Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Непринуден
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Непринуден » 27 юли 2021 10:23

Официално: Изхвърлиха Киево от Серия B по служебен път
„Летящите магарета” не успяха да предоставят гаранции за финансовото си състояние през следващата година, което на практика означава фалит.

За приятелите от форума актуална информация по сходни на техните проблеми. Същото само дето при тях липсва поредна декларация на някой фенклуб, акция с покупки на артикули по "спасяването" на клуба или обвинения към комунистическия или в тамошния случай да речем на фашисткия режим на Мусолини, че ги репресирал.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 27 юли 2021 10:31

honda написа:
peliforewer написа:
yagarr написа:
TristaNNN написа:Я, истина е! 8-) Подлецът от село Плоски станал треньор на правоприемника на Литекс, като представянето било съпроводено с присъщата тирейска демагогия. Же-сто-ко! Да се готви и Лупи - другият специалист по точене, комисионни и далаверки, а най-подир кака Дора да лъска чепика и да вади старите бумаги, така и така са готови - само ще трябва да смени някои данни и цифри. :mrgreen:

Бих те (ви) посъветвал да взимаш (взимате) вазелина и да се хващаш (хващате) за палците доброволно. Очакват ви големи приключения каквито сте палавници :mrgreen: Бат Стойчо и Бачи Амос са надървени и в очакване да направят едни пърдялници лилави :lol: Нямам търпение да видя Юга как гази чупливите сестрички Цоневи и ги праща да търсят майка си :?

Юга и Баи се скарали кой да играе срещу Горанов :), Мазику и той имал мерак,ама по-големите му се озъбили :).

То това добре ,но да не стане така ,че за мача с Левски ,някои да не кажа всички от изброените от теб футболисти да не е в любимия ти клуб? Ако по някаква велика случайност не влезнете в групите на ЛК да не вземете да си продавате всичките ви играчи...
Беше голям фен на ЛП - знам че си много "вътрешен" в клуба ви - защо го уволниха?
Убеждавахте ни ,колко идеално е всичко при вас и изведнъж всички в ръководството ви уволнени. Това сигурно е прецедент в световещ мащаб . В един клуб в ,който всичко е идеално и изведнъж всички от ръководството уволнени..... Нещо май няма никаква логика.
Между другото преди няколко месеца бате ти хонда писа нещо за оттегляне на ГГ , а то какво стана вчера май самия ГГ го потвърди. Така че слушай бате ти хонда ;) .
Между другото за един приятел питам , как играете в ППЛ и ЕКТ след като имате задължения към ММС. Малко странно но доста "армейски" сайтове "пропуснаха" официалното съобщение на ММС ,че им дължите наем за 2.2 млн лв ( и това е допреди 2 години). Много ми интересно как "синьото" БФС ви е издавало лиценз. Н акого да вярваме на официалното становище на ММС от една страна или на вас и "синьото"БФС от друга. С моя приятел спорихме -според него при наличие на задължения към държавата не трябва да ви бъде издаван лиценз за професионалния футбол.

Абе жигулиточно левскарче ли ще говори за задължения към държавата?ХАХА,нагъл.по-нагъл,най-нагъл-хондичка...
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 юли 2021 11:04

Хонда, сигурно не си ми бате ама както и да е, дори да знам защо бяха сменени треньори и ръководители в ЦСКА нямаше да го коментирам точно тук.Ганчев наистина не се занимава с ЦСКА, занимава се синът му.Другите ти словоблудства не ги прочетох, ти пишеш толкова много, че няма как нещо да не се сбъдне :), не знам дали това е повод за гордост. Ако пък си уверен в оракулските си възможности защо не пробваш в някоя телевизия да предсказваш бъдещето на тв зрителите.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 27 юли 2021 12:11

honda написа:Малко странно но доста "армейски" сайтове "пропуснаха" официалното съобщение на ММС ,че им дължите наем за 2.2 млн лв ( и това е допреди 2 години).

