Илиев - Тонев и Донев на среща с феновете на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Re: Илиев - Тонев и Донев на среща с феновете на Левски

Мнениеот sslevski » 30 юли 2012 09:16

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php
Всеки ден ще е така до като не разберат какво е Левски.И не само да го отнасят Гаджев и Иванов,а ВСИЧКИ.Манекени.Писна ми от примадони.Като не искат да защитават фланелката на Левски да се омитат,нещастници.
За едно нещо Гугутката е прав.В Левски има разделение на клуб и фенове.Почваме да ставаме като розовите.Пореден мач се получава феновете не могат да влязат на стадиона и няма кой от ръководството да иде и да направи нещо.Феновете пътували до Сараево кучета ги яли.Един път парите един път от времето.Къде беше Тонев да отиде и да помогне за по-бързото пускане на феновете , както правеше Сираков.За справка:в Истанбул където каза не влензат ли феновете мач няма да има и да видите какво се случи.Вече и малките държави ни се подиграват.
Всички в момента в Левски не са левскари, а лапачи. НЕЩАСТНИЦИ!!!
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 юли 2012 09:24

sslevski написа:Не съм в София във вторник и няма как да задам един единствен въпрос на който всички присъстващи няма да могат да отговорят и ще си прехвърлят вината.Дано някой се сети да зададе този въпрос:
Кой изпусна или изгони Цветков и Калво и доведе тези 7 безобразни трансферни бомби?
Един път изгониха можещи и един път оставиха най-не можещите да не говорим за новодошлите те не стават и за Босненснското първенство.То си и пролича.
Пълни нещастници.Трябва да им вземат фланелките и да тичат с тяхни и когато заслужат тогава да им се дават сините .

За Цветков беше огромна грешка, която няма да простя на ръководството. Заявявал съм го и друг път във форума. На Калво му изтече договорът, предполагам че не са се разбрали по финансовите параметри, за да му го подновят. 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 30 юли 2012 09:31

Captain Stottlemeyer написа:
sslevski написа:Не съм в София във вторник и няма как да задам един единствен въпрос на който всички присъстващи няма да могат да отговорят и ще си прехвърлят вината.Дано някой се сети да зададе този въпрос:
Кой изпусна или изгони Цветков и Калво и доведе тези 7 безобразни трансферни бомби?
Един път изгониха можещи и един път оставиха най-не можещите да не говорим за новодошлите те не стават и за Босненснското първенство.То си и пролича.
Пълни нещастници.Трябва да им вземат фланелките и да тичат с тяхни и когато заслужат тогава да им се дават сините .

За Цветков беше огромна грешка, която няма да простя на ръководството. Заявявал съм го и друг път във форума. На Калво му изтече договорът, предполагам че не са се разбрали по финансовите параметри, за да му го подновят. 8-)

Калво също да не би да виждаш достоен заместник на него.Тотална деградация на всички нива има в Левски.Скаутска мрежа беше изградена,защо?
Пълни смешници.Както каза един фен да свалят сутиените и да се махат всички.Хората живеят с евро турнирите, а те какво изсмяха ни се в очите.Нали си взимат по 15000 евро заплатки.Няма живец в тях.Гледам Левски -Челси в момента и да ти кажа ми футболистите на Челси си играят и доста са се изпотили ако ми следиш мисълта.Значи едни като играят с по-слаби могат да тичат и да се раздават,а другите не.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 30 юли 2012 09:37

Captain Stottlemeyer написа:

Щом вие казвате, че Цветков е класа, то това може само да ни радва!

iliyan

Мнениеот iliyan » 30 юли 2012 10:03

И какво ще промени тази среща ?!Кучетата си лаят , кервана си върви ! Да не би ще се оправи селекцията или ще вземат да играят по добре ! Не просто толкова си могат и затова не е виновен Илиян & Тонев или Донев ! Тези тримата са виновни , че въобще са ги взели в Левски или са решили , че може да разчита на тях ! Няма да им спрат заплатите , е може да останат без премии , но заплатите вече са им достатъчно високи така , че се оправят и с тях ! И така резултата отново е патов !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Robotop

Мнениеот Robotop » 30 юли 2012 10:06

Ма какви срещи бе , да се уволняват и на Герена да не стъпват! - обяснения не искаме ние ги видяхме, хайде вън!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 юли 2012 10:49

sslevski написа:http://www.sportal.bg/sportal_tv.php
Всеки ден ще е така до като не разберат какво е Левски.И не само да го отнасят Гаджев и Иванов,а ВСИЧКИ.Манекени.Писна ми от примадони.Като не искат да защитават фланелката на Левски да се омитат,нещастници.
За едно нещо Гугутката е прав.В Левски има разделение на клуб и фенове.Почваме да ставаме като розовите.Пореден мач се получава феновете не могат да влязат на стадиона и няма кой от ръководството да иде и да направи нещо.Феновете пътували до Сараево кучета ги яли.Един път парите един път от времето.Къде беше Тонев да отиде и да помогне за по-бързото пускане на феновете , както правеше Сираков.За справка:в Истанбул където каза не влензат ли феновете мач няма да има и да видите какво се случи.Вече и малките държави ни се подиграват.
Всички в момента в Левски не са левскари, а лапачи. НЕЩАСТНИЦИ!!!

Напълно си прав и ти и владимиров, добриж или лоши феновете са си твои, и трябва да ги подкрепиш особено в чужди държави.
ВСЕ пак да не се пренебрегва, че валдимиров и подопечните му сами си го направиха с редицата глупости които направиха

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 30 юли 2012 10:52

какво среща ,да си вземат Иво Иавнов.Ангелов, Райков и Димов и да изчезват ! искаме Ясен,Калво ,ЖУниор и Цветков обратно !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 30 юли 2012 11:20

hellyeah написа:

За Цветков мога да ти отговоря веднага - Иво Тонев .

И аз мога да ти отговоря за Цветков - некадърник ! Нямаше място в Левски, не реши един важен мач. Остави даже решаването, не се запомни с нищо в нито един важен мач !!! Ако греша поправи ме и дай пример :)
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

angelos1982
Контакти:

Мнениеот angelos1982 » 30 юли 2012 11:22

За съжаление явно се вижда че Илиев,Тонев и Донев не са за Левски,много под нивото са му,това не им е Локо и Берое и не виждам как след като си тръгнал с такъв ужасен фалстарт,след това ще се изправиш на крака,няма как,маи и този сезон ще е мъка,за мен изхода е само един,колкото и да не им харесва на много хора и тои се казва НАСКО СИРАКОВ....
Левски,Милан,Аякс и Ц.Звезда

Върни се в “Левски”