Eminem написа:delpi написа:Аз пък искам треньор, който да дойде и независимо от играчите, с които разполага да се захване за работа и бавно, но славно да покачи класата на отбора. Искам да видя прогрес, а не регрес. Да вдигнеш класата на отбор независимо кой е той не зависи САМО от класата на играчите. Всеки отбор, дори махленски може да подобри класата си стига да се работи правилно с него. Не искам треньор, който с идването си започва да мрънка, че играчите, с които разполага не са класа и реално резултат от работата му няма, дори е под въпрос дали не продължаваме да ставаме по-зле и по-зле...
И накрая да кажа, че не съм ЗА махането на Йока, просто не съм доволен от работата и представянето му до момента, за разлика от Насо!!!
Аз мисля, че да подаваш и спираш топката се учи в школата и щом досега не са се научили, който и да дойде все тая.
Аз просто не виждам как тези некадърници ще заиграят добре. По-скоро извънземните ще слязат на Земята и ще дадат пресконференция, отколкото тези да заиграят футбол.
Не е нужна иронията в думите ти.
Всеки от титулярите в Левски в един или друг период от кариерата си е играл добър футбол на прилично ниво, каква тогава е причината същите тези играчи в момента да не играят като отбор?