Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот boabbb » 19 юли 2017 16:54

Не искам да ви развалям кефа, но тоя е най-смотаното крило, което съм виждал във ВЛ изобщо :lol: :lol: Не може да надиграе човек 1 на 1, ако ще живота му да зависи от това :lol: :lol: В крайна сметка, за нашите стандарти може и да е добре ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 19 юли 2017 17:12

boabbb написа:Не искам да ви развалям кефа, но тоя е най-смотаното крило, което съм виждал във ВЛ изобщо :lol: :lol: Не може да надиграе човек 1 на 1, ако ще живота му да зависи от това :lol: :lol: В крайна сметка, за нашите стандарти може и да е добре ...

Във Висшата Лига е играл срещу Защитници, а тук ще играе срещу Септември, Локо Пд и подобни. :lol: Истината е, че всеки футболист е Европа, научен на техника и тактическа дисциплина, се справя добре в България. Смотан за ВЛ, ама за стандартите у нас може да се окаже Меси. Ще го видим де, аз си имам едно наум.... все пак кариерата му прогресира до МЮ и стигна до Първа професионална лига :lol: :?

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 19 юли 2017 17:12

Обертан беше тотален провал в Англия! Беше наричан вундеркинд и от него се очакваше да замести Кристиано Роналдо. В крайна смерка за 2 години в Манчо записа само 14 мача (повечето като резерва), след което беше продаден на Нюкасъл. При свраките не направи нищо смислено, и след 5 години в който се изживяваше предимно като резерва беше освободен. Следва договор с Анжи, който след 6 месеца бе прекратен. За послед игра в Уиган, но след много слаби игри клубът изпадна от Чемпиъншип и Обертан бе освободен за пореден път.
Все пак не вярвам да е по - слаб от Нар, но аз лично не бих възлагал големи надежди. Последните 2 отбора в които не е успял да се наложи не са много по - силни от Левски.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 19 юли 2017 17:19

Зимата ще се чудим как да го разкараме!
Сега ще го чакаме два месе да влезе във форма,ако не се е контузил до тогава.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 юли 2017 17:35

mikata написа:Зимата ще се чудим как да го разкараме!
Сега ще го чакаме два месе да влезе във форма,ако не се е контузил до тогава.

Абе, ти не ревеше ли за нови през половин час, до съвсем скоро?

Не е истина, какви хора сме. Като взимат Васко Панайотов и Горанов-защо сме взимали тия некадърници, не ставало с юноши. Като взимаме хора играли до не чак толкова отдавна във ВЛ-що па взимаме тия, колко пари ще получават, къде са юношите? Сигурно и Боримиров иска да наддаваме с ПСЖ за Неймар, ама не става, деба.
Знам, че за играчи като Обертан и Гомез сме поредна стъпка в кариера, вървяща вече надолу. Но най-малкото, това са "научени" футболисти, с опит на високо ниво. Които могат да са безценни, най-малкото с това, което могат да покажат на малките в отбора-дори и като отношение към играта, тренировъчния процес, начина на живот и т.н.
За мен това са футболисти, които са способни с едно отиграване да ни измъкнат някой посредствен мач с Етър или Славия, примерно. Да превърнат толкова глупави равенства и загуби и изпуснати точки, в победи.
Разбира се, може и да се окажат провали. Може, като осъзнаят къде са попаднали, да си набият камшика с 300. Но аз искам първо да погледнем малко по-оптимистично на нещата.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 19 юли 2017 17:39

еми,честито(без майтап).....а какво точно ще стане ,един Бог знае....
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 19 юли 2017 17:42

ЕМИЛ написа:
delqnski47 написа:Вие па станахте ПСЖ-то на Балканите бе! :lol:

Достатъчно е да ни наричате просто ШАМПИОНИ 8-)

със Ш или със Щ??? :)
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Потребителски аватар
Jeremy

Мнениеот Jeremy » 19 юли 2017 17:53

На книга селекцията е Топ!
На ведомост е Топ ъф дъ Поп!

За 20 дни тотален философски катарзис - от 30%-тно орязване на ФРЗ, до сериозни бюджетни тежести.
Времето ще покаже каква е идеята на упражнението.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 юли 2017 18:56

ЕМИЛ написа:
Отборът на Левски ще привлече аржентинския централен бранител на Хетафе Николас Горосито, съобщава вестник „Стандарт“. 28-годишният защитник вече е дал съгласието си да акостира на Герена и да подпише със „сините“.

Счупихте се да взимате скъпоплатени играчи, тоя и Обертан надали ще вземат под 20 хиляди в евра, Жорди също надали е дошъл в тая дупка А група за жълтици ..... въпросът е, как клуб с толкова много дългове и финансови проблеми, е толкова щедър и пилее купища пари ????
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 19 юли 2017 18:58

1982 написа:
ЕМИЛ написа:
Отборът на Левски ще привлече аржентинския централен бранител на Хетафе Николас Горосито, съобщава вестник „Стандарт“. 28-годишният защитник вече е дал съгласието си да акостира на Герена и да подпише със „сините“.

Счупихте се да взимате скъпоплатени играчи, тоя и Обертан надали ще вземат под 20 хиляди в евра, Жорди също надали е дошъл в тая дупка А група за жълтици ..... въпросът е, как клуб с толкова много дългове и финансови проблеми, е толкова щедър и пилее купища пари ????

Испанецът е преподписал с Хетафе. Колегата беше пуснал линк към новината 1-2 коментара по-долу.
110 години любов!

Върни се в “Левски”