Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 юли 2015 16:50

За Хичо и мен ме е яд, задето не го върнахме ...
А сега чакаме някви крила, дето май-май ще имат право да играят за нас чак от Септември месец. :|

Иначе на Гари няма как да му осигурим заплатата, която му дава ПАОК.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 юли 2015 17:23

Кой знае колко ще получава, ма да, като гледам отбора на ПАОК... Съмнявам се, че даже са се поинтересували.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 авг 2015 15:18

https://www.youtube.com/watch?v=vNRK1apf3Wk#t=106
Я, как италианчи... Какво казва за "Левски" като го питат?

http://topsport.ibox.bg/news/id_1625975093

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 23 авг 2015 19:01

Българският защитник Борислав Стойчев ще продължи футболната си кариера в Израел. Стойчев ще премине в елитния Апоел Раанана, към който ще се присъедини утре със свободен трансфер. 28-годишният централен бранител игра в Левски през миналия сезон, но отказа да продължи договора си със "сините" по финансови причини.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 24 авг 2015 00:30

Бившият халф на Левски Антонио Аниете излезе с прочувствено обръщение към "синята" общност, което, макар и малко закъсняло, едва ли ще остане недооценено от запалянковците.

"Никога няма да забравя времето, прекарано в Левски. Нямам думи да опиша какво означава да бъдеш част от най-големия клуб в България", пише Аниете.

И добавя: "Вие (феновете - б.р.) ме накарахте да се чувствам един от най-обичаните футболисти в клубната история. Искам да ви благодаря за обичта и признателността. Показахте какво означава истинска любов към отбора."

"Благодарен съм и на целия персонал, с който бяхме като едно семейство. На феновете желая много късмет през новия сезон, аз ще подкрепям отбора във всеки един мач. Със сигурност не казвам "сбогом", защото един ден пак ще се видим. Някой ден, ще имам привилегията да кажа, че съм играл в Левски, най-големият отбор в България. Благодаря на всички от дъното на моето сърце", казва още испанецът.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 26 авг 2015 09:21

Да отбележим все пак, че след като спечели няколко титли с Партизан, вкара Уотфорд в Премиършип, снощи Славиша Йоканович вкара и Макаби Тел Авив в групите на Шампионската лига, като в допълнение ще напиша, че отстрани много по-високо бюджетния тим на Базел (щото напоследък е много модерно да се мерят бюджетите), след като преди това отстрани и шампиона на Чехия. Разбира се на Герена той не получи достатъчно подкрепа от разбирачите, които се чудеха какъв е тоя треньор идващ от Тайланд или там откъдето и да е в Азия.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 авг 2015 11:41

Аз лично не видях нещо кой-знае какво от Йока при нас.

Мисля че ни води в повече от 10-на мача и единственото, което се сещам е, че за тези срещи направихме толкова центрирания, колкото със сигурност не сме правили в предходните 10 години.
Един френд, след един от мачовете ни, определи стилът ни по-следният начин: "Играем като Нотс Каунти" :lol:
А той гледаше доста мачове от долните нива на английският футбол.

А, да, запомних го и с това, че даваше на Брю ( или Бру... Все тая ) ... Да изпълнява статичните положения.
Които по-правило франсето пращаше извън стадиона ...

Може и да е добър треньор като цяло, но при нас не виждах как ще му се получат нещата.
Дарвин е в грешка !

Image Image

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 26 авг 2015 12:39

То там е проблемът, че не виждате. Но хората виждат. Ми с Генков и Макриев каква схема да играе, тики-така ли? А Бру в Ипсуич показва, че все пак може да центрира и бие кронерите в "светая светих на центрирането"- Чемпиъншипа, така че проблемът явно е в подготовката, която е водена.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 авг 2015 13:15

Може и в подготовката да е бил проблема, но не я ли води самият Йоканович ? :?
Може и да бъркам де ...

Иначе след въпросните многобройни центрирания по-време на мач, едва-едва създавахме положения.
Всеки нормален треньор в такъв случай би сменил схема и начин на игра, ама ние си продължавахме ...

Сега се сещам, че налагаше 4-4-2 с ромб при халфовете, което пращаше Бру на фланга.
Абе, беше си плачевна работа ...

Пак го пиша, има редица добри треньори, които просто не им се получават нещата в дадени отбори.
Можеби обстановка, манталитет и т.н. играят важна роля.
При нас Славиша трудно щеше да успее, защото в течение на времето играехме все по-зле и по-зле.
Една от малкото правилни смени на треньори, които сме правили в последните 7-8 години. ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 26 авг 2015 19:25

В "Левски" е назначен старши треньор, постигал успехи с други клубове. След няколко мача е отстранен. След провала си постига нови успехи. Подобна е ситуацияте и с други старши треньори, назначени през последните 7 години. Коментар - слаби резултати, не притежават необходимите качества. През тези 7 години "Левски" е постигнал една шампионска титла. Старши-треньорът беше остранен след 2 месеца. Т.е. всички старши треньори са некадърници. През това време промените в ръководството са само от влели се незнайно защо нови кадри. С две изключения. Мажоритарният собственик напусна. Или беше "напуснат". И един бивш спортно-технически директор се завърна за кратко. Колкото да назначи и уволни набързо Йоканович и да участва в един от най-срамните скандали в историята на клуба. Това ръководство осигури на "Левски" свободен полет. В пропастта.
P.S. Позволявам си да перифразирам една популярна сентенция. Дали не колим все грешните прасета?

Върни се в “Левски”