Мнениеот bilyaletdinov » 15 май 2018 12:56
Аз четох как Синчеца, обясняваше цяла пролет, че Левски се готви само за Купата. Четох, четох накрая загубихме Купата.
Сега и тях ги чета и нали се сещаш къде отиват техните приказки при положение, че Левски не се класира за Европа, което на този етап не е като да не е вероятно.
Вие така е не вдянахте защо половината фенове искаме Роси да се махне. Някак си не видяхте, че тоя тим цяла година не играе нищо и има 2 силни мача и още 2 полувремена. Не вдянахте, че малко преди края на първенството се намери позицията на Обертан. Не вдянахте, че Левски не е посредствения тим, с посредствения треньор Митов и такова представяне е неприемливо.
Не разбрахте, че не сме доволни Левски да записал 4 победи от 17 мача срещу топ отборите.
Не одоборявам, да се взимат играчи, които треньора е одобрил, а са пълни издънки - Кабрал, Белмонт, Белаид.
Не подкрепям посредствеността и никога няма да я подкрепя, когато става въпрос за Левски. Както съм критикувал Гонзо, когато мъкнеше разни ментета като Нар, Адениджи и треньорските му издънки, така ще критикувам и Роси.
Когато Левски не си изпълнява целите, какви цели, прави антирекорди и завършва на 25 точки, а има най-клансия си отбор в последните 5 години и един от най-високите бюджети в А група, няма как да си затворя очите.
Как по-дяволите очаквате да подкрепим Роси, когато отборът е толкова непостоянен, колкото времето навън?
Няма да се правим на ударени само, защото е италианец и е печелил Купата на Италия с Лацио.
Аз съм сигурен, че всички тези писания в защита на жабарчето, щяха да са грозни обиди, ако треньорът беше българин. Ама нали е чужденец, значи ще му правим........докато е в България.
Няма как да очаквате Роси да има пълна подкрепа.
Искрено се надявам да бъде освободен или да си тръгне след края на сезона, за да не се налага да търсим нов треньор по средата на първенството, както обикновено се случва и да имаме редовните оправдания, че не е правил селекция, подготовка и че му трябва време.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!