Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Red_Neck » 16 юли 2021 09:23

ПК на изпроводяк:
По отношение на рекламните партньорства, ако трябва да поставяме някаква оценка на оперативното ръководство на клуба, тя не би трябвало да е по-висока от Среден 3, в най-добрия случай Мн. добър 3,50 .
:roll: :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 16 юли 2021 09:29

yagarr написа:Аз да попитам КОЙ плати заплатите на играчите при положение че няма спонсорски договор с палмите ;)

Аз, като не следите мненията ми е нормално да сте изпуснали нещата.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 16 юли 2021 09:54

1914.1902 написа:
yagarr написа:Аз да попитам КОЙ плати заплатите на играчите при положение че няма спонсорски договор с палмите ;)

Деляне, ти ли си !?
:?
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 16 юли 2021 11:36

1914.1902 написа:

Тв правата
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 16 юли 2021 15:33

Подписаха се 3 договора и ловчанлии изпаднаха в тиха лудост :)
Вземат та се провалят за суперкупата и после ЛК :roll: Гриш ще им продаде пак 2ма-3ма и ще има Играйкане номбър 3

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 16 юли 2021 17:21

LoveAndPeace написа:Подписаха се 3 договора и ловчанлии изпаднаха в тиха лудост :)
Вземат та се провалят за суперкупата и после ЛК :roll: Гриш ще им продаде пак 2ма-3ма и ще има Играйкане номбър 3

Вярвам, че и с резервите можем да ги натикаме в "кочината" им! :)
Тоя, "супата" българин ли е? Колко е учил? Хиляда и пет правоговорни грешки в изявлението му!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

The_Miz
Контакти:

Мнениеот The_Miz » 16 юли 2021 17:35

krumeto написа:
LoveAndPeace написа:Подписаха се 3 договора и ловчанлии изпаднаха в тиха лудост :)

Тоя, "супата" българин ли е? Колко е учил? Хиляда и пет правоговорни грешки в изявлението му!

“Супата” е по-голям от целия ви смешен отбор. А след финала за суперкупата да не вземеш пак да се скриеш, както по принцип правиш?

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 16 юли 2021 17:48

krumeto написа:

Точно пък ти ли ще коментираш кой бил българин? На вас легендите ви са Моци и Марселиньо!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 16 юли 2021 18:14

krumeto написа:
Тоя, "супата" българин ли е? Колко е учил?

Жалка картинка си.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 16 юли 2021 19:03

CaptainBertorelli написа:
damyanov1963 написа:
CaptainBertorelli написа:
damyanov1963 написа:
шивача написа:
realno написа:Нас ни напуска П. Колев, а вас ви напусна ЦСКА. :lol:
Може да започнем и от Я селска група пак ще бъде достойно пред това да убием клуба си заради припознаване на провинциалеДСн клуб, който ни е бил с рекордните 8:0. :mrgreen:

Да, да, бая достойно ще бъде, като за подуенец :mrgreen:
Ако нашето е убийство, то вашето ще е самоубийство, след 10г в кома. Затова апелирам, не си самоубивайте клубчето, ами събирате парички и си платете дълговете!Като Фалирате, си избирайте дали сте убийци или самоубийци :mrgreen:

Абаджийче това тая година ли го писа верно, или си го копирал от някоя от предишните десетина?
Вие кога ще платите кръвнина на близките на футболистите от АС23 и кога ще им се извините?

Да се извиним, че баба ти Цола и сие са ги избили? Твърде нахално

Не прехвърляй топката, вие на чие място сте?
Още носите червената петолъчка на гърдите си, даже и като Литекс.
Мноого нахално!

През 1944 сред комунягите са преобладавали левскарите. Те избиват част от футболистите на АС 23, а да сме се извинили ние. :lol: Вярно, че динамовската наглост е пословична, ама все пак...

И левскарите ви създадоха вас...
Ебати долния наглец си!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”