Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

dido2k
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот dido2k » 12 юли 2021 14:58

krumeto написа:
dido2k написа:
Martinez1948 написа:
1Neutralen написа:Не си много спокоен щом почна да бълваш лъжи. ;) За мача си има статистика, може да се види, а има лимит 50% заради КОВИД, ама това май го подмина. Вие като сте в София, къде ви е великата публика, а уж ще сърца милиони. Трябва да имате пълен стадион всеки мач, да ама не! Просто сте отбор със затихващи функции.

Кое точно е лъжа ? Тази тема с двумилионият град и празните стадиони е изчерпана тема.
Факт обаче е че и двата софийски гранда са правили /дори в близките години/ по голяма посещаемост на тренировка на отбора си от колкото вие на мачовете ви срещу Ботев и Локо Пд да кажем....
Лесно може да го провериш.
И щом след толкова години на свинщини и позор и двете идеи /синята и червената / има кой да ги защитава значи поне според мен, че изобщо не са с затихващи функции.

Ти не ме разбра, не те мразя, нито антибиотик... мразя наглостта изповядвана от вашият клуб.

Не им се връзвай, те вече си знаят съдбата, а тя и в двата случая (в зависимост от резултаттите на изборите) щеше да бъде тъжна:
- Ако новите спечелят и сформират правителство, всички далавери от последните 10-12 години отиват на прокурор (след смяната му)
- Ако ББ по някаква невероятна случайност беше спечелил, цялата трупа я местеха в София, по примера на един друг виден провинциален магнат. За какво друго си мислите че Наско по едно време щеше да иска подкрепа/съгласие от феновете (преди да разиграят тея циркове с Дики Бой, които просто бяха за отвличане на вниманието, инак истинските планове излизаха наяве, защото няколко журналиста вече бяха надушили)?

Не пожелавай зло на съседа, може да те постигне!
Далаверите на един дребен са много повече от тези на "нашия". Захар, петрол, джипове. И какво ли не още.
И не ми пиши пак, че си фен на Дунав! Изправяш се на задните си крака, да защитиш един друг отбор!

Нищо подобно, надявам се новите ДА НЕ отворят чадър над НИКОГО: който е бъркал в кацата, сега да търка наровете без никакви изключения. Има си оторизирани институции които да премерят на кой са по-големи ... далаверите. Ама по закон, няма значение дали си откраднал 1М или 500: и в двата случая наказанието едно и минава по общия знаменател "присвояване/ощетяване в особено големи размери"

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 12 юли 2021 15:24

Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 12 юли 2021 21:14

NOMER14 написа:В събота ми предложиха, ако Разград играе в груповата фаза на някой от турнирите, пак да ме уредят с вип пропуск с осигурен транспорт. Както направиха с мача с Цска Москва. Атакува се твърдия електорат.

Забравил си да напишеш:Купуването и продаването на гласове е престъпление. :lol:

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 12 юли 2021 21:53

ugly bug написа:Изображение

Ял съм питка с кренвирш т.н. Хот Дог на 6/7 стадиона в Англия, в Германия и Италия също. Ма ти едва ли си ходил в Европа да знаеш, че се ядат навсякъде. Тези от Уембли, Емирейт, Сан Сиро и Фелтинс Арена са беси смешните да продават такива храни!!!
Да ти кача ли снимка от кюфтета пред Армията или ти си имаш на тела от тях??? :lol:
Последна промяна от miro_rz на 12 юли 2021 21:57, променено общо 1 път.
Изображение

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 12 юли 2021 21:57

miro_rz написа:

Ял съм питка с кренвирш т.н. Хот Дог на 6/7 стадиона в Англия, в Германия и Италия също. Ма ти едва ли си ходил в Европа да знаеш, че се ядат навсякъде!
Да ти кача ли снимка от кюфтета пред Армията или ти си имаш на тела от тях??? :lol:

Едва ли са ги раздавали безплатно тези кренвирши. :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 12 юли 2021 22:00

Ozzimozzi написа:
miro_rz написа:

Ял съм питка с кренвирш т.н. Хот Дог на 6/7 стадиона в Англия, в Германия и Италия също. Ма ти едва ли си ходил в Европа да знаеш, че се ядат навсякъде!

Това тръгва от мача в Букурещ, там ходил ли си?
И там се продават храни, за разлика от центъра на София!! :lol:
В УК се ядат кишове и пайове с месо във алуминиеви кошнички!

Аре лека, че ще огладнеете!!
Изображение

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 12 юли 2021 22:07

miro_rz написа:
Ozzimozzi написа:
miro_rz написа:

Това тръгва от мача в Букурещ, там ходил ли си?
И там се продават храни, за разлика от центъра на София!! :lol:
В УК се ядат кишове и пайове с месо във алуминиеви кошнички!

Аре лека, че ще огладнеете!!

Не ми стана ясно дали на запад раздават безплатно кренвирши на феновете, за да посещават мачовете на даден отбор? :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 12 юли 2021 22:28

miro_rz написа:

Ял съм питка с кренвирш т.н. Хот Дог на 6/7 стадиона в Англия, в Германия и Италия също. Ма ти едва ли си ходил в Европа да знаеш, че се ядат навсякъде. Тези от Уембли, Емирейт, Сан Сиро и Фелтинс Арена са беси смешните да продават такива храни!!!

Ти като отидеш по Европа само на хот -дог ли караш ?
:lol: :lol: :lol:
На Домуса по вкусни ли са?
:roll:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 12 юли 2021 23:19

На Градуса са най-добрите - кожа кокали и пера.Може и свински - копита уши и на скопения желирания.

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 13 юли 2021 05:29

А бе, я кажете какво става в КОЧИНАТА?
Кога щв я съборите или така, без кенефи ще сте в следващите 100 години?
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Върни се в “Левски”