Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот groti » 19 юли 2017 11:10

Странно ще ми е да гледам подобни играчи по родните ниви :) Жорди Гомес и Обертан ще бъдат втрещени при евентуално гостуване в Перник (без да знам в какво състояние е теренът в момента) :lol:
110 години любов!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 19 юли 2017 11:22

groti написа:Странно ще ми е да гледам подобни играчи по родните ниви :) Жорди Гомес и Обертан ще бъдат втрещени при евентуално гостуване в Перник (без да знам в какво състояние е теренът в момента) :lol:

И аз не знам за терена, ама отборът е в друга лига, нема страшно. Иначе, те ако още не са свършили с футбола, ще се трещат няколко месеца и после ще свикнат и ще станат като другите, дето играят в България, най-вероятно. Лудогорец в това отношение има конкурентно предимство, че е в малък град, където няма какво да те разсейва от футбола и какъвто и да е той у нас, за разлика от по света, хората не си губят съвсем навиците.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 19 юли 2017 11:25

Терените не са толкова зле. В крайна сметка терена е най-лесната за поддържане част от един стадион. По-скоро като видят трибуните, паркингите, съблекалните, пистите... То така или иначе като гледам ще се играе на националния, Герена, Лудогорец Арена, стадиона в Ловеч, Русе и Стара Загора (двата) и Пловдив двата. Дори на Пирин терена не е лош.
Всъщност само на Морето е печално известен терена. :)

А траснферите на Нар и Адениджи са на Гонзо. Единственото оправдание е, че тогава избор нямаше и такива като тях бяха върха на сладоледа. Общо-взето друго не можеше да си позволим.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 19 юли 2017 11:26

защо написа:
groti написа:Странно ще ми е да гледам подобни играчи по родните ниви :) Жорди Гомес и Обертан ще бъдат втрещени при евентуално гостуване в Перник (без да знам в какво състояние е теренът в момента) :lol:

И аз не знам за терена, ама отборът е в друга лига, нема страшно. Иначе, те ако още не са свършили с футбола, ще се трещат няколко месеца и после ще свикнат и ще станат като другите, дето играят в България, най-вероятно. Лудогорец в това отношение има конкурентно предимство, че е в малък град, където няма какво да те разсейва от футбола и какъвто и да е той у нас, за разлика от по света, хората не си губят съвсем навиците.

Е, малки коври има навсякъде, не само в Студентски град :lol: Не че не може да ги омае някоя Мис Тигрова :lol:
Иначе при някой интересен жребий за купата ще стане панаир.
110 години любов!

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 19 юли 2017 12:04

По -добре малките да се учат от Гомес и Обертан ,отколкото от Георги Ангелов и Панайотов например( не казвам ,че са слаби ,но нямат опита и визитката на първите двама) . Не сме се отказали да развиваме юноши .Ще си влизат постепенно ,ще тренират наравно с големи имена ,ще научат от тях някоя друга хитрост и като тренират наравно с големите имена ще ги гледаме все по-често отбора .

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 19 юли 2017 12:36

Абе, ясно е че само с юноши няма как. Най-добрата сплав е от няколко качествени чужденци (та дори и застаряващи) + няколко талантливи юноши и няколко работливи черноработници. Турците така си направиха футбола
110 години любов!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 юли 2017 12:49

groti написа:Жалко че не можахме да ги вземем преди началото на кампанията на ЕКТ. С тези футболисти и обигран отбор Хайдук изобщо нямаше да ни плаши. Дотук селекцията е силно изненадваща и обнадеждаваща. Сега само остава футболистите да покажат защо са тук и очаквам интересен шампионат

Тук има едно голямо НО. Не отчиташ, че добрите футболисти, които взехме вероятно са имали и други предложения, или са изчаквали такива, тъкмо и затова дойдоха при нас на по-късен етап. Едва ли играч с визитката на Гомес има детска мечта да играе в Левски, съмнявам се и дали само ние сме искали да го привлечем. Ти как мислиш? Така че, не - не можеше да ги вземем преди началото на еврокампанията.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 19 юли 2017 13:16

TristaNNN написа:
groti написа:Жалко че не можахме да ги вземем преди началото на кампанията на ЕКТ. С тези футболисти и обигран отбор Хайдук изобщо нямаше да ни плаши. Дотук селекцията е силно изненадваща и обнадеждаваща. Сега само остава футболистите да покажат защо са тук и очаквам интересен шампионат

Тук има едно голямо НО. Не отчиташ, че добрите футболисти, които взехме вероятно са имали и други предложения, или са изчаквали такива, тъкмо и затова дойдоха при нас на по-късен етап. Едва ли играч с визитката на Гомес има детска мечта да играе в Левски, съмнявам се и дали само ние сме искали да го привлечем. Ти как мислиш? Така че, не - не можеше да ги вземем преди началото на еврокампанията.

Аз не обвинявам никого за това, просто е жалко с оглед на това, че можехме спокойно да отстраним Хайдук с тези играчи. Иначе - да. Съгласен съм. Те са тук,защото не са получили по-добра опция и са чакали до последно.
110 години любов!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 19 юли 2017 14:11

Най - важното за Левски в момента е да пълни касата на клуба. Надявам се новите играчи с визитки, които ще вземем и сме взели,
да възстановят карирерата си при нас, да направят хубав сезон и да ги продадем за хубави пари. Ако продължим в ЕКТ ще бъде бонус и само цената им ще се вдигне. Дано Митов успее да ги мотивира да дадат най - доброто от себе си, защото футболистите, особенно тези, които са играли на запад под ръководството на големи треньори усещата когато някой треньор не разбира от професията си.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 19 юли 2017 14:20

Истината е друга.Бай Спас си пусна връзките и докара що годе качествени играчи.Другото е заплатите им.Не са малки и са от рода на тези от Лудогорец но..... Има едно голямо НО.Кой ще ги плаща.На 4-мата заплатите са колкото целият бюджет за заплати на клуба.Та въпроса е КОЙ? Ето е истината.Тези 4-мата са извън бюджета и са обвързани с фирми спонсори на отбора и те за да не товарят бюджета поемат целите разходи на играчите и така ЛЕВСКИ се запазва чист финансово.Така правят и на запад големите отбори.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Върни се в “Левски”