Дай да го видим това официално съобщение на ММС, понеже съм го пропуснал!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 27 юли 2021 12:57

ГГ дали скоро няма да поразкара Животното а!? :lol:
Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 юли 2021 12:58

Ozzimozzi написа:
honda написа:Малко странно но доста "армейски" сайтове "пропуснаха" официалното съобщение на ММС ,че им дължите наем за 2.2 млн лв ( и това е допреди 2 години).

Едва ли има сайт дето да не публикува това уточнение на представител на Сердика Спортни имоти в писмо до в-к Сега по повод тяхно запитване ,но много по-малко публикуваха отговора на адвоката на ЦСКА. В отговора се посочва, че според договора за наем трябва да се извадят инвестициите които е вложил наемателят.Само за базата в Панчарево са вложени около 4млн.лв, така че ако се направи общата фирма за Армията ще се изчистят финансовите отношения, ако се развали проекта ЦСКА може да ползва поне още две години базите си без да плаща наем заради вложените средства в имотите на ССИ.А хондата да покаже официалното съобщение на ММС.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 юли 2021 13:01

miro_rz написа:ГГ дали скоро няма да поразкара Животното а!? :lol:

С нетърпение очаквам и някой фен на Лудогорец да застане пред медиите и да отправи критика към Домусчиеви :).
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 27 юли 2021 13:04

Докато се позволяват такива глупости приспадане на наем от вложените инвестиции, положението с базите ще е плачевно и тука не става въпрос само за ЦСКА а за всички отбори.
Вложени 100 лв фактурирани 1000 лв.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 27 юли 2021 13:05

peliforewer написа:
Ozzimozzi написа:

Едва ли има сайт дето да не публикува това уточнение на представител на Сердика Спортни имоти в писмо до в-к Сега по повод тяхно запитване ,но много по-малко публикуваха отговора на адвоката на ЦСКА. В отговора се посочва, че според договора за наем трябва да се извадят инвестициите които е вложил наемателят.Само за базата в Панчарево са вложени около 4млн.лв, така че ако се направи общата фирма за Армията ще се изчистят финансовите отношения, ако се развали проекта ЦСКА може да ползва поне още две години базите си без да плаща наем заради вложените средства в имотите на ССИ.А хондата да покаже официалното съобщение на ММС.

Той много обича да ползва изрази като "официално становище", или "официално съобщение", но или сам не разбира какво означават, или по ченгесарски се прави на улав. ;)
Официално бе изхвърлянето на Насо на "Могилката" на 24.05.2021г., както официална бе и пресконференцията на Джоузеф Диксън на 10.06.2021г.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 27 юли 2021 13:11

peliforewer написа:Хонда, сигурно не си ми бате ама както и да е, дори да знам защо бяха сменени треньори и ръководители в ЦСКА нямаше да го коментирам точно тук.Ганчев наистина не се занимава с ЦСКА, занимава се синът му.Другите ти словоблудства не ги прочетох, ти пишеш толкова много, че няма как нещо да не се сбъдне :), не знам дали това е повод за гордост. Ако пък си уверен в оракулските си възможности защо не пробваш в някоя телевизия да предсказваш бъдещето на тв зрителите.

Нали ЛП беше супер треньора и при него любимия ти клуб играеше много добре- необходимо ли е да вадя твои мнения по въпроса.
За да бъде уволнено цялото ръководство ,аз лично се сещам за една причина- вишестоящите не са доволни от тях :mrgreen:
Сериозно ли мислиш ,че Данаил Ганчев някога е взел едно решение в бизнеса без удобрението на баща си.
За това колко чест пиша във форума- една проста справка показва ,че ти го правиш много по-често от мен.
Може да провериш всяко едно мнение дали съм написал някога някоя глупост?- За разлика от теб например ;) .
Защо много удобно пропускаш въпроса със "забравените" задължения на любимия ти клуб към държавата и как така с тях получава лиценз :)

Върни се в “Левски”