Мнениеот grasiani » 08 окт 2013 15:49
Нямам никакви симпатии към Батков,но Йоканович някой разбра ли какъв стил иска да изгради в Левски, вярно е че не той е провел подготовка и избирал тия играчи, но той се е съгласил при тези условия да работи а резултат няма, даже и наченки няма ,на някой харесал ли е как играе Левски от началото на сезона,има ли един мач за който да се каже Левски игра добре и имаше някаква футболна идея,играем си все едно и също, за 12-13 мача с Йоканович Левски не е мръднал изобщо във футболното си развитие ,никакво избистряне на състава, постоянни опити и ротации на играчи,пълна какафония,Йоканович все едно беше дошъл на друга планета ,може би е добър специалист но тука нещо не можа да се разгърне а може би и управленския екип в Левски не е на ниво и не можа да се сработи с треньора.Е,поне сега няма да има бележки по време на мачовете.Сега да приемаме Петев ако той е треньор де, но всичко сочи натам, на нож и да го грабваме още отначало няма смисъл,бъдещето ще покаже за какво става въпрос и дали Петев ще покаже характер и ще се справи в тази трудна обстановка ,не му завиждам,от една страна отбора никакъв го няма ,от друга страна феновете не го долюбват много.Който го е назначил той да му бере плодовете,аз съм песимист относно това назначение и като нищо след Нова година да имаме нов треньор което вече ще е подигравка с цялата история на Левски,да смениш толкова треньори за толкова кратък период е показател за управленска немощ и недалновидност.Само си представям какво ще им се изсипе на главата на Батков и Петев ако загубят мача който предстои от шампионата ,не пиша името на отбора с който ще играем защото прекалено ме гнус от името им.
Последна промяна от
grasiani на 08 окт 2013 15:54, променено общо 1 път.