Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)
Не искам да ви развалям кефа, но тоя е най-смотаното крило, което съм виждал във ВЛ изобщо
Не може да надиграе човек 1 на 1, ако ще живота му да зависи от това
В крайна сметка, за нашите стандарти може и да е добре ...
Леевски, оле
boabbb написа:Не искам да ви развалям кефа, но тоя е най-смотаното крило, което съм виждал във ВЛ изобщо![]()
Не може да надиграе човек 1 на 1, ако ще живота му да зависи от това
![]()
В крайна сметка, за нашите стандарти може и да е добре ...
Във Висшата Лига е играл срещу Защитници, а тук ще играе срещу Септември, Локо Пд и подобни.
Обертан беше тотален провал в Англия! Беше наричан вундеркинд и от него се очакваше да замести Кристиано Роналдо. В крайна смерка за 2 години в Манчо записа само 14 мача (повечето като резерва), след което беше продаден на Нюкасъл. При свраките не направи нищо смислено, и след 5 години в който се изживяваше предимно като резерва беше освободен. Следва договор с Анжи, който след 6 месеца бе прекратен. За послед игра в Уиган, но след много слаби игри клубът изпадна от Чемпиъншип и Обертан бе освободен за пореден път.
Все пак не вярвам да е по - слаб от Нар, но аз лично не бих възлагал големи надежди. Последните 2 отбора в които не е успял да се наложи не са много по - силни от Левски.
Все пак не вярвам да е по - слаб от Нар, но аз лично не бих възлагал големи надежди. Последните 2 отбора в които не е успял да се наложи не са много по - силни от Левски.
Зимата ще се чудим как да го разкараме!
Сега ще го чакаме два месе да влезе във форма,ако не се е контузил до тогава.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:Зимата ще се чудим как да го разкараме!
Абе, ти не ревеше ли за нови през половин час, до съвсем скоро?
Не е истина, какви хора сме. Като взимат Васко Панайотов и Горанов-защо сме взимали тия некадърници, не ставало с юноши. Като взимаме хора играли до не чак толкова отдавна във ВЛ-що па взимаме тия, колко пари ще получават, къде са юношите? Сигурно и Боримиров иска да наддаваме с ПСЖ за Неймар, ама не става, деба.
Знам, че за играчи като Обертан и Гомез сме поредна стъпка в кариера, вървяща вече надолу. Но най-малкото, това са "научени" футболисти, с опит на високо ниво. Които могат да са безценни, най-малкото с това, което могат да покажат на малките в отбора-дори и като отношение към играта, тренировъчния процес, начина на живот и т.н.
За мен това са футболисти, които са способни с едно отиграване да ни измъкнат някой посредствен мач с Етър или Славия, примерно. Да превърнат толкова глупави равенства и загуби и изпуснати точки, в победи.
Разбира се, може и да се окажат провали. Може, като осъзнаят къде са попаднали, да си набият камшика с 300. Но аз искам първо да погледнем малко по-оптимистично на нещата.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- soulfly1948
еми,честито(без майтап).....а какво точно ще стане ,един Бог знае....
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....
- soulfly1948
ЕМИЛ написа:delqnski47 написа:Вие па станахте ПСЖ-то на Балканите бе!
Достатъчно е да ни наричате просто ШАМПИОНИ
със Ш или със Щ???
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....
На книга селекцията е Топ!
На ведомост е Топ ъф дъ Поп!
За 20 дни тотален философски катарзис - от 30%-тно орязване на ФРЗ, до сериозни бюджетни тежести.
Времето ще покаже каква е идеята на упражнението.
На ведомост е Топ ъф дъ Поп!
За 20 дни тотален философски катарзис - от 30%-тно орязване на ФРЗ, до сериозни бюджетни тежести.
Времето ще покаже каква е идеята на упражнението.
ЕМИЛ написа:Отборът на Левски ще привлече аржентинския централен бранител на Хетафе Николас Горосито, съобщава вестник „Стандарт“. 28-годишният защитник вече е дал съгласието си да акостира на Герена и да подпише със „сините“.
Счупихте се да взимате скъпоплатени играчи, тоя и Обертан надали ще вземат под 20 хиляди в евра, Жорди също надали е дошъл в тая дупка А група за жълтици ..... въпросът е, как клуб с толкова много дългове и финансови проблеми, е толкова щедър и пилее купища пари ????
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:ЕМИЛ написа:Отборът на Левски ще привлече аржентинския централен бранител на Хетафе Николас Горосито, съобщава вестник „Стандарт“. 28-годишният защитник вече е дал съгласието си да акостира на Герена и да подпише със „сините“.
Счупихте се да взимате скъпоплатени играчи, тоя и Обертан надали ще вземат под 20 хиляди в евра, Жорди също надали е дошъл в тая дупка А група за жълтици ..... въпросът е, как клуб с толкова много дългове и финансови проблеми, е толкова щедър и пилее купища пари ????
Испанецът е преподписал с Хетафе. Колегата беше пуснал линк към новината 1-2 коментара по-долу.
110 години любов!