специалистите" във форума побързаха да подхванат Мартин Райнов, вижда се, че когато е в центъра с Кали играта е съвсем друга. Голяма грешка на Дерменджиев, че го прати ц. защитник.Този мач с "Ботев" е като първия в началото на сезона след треньорска смяна и пак временен вариант. Хубаво е настроението и хъсът в ирата на "Левски" да са постоянни, а не временен импулс.
Райнов игра защитник защото нямаше кой друг !! Преди това пробва с Тиам, но беше трагичен. Иначе Райнов се справи и като защитник, но в по-офанзивни действия е много зле.
- blue avalanche
- Контакти:
damyanov1963 написа:При третия гол рейда на Паулиньо не ви ли напомня на един гол на Роналдо за Барселона, не помня с/у кой отбор беше?
Е, то в Барселона друг Роналдо не е имало... Междувпрочем, бразилците му казват Роналдиньо. А другото Роналдиньо е Роналдиньо Гаучо.

Извинявам се за офтопика... Но, понеже играхме бразилски футбол...

-
- Контакти:
meteorit написа:То и Неделев е техничен, но 4-ма не съм виждал да преодолее като Паулиньо. Иначе "специалистите" във форума побързаха да подхванат Мартин Райнов, вижда се, че когато е в центъра с Кали играта е съвсем друга. Голяма грешка на Дерменджиев, че го прати ц. защитник.Този мач с "Ботев" е като първия в началото на сезона след треньорска смяна и пак временен вариант. Хубаво е настроението и хъсът в ирата на "Левски" да са постоянни, а не временен импулс.
цяла пролет чакам да се разиграе Паулиньо, и цяла пролет когато е в игра, Левски играе с човек по-малко, а в мача със Септември от 5-ти Декември 2018, Левски загуби две точки точно от грешно отиграване на Паулиньо, още докато се смееше глуповато на отиграването си, Будинов изравни и мача приключи. Мариани и той същият безхаберник беше, добре че днес започна от пейката, та се разигра, че съвсем лежерно го даваше цяла пролет и той и само караше защитниците в синьо, а не другите да бягат в отбрана.
от 30 години гледам БГ футбол, но така и не съм видял титла на отбор на Гриша Ганчев, спечелена по честен път с убедителна игра, без приятелски отборчета, с блокиращи футболистчета, без хванати съдиии всичко онова, което да ни убеди.