Относно негативните мнения за Мариян Огнянов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Относно негативните мнения за Мариян Огнянов

Мнениеот Santiago Munezz » 16 яну 2011 01:49

Painch0 написа:По времето на Мъри, Мариян Огнянов загатна че има талант, но сега той не показва нищо от това. Той получи доста шансове тази година и почти винаги разочароваше. Пробваха го като дефанзивен халф- трагедия, пробваха го като атакуващ халф-трягедия. Да го гледаш как играе на терена е наказание. Пипа топката по 5 пъти, върти се и докато реши да подаде и е отишло. А да не говорим, че срещу Лил(в Франция) първото полувреме точните му пасове бяха 10% от всичките, които беше пробвал(тогава играеше атакуващ), а на няколко пъти имаше шанс да пусне към Дембеле, а вместо това целеше самолетите по небето. Срещу Славия, направо ми се идваше да хвърля телевизора като гледах какви "виртуозни" удари правеше. Той е футболист(ако може и така да се нарече) за отбори като Карилака, Видима, Миньор. Колкото по-бързо се отървем от него и дадем шанс на някое момче от школата толкова по-добре.
А Хичо пък беше доооста талантлив, но България разваля и най-добрите таланти. Много ме е яд за него, защото имаше талант, възможност да се развие и да играе в добър отбор, а не в Касъмпаша.

Тоя мач срещу Лил там му беше най-слабия от всички мачове през този сезон.Направо играхме с човек по-малко тогава.Достатъчно шансове получи особено през този сезон,но не ги оправда.За мен няма качества за Левски.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 16 яну 2011 01:50

Абсолютно съм съгласен с автора - дори и на някой да не му допада играта на Мариян, отношението и изкакзванията на някои хора са меко казано идиотски.

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 16 яну 2011 03:02

Никой не го обича това момче , кога ли ще се махне ми е чудно :)
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 яну 2011 04:19

Leooo написа:Никой не го обича това момче , кога ли ще се махне ми е чудно :)

все ще е късно
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 16 яну 2011 04:57

Много е добър, ама не на терена, а по разните му там кръчми из Лом! 4 години го чакам да изиграе един мач, но не на топ ниво, а просто да не пречи! Сигурен съм, че никой от вас жена не би чакал толкова! Сега като е играч на Левски да го хвалим като не знае за какво е на терена ли? Хайде стига глупости! Това не са някакви свети икони, а професионалисти които получават пари за да си вършат работата! Ако аз работя в Мерцедес, ама не си върша работата дали някой ще каже дайте да не го упрекваме- все пак в Мерцедес работи? Мерси от такива като него.....
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 16 яну 2011 06:28

Мариянчо понякога наистина има добри мачове.Но като цяло е доста безидеен.Не е за Левски.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 16 яну 2011 07:15

Е, не е вярно, че е бездарен, има си и техника, и поглед, лошото му е, че е лигльо и играе когато не разчитат на него, та е спокоен и амбициран да се докаже, иначе се стяга като циганин сред бледолики или се отпуска като циганин сред цигани. Според мен обидите и лошото отношение му помагат да се държи в кондиция, ама трябва постоянство поне от ваша страна.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 16 яну 2011 08:51

zlatan написа:Грозно а и адски болно ми е когато такива злурадства....

:o :o :o :o
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
mon_cool
Контакти:

Мнениеот mon_cool » 16 яну 2011 09:02

На мен ми харесва как борави с топката,но засега само това ме впечетлява.

Потребителски аватар
DAsh
Контакти:

Мнениеот DAsh » 16 яну 2011 10:04

Изобщо не ми харесва!
[center]Ил. Илиев, Сираков, Боримиров, Сираков, Боримиров, Сираков, Сираков
7 е добро число......
[/center]
[center]И днес йощ Балканът, щом буря зафаща,
спомня тоз ден бурен, шуми и препраща
славата му дивна като някой ек